Nájdu sa tu snaźilky po 37?
Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..
@juliett99 gratulujem srdecne 😉 aj my sa snazime tak,ze sa nesnazime.Prdim na testy,idem si uzivat zivot,zijem zdravsie a mozno toho bociana coskoro fakt naseriem 😀 aj dvojicky by som brala 😀 😀 😀 😀
@stellamaris veru prestan mysliet na babulko.. my mame doma ziadost o osvojenie ale nedostali sme sa ju podat.. prerabame domcek a maly prvacik.. 😀
@petra212 snazim sa snazim... a u Vas co nove??
@juliett99 ja by som na dietatko ani nemyslela,akurat okolie ma sere,ze mal moj syn 4 roky,teraz zase zacinaju,ze by sa mu patril surodenec...................tak im odporucam,vsak sa posnazte vy,takto pred dochodkom este jedno 😅 😅 😅
Ahojte babulky mam 35 a chceli by sme dalsie tak sa sem k vam pridavam.jednu babulku mame uz ma 2,5 roka no na nu sme cakali sest rokov snazime sa o druhe a nic.tak dufam ze to pride.
@bebabetka Ked mas ducha tak super ☺este aj prsia ta zacali boliet mozno sa zadarilo☺. Ja nic nemam doma tehu testy tak ma nepokusaju. Vcera som.mala dostat este zatial nemam no ak bola posunuta ovu tak sa posunie aj cyklus. Cakam dnes zajtra. No vies co robila som si vcera vecer a dnes rano ovu test a dnes rano mam ciarku silnejsiu ako keby som mala mat ovu v case mrchy😏len neviem ci je to vobec mozne a ci moze byt dva krat v cykle. Horny je vcerajsi dolny dnesny

Ahojte kocky ja mam 39 a snazili sme sa 1,5roka ... uzivala som hormony , kopec vitaminov a prd z toho.. ratali ovulku mojkali sa tak ako vychadzala... Ja mam kopec diagnoz pre ktore samostatne oplodnenie vraj nehrozi a k tomu manzel malo a menej pohyblive spermosky... Tak sme sa v auguste rozhodli ze snazenie zavesime na klinec a doniesli sme si domov ziadost o adopciu... Papiere mame este doma nakolko prerabame domcek a cvrcek zacal chodit do skoly... Vcera mrchala meskala 9 den.. co u mna nic divneho... ale aj tak sme urobili test a tam dve kolajnice... Takze nie vzdy to je o vitaminoch a doplnkoch... vsetko je to v nasich hlavickach. 😔 😔 😔