icon

Muži vs. Snažilky

alis110
29. aug 2018

Ahojte žienky, túto diskusiu zakladám na rozptýlenie od toho nášho každodenného snaženia, cieľom je aby sme sa trošku pobavili na úkor našich ctených polovičiek😉 Ako vaši partneri zvládajú vaše snaženie? S akými bláznivými nápadmi vás niekedy prekvapili? Ja mám takýchto príbehov viac než dosť, tak dúfam že sa podelíte aj s tými vašimi😉

Strana
z2
adame_
30. aug 2018

@alis110 😀

evalin88
31. aug 2018

@pietrins to poznaaammm .. u nas frčal výraz " sme tehotní"

pietrins
31. aug 2018
zuzpar
31. aug 2018

@adamera Mna by zaujimalo, kde ti chlapi na to chodia, fakt niekedy s takymi perlickami dokazu prist a najvacsia sranda na tom je, ze oni tomu veria vsetkemu.
Ale tak aspon nas vytrhnu z toho myslenia na neustale snazenie, ze ano 🙂

alis110
autor
31. aug 2018

@zuzpar Najlepšie je , keď príde s nejakým super nápadom, že ho má od kolegov z roboty 🙂 neviem si predstaviť ako sa bavia chlapi v robote o tehotenstve 🙂 môj dnes ráno vstal, že: " láska sa mi sníval pekný sen, že si mi ukázala tehotenský test a boli na ňom 4 čiarky" 🙂 🙂 🙂 ja pozerám, že až 4? Tak to musel byť nejaký zvláštny test... 🙂 o on na mňa "no áno, jedna čiarka znamená, že nie si, 2 že si tehotná, 3 čiarky, že si a bude to dievča a 4 že si a bude to chlapec" 🙂 🙂 🙂 skoro som odpadla... my ženy hľadáme pod lupou niekedy tú vytúženú 2. / a neviem si predstaviť že by sme hľadali ďalšie 3 / 🙂

Strana
z2