icon

Nedarí sa mi otehotnieť a už to začínam nezvládať

10. sep 2020

Tak ja si idem, po 28. krat za seboupoznacit, kedy mi dosli kramy...

martul
10. sep 2020

???💪

meluela
10. sep 2020

nemozes otehotniet? to uz je vcelku dlha doba, vyse 2r asi .. drzim palce nech to cim skor vyjde

mondolina
10. sep 2020

Ja už tie krámy ani nepočítam....a žijem ďalej.

autor
10. sep 2020

@meluela dakujem

ukulela
10. sep 2020

Riešite lekára?

deti95060810
10. sep 2020

nechala by som to plynúť len tak , ako to ide....

autor
10. sep 2020

@deti95060810 doteraz som to nechala...ale ked som si uvedomila kolko to uz je, tak to na mna dolahlo...nehovorim o tlakoch z okolia (nemoze za to nikto, ja viem), kde cakaju prave 2-3.dieta...v telke len rodiny s detmi, vsetko sa len okolo rodiny (rozumej rodicia a dieta) toci...a dnes to na mna spadlo ako balvan...snad to prejde

autor
10. sep 2020

@ukulela ano

deti95060810
10. sep 2020

to sa ti len zdá že sa všetko točí ohľadom detí...
ale čím viac budeš tlačiť, tým to bude horšie... niečo podobné prežívam, ale nie ohľadom počatia , ale zdravia , vývoja a školy jednej dcéry....:

stela01
10. sep 2020

Keď riešiš lekára , čo si sa dozvedela ?
Bohu žiaľ , niekto má šťastie a dieťa čaká ani nevie ... a niektoré musia “bojovať “

Nič nieje spravodlivé ani tehotenstvo ... veľa síl

andreatytler
10. sep 2020

Dva roky je dost vela ☹
Skuste hladat pomoc, lebo aj s pomocou to moze trvat roky a tak nestracaj privela svojich mladych plodnych dni.

lenkamatkova
10. sep 2020

Viem ako sa cítiš :( mňa sa stále všetci pýtajú, že kedy konečne a na čo čakám...nemám chuť im čokoľvek vysvetľovať...nikdy sa žiadnej ženy nepýtam "kedy konečne", neviem totiž čo všetko je za tým...veľmi to bolí :(
Držím palce ❤

mondolina
10. sep 2020
lauriema
10. sep 2020

Ahoj, nebuď smutná posielam ti objatie určite, verím tomu ze Boh vám pomoze❤️Na odľahčenie ak chceš požičiam ti deti 😉

olafienko
10. sep 2020

Aj ja som cakala cez 2r, tiez som bola pred otehotnenim uz uplne v depke.Riesite lekarov? Mne pomohla gyn, brala som clostylbegyt, duphaston a robila mi dr folikulometriu a ked bol dominantny folikul ready na sone, dostala som injekciu pregnylu do zadku-to spustilo ovulaciu-druhy taky pokus vysiel.ze som to ja krava neriesila skor, ale nevadi, vsetko malo byt ako je.vela sil🍀drzim palce, nie je to lahke

autor
10. sep 2020

@olafienko uz sme to raz takto riesili a nevyslo to..a to som mala 2 vajicka....proste strasne mi to prislo luto, ked som si uvedomila, ze som prekrocila hranicu dva roky...co sa uz povazuje, ako je vyssie napisane, za DOST vela....

@lauriema Dakujem😁❤️

@lenkamatkova Aj ja tebe✨✨✨❤️

olafienko
10. sep 2020

Urcite skus znovu.casto to vyjde az na 2y, 3i mesiac🍀

luciador
10. sep 2020

Hmmm...hranicu 2 roky,ja som cakala na nase vytúžené bábätko 11 rokov ☹ ale sme nesmierne šťastní,ze sme sa ho dočkali a hlavu hore,Boh presne vie,kedy je pre Vás ten správny čas,ver mi 😉

ivinkapink
11. sep 2020

ahoj, ja som cakala na prve dva roky a na druhe vyse troch rokov...viem co prezivas..nevzdavaj sa, nepoddavaj sa pocitom..urob vsetko co mozes (z fyzickeho, lekarskeho hladiska) a doveruj Bohu /ak si veriaca/ Drzim palceky ❤

jess1511
11. sep 2020

Presne viem, ako sa cítiš. My sme 4 roky zobratí a 4 roky nám pília dookola uši s: "kedy budú deti?" a "kedy budem babka?"... mne z toho už neskutočne šibe. Pred cca 2 rokmi som mala preto také psychicky zlé obdobie, žiaľ neboli sme s mužom na jednej vlne, ja som to chcela začať riešiť, on ešte nie, že počkáme, že to tak asi má byť... skoro sme sa vtedy rozviedli, lepšie povedané, som prekvapená, že sme sa nerozviedli. A tie ďalšie dva roky boli viac v duchu: "doriešime ešte xyz a potom pôjdeme na to" a teda doriešené nie je nič. Už sa o tom ani nejako veľmi nerozprávame, pre mužove zdravotné problémy spolu posledné mesiace ani dokopy nespávame, do toho on má v robote totálny chaos a fofry a ja ani nehovorím. A večer, keď ho čakám, kedy konečne príde, si na instagrame pozerám videá detí a potichu plačem, do diára si píšem mená detí, ktoré máme vybraté a plačem, nechcem sa stretávať už ani s neterami, lebo mi to proste nerobí dobre, mám pocit, že všetci bratranci a sesternice teraz čakajú alebo majú bábätká a my stále nič. Sme takí ousideri medzi nimi. Hlavne ma už nebaví o tom mlčať a stále sa tváriť pred všetkými, ako je to ok, lebo nie je a som naštvatá na celý svet.

autor
12. sep 2020

@jess1511 jejda, je mi to strasne luto😔❤️
A ano, tiez si prechadzam stadiom nasratosti na cely svet...hlavne, ked vidim komu sa zadari...

autor
12. sep 2020

@ivinkapink dakujem❤️❤️