Najskôr som mala ducha, na druhý deň už nie
Ahojte stretli ste sa už stým že,najprv ste mali na teste ducha, a v iný deň nie?Robila som si test, keď my meškalo v prvý deň ukázalo ducha, potom som skúsila hneď rano z ranného moču., dušík nebol bol biely.
Menzes mi mešká už 6.deň.Neviem čo si mám otom myslieť,test si kupim zajtra už najlepšie digitálny.
Sem tam ma picha v podbrušku,a mam citlivé prsníky.
Vopred sa ospravedlnujem už diskusiu dávala ale veľmi si prajem mať bábo už som potratila v decembri.
Chcem vedieť či nerobia náhodou testy pepino falošný duchov..
20.3 som mala bolesti podbruska a vytok tak sme skusily.
Posledna ms bola 27.2.2022
@alina765 ahoj ako si dnes dopadla s tým testom??skúšala si ten digi?
@alina765 ahoj uvidíš keď si urobíš dnes ďalší test, či bude čiarka silnejšia.. každopádne držím palce aby bola ✊ ja som tiež strašne chcela ešte bábätko a nedarilo sa mi, až keď som to vypustila z hlavy a neriešila vtedy to prišlo... Život ti dá to čo chceš, keď to najmenej očakávaš... Nemôžeš sa na to sústrediť,viem že sa mi to ľahko píše, ale skús
@55kvetinka55 Neviem dnes skusim
@alina765 tak daj vedieť potom a držím palce✊️✊️
A keby som isla zajtra u gyn? Uvidel by nieco ? Som cca 5,6tt
Ms meska uz 7.deň
@alina765 všetko záleží od toho kedy prebehla ovulácia..vyskúšaj test a budeš vedieť na com si 😊zvykne ti takto meškať ms?
@55kvetinka55 Max 2,3 dni ale 7 dni nie. Zistila sl, ze v lm su drogerie zatvorene a digitalny nemaju tak kupim si pepino uz asi ukaze peknu ciarku.
Kupim z lekarne.
@alina765 no bez kupit a hod nám sem fotku potom 😉
Skúsila si?
@alina765 juuj škoda už som zvedavá..no ved uvidíš zajtra
@alina765 ja som mala digitálny.. a robí sa takisto ako normálny... len som si presne odstopovala myslím že 20 sekúnd, aby bol namočený... a potom sa ti tam zobrazia také presýpacie hodinky... trvá to možno aj 3-4 minútky.... a potom ti ukáže aj týždeň v ktorom pravdepodobne si (1-2, 2-3, 3+)
Už som išla písať ale hore to máš pekne vysvetlené. Ono ti dá jasnú odpoveď buď - alebo + aj s týždnami

@oli2782 Nie neviem kedy bola ovulacia.Pamätam si ze styk bol,18.3 do 21.3.2022. od vtedy nebol,lebo muž išiel do bb. Kiežby si mala pravdu♥️🙏