icon

Môžu príznaky naznačovať tehotenstvo po menštruácii?

buckovazlatka906
Dnes o 16:04

Ahojte chcem sa spýtať mali ste aj vy to čo ja mala som 9maja menštruáciu už po skončení menzesie má začali bolieť prsia ako keď ma vám prísť menštruácia tak isto aj brucho ráno mi kus býva zle a neviem či to nieko tu mal alebo iba ja neviem či to nebude tehotenstvo alebo čo ak niekto vie napíšte mi ďakujem

anonym_5d9a00
Dnes o 16:06

Tak skoro nemozes mat priznaky tehotenstva, nahovaras si

anonym_88d703
Dnes o 16:07

@buckovazlatka906 bodky čiarky kde ostali? Také dlhé slovo som tu dlho nečítala. K veci nie, nestalo a ani tehotenstvo to nebude. Môžu to byť hormóny alebo ešte ms príznaky

buckovazlatka906
autor
Dnes o 16:07
@anonym_5d9a00

Tak skoro nemozes mat priznaky tehotenstva, nahovaras si

@anonym_5d9a00 čo to môže znamenať prosím vás

anonym_988ee5
Dnes o 16:11

Mohla si otehotnieť cyklus pred tým, niekedy menštruácia aj tak príde, skús test teda, ak by boli príznaky spôsobené tehotenstvom, tak ukáže... a ak nie, tak môže byť, že sa len príliš pozoruješ a veľa zohrá psychika

buckovazlatka906
autor
Dnes o 16:12
@anonym_988ee5

Mohla si otehotnieť cyklus pred tým, niekedy menštruácia aj tak príde, skús test teda, ak by boli príznaky spôsobené tehotenstvom, tak ukáže... a ak nie, tak môže byť, že sa len príliš pozoruješ a veľa zohrá psychika

@anonym_988ee5 ďakujem

anonym_5d9a00
Dnes o 16:12

Pockaj vytiahnem 🔮

buckovazlatka906
autor
Dnes o 16:18
@buckovazlatka906

@anonym_988ee5 ďakujem

@buckovazlatka906 v apríli som mala len 3dni som mala len čistenie hnedý výtok potom 2dni som mala troška krvi

buckovazlatka906
autor
Dnes o 16:23
@buckovazlatka906

@buckovazlatka906 v apríli som mala len 3dni som mala len čistenie hnedý výtok potom 2dni som mala troška krvi

@buckovazlatka906 teraz tento mesiac mám zas takto ako som písala

molkapolka
Dnes o 16:28
@buckovazlatka906

@buckovazlatka906 teraz tento mesiac mám zas takto ako som písala

@buckovazlatka906 moze to byt aj hormonalna nerovnovaha..skus otestovat a ak bude negat, tak sa poradit s gyn.