Myslíte že je ešte šanca na pozitívny test?
Čauko baby, s priateľom sa snažíme o babo 4ty mesiac zatiaľ neúspešne, dva dni pred ms som si robila test len tak zo zvedavosti bol negatívny samozrejme :D ale dneska mi mala prísť MS a miesto nej mám od rána zápal močových ciest ani nie že by ma to rezalo a pálilo pri cikani skôr ma bolí celé podbrusko keď sa vycikam. Test som si robila aj dneska ale bolo to už neskôr okolo 16:00 tiež bol negativny. Viem že najlepšie je z ranného moču ale niečo mi proste vraví že som v tom. Prsia mám naliate bolestive a som unavena, myslíte že sa môžu objaviť ešte dve ciarky? 🙂
Nič si nenahovaram niesme ešte v štádiu že musím byť tehotná takže psychika tam nehrá rolu zatiaľ si to snaženie veľmi užívame 🙂
Ďakujem za každú radu a skúsenosť
Vsetko je mozne. Ak dobre poznas svoje telo a je citlive. Kludne mozes vediet o tom, ze si v tom. Aj skor. Ja som pri 1 vedela asi po 10 dnoch a test nic neukazoval
@katulka1141 minulý rok som potratila v 15tt a odvtedy mám fakt citlivé telo či už pri ovu alebo pred ms počas ms lenže tento mesiac je to iné ako predtým tie mesiace čo sme sa snažili a aj ten zápal mocaku ma prekvapil lebo už cca rok som ho nemala dávam si sakra bacha aby som si nikam nesadla alebo má neprefuklo a dneska ráno z ničoho nič sa zobudím a už to tu bolo . Ale uvidím počkám ešte pár dní či dorazi MS alebo nie a spravím ešte test 🙂
Autorka, je mi luto co sa ti stalo minuly rok, dufam ze uz teraz sa vytvara v tebe novy zivot. 😊
Daj vediet, ked si spravis test.
@mtoth ďakujem a dám vedieť 🙂
Myslim, ze test by ti uz dnes ukazal, ak by si bola tehotna. Moze ti MS meskat kvoli tomu, ze si prechladnuta. Ale kto vie...
@majoranka24 uvidíme je to buď alebo 🙂
test by ti už mal ukázať ....ale sprav o 2 dni a uvidíš...
Ja som mala viditeľnú čiarku až týždeň po vynechaní menzesu. Ešte som nebola u Dr, takže nemám potvrdené, či je to zdravé tehotenstvo, ale teda áno, šanca je, že čiarka sa objaví neskôr 🙂
Mne ukázal až na 6sty deň meškania... Dovtedy snehobiele...
Určite áno.
Drzim palce. Potom pis
Vďaka baby ale dneska dorazila ms, tak hádam budúci mesiac sa podarí 🙂
Ahoj, ja som po 6 dňoch od ovulky tiež dostala z ničoho nič drobné špinenie to bola streda a v teraz v piatok som znova špinila a sa pridalo pálenie bez výtoku a dnes to zmizlo pálenie a už len špiním.....myslíte, že sa podarilo?

Mas prechladnuty mocovy mechur. Keby si bola tehotna, test by nebol negativny. Ak ta to ale zaujima az tak, odporucam ist k doktorke. Do maternice ti bohuzial nevidime.