icon

Nechuť na sex počas plodných dní

luci159
8. jan 2026

Ahoj, s manželom sa snažíme o dieťa, ale počas mojich plodných dni akokeby nemal chuť na sex - proste sa mu nedá. Stretli ste sa s niečím podobným? Ďakujem

barka1
8. jan 2026

@luci159 tak ak ho znervoznujes informaciou o plodných dnoch, tak sa necuduj. To si nechaj pre seba. Naco ho tým zatazujes?

katpizur
8. jan 2026

@luci159 presne tak, ako pise barka. Nespominaj mu, ze mas plodne dni, len jednoducho otvor flasu vina alebo si daj pekne spodne pradelko a chodte na to. Muzi nemaju radi, ked na nich zena tlaci v tomto style

anonym_dd6375
8. jan 2026

Ja by som povedal, že možno ani neotvaraj víno, proste sa správaj tak bežne, že si proste naňho dostala chuť 🙂 Ak by bola nejaká špeciálna príprava, tak by si mohol myslieť prečo to je a bolo by to to isté.

moonlight1210
8. jan 2026

@luci159 tiez som za, aby si nehovorila o tom, ze mas plodne dni. Proste si tak sexujte cely mesiac a nerieste.

Ak sa zarazi, ze ci uz nema byt ten cas, kludne povedz, ze asi mozno, ze si to prestala sledovat a neriesis, lebo vam to iba kazilo sex.

Ak inokedy moze sexovat v pohode, tak s tou info o plodnych dnoch pride u neho stres, ze teraz sa to musi podarit, ocakava sa od neho, ze splodi dieta, atd.

Velmi teoreticky to moze byt aj tym, ze sa otcovstva v kutiku duse obava. Aj ked chce dieta, ale boji sa zmien a nepohodlia, ktore to prinasa. Tak straca chut na sex.

pr85
8. jan 2026

@luci159 síce som s erekciou nikdy nemal problém, ale pri splodeni 2. dieťaťa manželka na mňa neskutočne tlačila. Či už tým, že sex bol počas mojich obedových prestávok počas práce na home office, keď dcéra zaspala, ale aj tým, že sme vlastne používali metódy PPR s cieľom spoldit dieťa (teda sme mali sex len počas plodných dní). A každý mesiac, keď sa to nepodarilo a prišla menstruacia, manzelka tlačila viac a viac, lebo sme to chceli stihnúť do 3 roku dcéry kvôli super velkej materskej, ktorú teraz na druhé dieťa poberá. Takže plodenie druhého dieťaťa (porovnaní s prvým) som si vôbec neužil. Ale hlavne, že je už tu. 🙂

anonym_f0464b
8. jan 2026
@pr85

@luci159 síce som s erekciou nikdy nemal problém, ale pri splodeni 2. dieťaťa manželka na mňa neskutočne tlačila. Či už tým, že sex bol počas mojich obedových prestávok počas práce na home office, keď dcéra zaspala, ale aj tým, že sme vlastne používali metódy PPR s cieľom spoldit dieťa (teda sme mali sex len počas plodných dní). A každý mesiac, keď sa to nepodarilo a prišla menstruacia, manzelka tlačila viac a viac, lebo sme to chceli stihnúť do 3 roku dcéry kvôli super velkej materskej, ktorú teraz na druhé dieťa poberá. Takže plodenie druhého dieťaťa (porovnaní s prvým) som si vôbec neužil. Ale hlavne, že je už tu. 🙂

@pr85 typicky priklad submisivneho beta muža a dominantnej alfa zeny. A ze mužské a zenske energie neexistujú. Muži, ktori chodia na MK su vsetci v submisivnej pozícii doma a potom sa tu vsetci obhajujete, ako nieco take nehrozí. Takisto dominantne zeny tu silou mocou obhajujú svoj vzťah, ze v ziadnom pripade a potom pride sekcia komentárov a vzdy tam nájdeš tie prvky :D

luci159
autor
8. jan 2026
@pr85

@pr85 a aj keď manželka tlačila tak si mal vždy chuť? Prepáč sa tak pýtam na rovinu. Ale manžel mi povie že jemu sa vôbec nedá aj keby čokoľvek urobím tak jemu sa nepostaví

terry658
8. jan 2026

@luci159 možno sa podvedome na to dieťa ešte necíti.

