icon

Nedarí sa mi otehotnieť

14. feb 2023

Chcela by som sa opýtať na produkty z TianDe s pomocou s otehotnením
Máte niekto skúsenosti ?

martinusik91
14. feb 2023

Mne velmi pomáhajú na ženské veci. Endokrinologicka mi povedala že mám najlepšie výsledky hormónov za posledné roky. Používam vložky a gél cca pol roka a vidím zlepsenie. Za vyskúšanie to stojí

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
mimi410
16. feb 2023

Spolupracujem s TinaDe a výsledky su naozaj krásne❤️ žienkam sa podarilo otehotnieť aj pri Pcos, nepravidelnej ms, anovulačnom cykle...vhodnou kúrou sa dá všetko upraviť

mar_tina777
29. mar 2023

Produkty od TianDe sú naozaj úžasne. 🙂 poznám veľa žien ktorým sa vďaka produktom z TianDe podarilo upraviť menštruačný cyklus, napraviť ovuláciu či následne otehotnieť. 😊 mne tak isto veľmi pomohli upraviť cyklus aj ovulaciu. Kľudne mi napíšte poradím a pomôžem. 🤗

martinusik91
29. mar 2023

@mar_tina777 môžete mi prosím napísať čo okrem vložiek a gélu ste mala na úpravu cyklu a ovulácie?

mar_tina777
31. mar 2023

@martinusik91 najskôr som začala užívať z lekárne Vitex jahňací tablety, k tomu som pridala intimky od konca MS do ďalšej MS. Vložky počas cyklu, +prečistila som telo z vnútra. Bylinny intim gél a volupta. Ako píšem vyššie pomohlo upraviť celý cyklus, pred a počas MS žiadne bolesti čo sa mne nikdy nestalo predtým. 😊 užívam zatiaľ druhý mesiac 😊