Nájdu sa tu snaźilky po 37?
Ahojte..najdem tu nejake snazilky s ktorymi sa da popisat o snazilkovani aj v tomto veku? Nejake rady,ako sa to podarí? Uz som zúfalá..
Baby myslite ze mozem na 100% verit ovu testom? Som 22dc a ovu zase nikde.
Ahojte baby. Chcela by som vám povedať moju skúsenosť. S manželom sme sa snažili o bábätko 6 mesiacov. Viem že to nieje dlhá doba ale verím že mi pomohli vitamíny elasti Q
a manžel bral zinok + Fertil men. Ak by ste niektorá chcela fertil men vám predám za nejakú výhodnú cenu, kedže ho už nepotrebujeme. Mám dve balenia z toho jedného chýba jedna kartička z dvoch.
@miriamn76 no ja mam cyklus 28-30 takze by to malo byt niekde v strede ale neni. No ja do 40 nebudem skusat to uz sa bojim moznych komplikacii.dam tomu este rok.mozno na letnej dovolenke buduci rok sa zafari a ked nie tak to vypustim z hlavy.len ma mrzi ze mala si pyta sestricku a zatial nic 🙂
Ahojte žienky.. Po dlhej dobe tu nazeram či diskusia ktorú som založila funguje .... A ona funguje ..🙂 to má teší...chcem Vám iba dodať trochu pozitívnej energie...aby ste sa nevzdávali svojho sna...viem že s každou mrchou sa Vám rozpadá vidina babätka ,ale ono sa to raz určite podarí... Len treba veriť.. Aj nám sa podarilo..,síce s pomocou lekarou ale podarilo v 39 rokoch mám ďalšie dieťatko ,krásnu dcérku a hlavne zdravu..tak Vám prajem čo najskôr všetkým pozitívne testiky a zdravé deťúrence... My sa chystáme ešte na jedno a to mám tento rok 40... Tak uvidíme či sa podarí.. Držím nám všetkým palce. 🙂

@miriamn76 1dc 🙂