pr85
8. jan 2026
@luci159

@pr85 a aj keď manželka tlačila tak si mal vždy chuť? Prepáč sa tak pýtam na rovinu. Ale manžel mi povie že jemu sa vôbec nedá aj keby čokoľvek urobím tak jemu sa nepostaví

@luci159 Ja mám chuť pravidelne. Vtedy to bolo na silu, ale s erekciou som problém nemal. Ale odísť od roboty a mať ju ešte v hlave a náhle ísť riešiť sex, no atmosféra nulová (v porovnaní s obdobím plodenie prvého dieťaťa).

pr85
8. jan 2026
@anonym_f0464b

@pr85 typicky priklad submisivneho beta muža a dominantnej alfa zeny. A ze mužské a zenske energie neexistujú. Muži, ktori chodia na MK su vsetci v submisivnej pozícii doma a potom sa tu vsetci obhajujete, ako nieco take nehrozí. Takisto dominantne zeny tu silou mocou obhajujú svoj vzťah, ze v ziadnom pripade a potom pride sekcia komentárov a vzdy tam nájdeš tie prvky :D

@anonym_f0464b ďakujem za psychologicko-filozoficke hodnotenie, ale ako beta muž v submisivnej pozicii sa necítim. A žena nie je žiadna alfa samica. A to druhé dieťa sme chceli obaja, nie len žena (možno to tak z predchádzajúceho príspevku vyznelo, ale nie je to tak).

luci159
autor
8. jan 2026
@pr85

@luci159 Ja mám chuť pravidelne. Vtedy to bolo na silu, ale s erekciou som problém nemal. Ale odísť od roboty a mať ju ešte v hlave a náhle ísť riešiť sex, no atmosféra nulová (v porovnaní s obdobím plodenie prvého dieťaťa).

@pr85 chápem. Manžel ma práve ten problém že keď je to nasilu že to on necíti tak nulová šanca

kiki68
8. jan 2026
@luci159

@pr85 chápem. Manžel ma práve ten problém že keď je to nasilu že to on necíti tak nulová šanca

@luci159 ved a nim sexuj kazdy druhy den a nic mu nehovor. Bude drzat hubu a bude rad ako chlap 😀

petulda333
8. jan 2026
@luci159

@luci159 a ty by si mala chut,keby na teba muz stale tlacil? Pochybujem. Viem,chcete dieta,snazite sa,je to tazke...ale ovladaj sa. Netlac,nespominaj plodne dni. Proste si uzivaj sex s muzom...

anonym_44ced4
8. jan 2026

asi je tazko citit vasen a tuzbu, ked vidi sam seba v ulohe spermobanky - su plodne dni, tak treba sexovat

pr85
8. jan 2026
@luci159

@luci159 a inokedy problém s erekciou nemá? Nemasturbuje náhodou priveľa? Koľko má rokov? Ak má stabilné problém s erekciou, tak smer urológ. Nech sa nehanbí, ja som bol v októbri na preventívne u urológa a tiež mi tam zistili jeden intímny problém, ktorý budem o pár mesiacov operatívne riešiť. Fakt sa urológa netreba báť.

jeennyv
8. jan 2026

Ja ako zena tiez, ked mam plodne dni sa nie vzdy napr citim tak, ze hura treba deti robit atd…to du niekedy obmedzujuce natlaky…lepsie je sa na to neupinat a jak bude tak bude a mat z toho radost a spokojnost…muzovi sa necudujem, ze ho to vtedy nejak nebavi

anonym_71fc0e
8. jan 2026
@luci159

@luci159 si si istá, že dieťa chce aj on?