Nedarí sa mi otehotnieť. Prosíme o modlitbu za bábätko
Ahojte, s manzelom sa snazime nejaky ten cas o mimco a nedari sa nam. ak je nás takych viac spojme sa silou modlitby a nase prosby iste budu vyslysane.
Bože môj prosime ta o dieťa nakoľko sa nám nepodarilo do dnes jediné ti máš tu moc. Prosíme ta .
baby a chlapi, to viete, že v Biblii sa píše, že Boh hriešnikov nepočuje? Najprv si treba vyriešiť svoj vzťah k Nemu, až potom prosiť ako Otca. Lebo inak je to pre ľudí iba Sudca.
@worker_falcon to je akoze k teme?
@worker_falcon daj konkretny odkaz na bibliu kde sa to pise...
Ahojte, som tu nova. Tiez sa nam nedari otehotniet. Snazime sa nieco vyse roka. ☹
@ennynka Ján 9:31
Za kazdu z vas dnes letela modlidbicka priamo do nebička 🙂
Nech Vas zehna Milostivy Boh otec i Syn i Duch svety.Amen.
Treba verit a prosit .Pan nam vzdy niekoho posle co da radu.
Ahojte aj mi z manzelom sa snazime us 8rokov o aspon jedno dietatko no marne niekedi stracam nadej
Ahojt e aj my sa uz snazime 4 roky a uz som zufala ☹
Ahojte vsetci chcela by som Vas vsetky poprosit o pomoc pri vymodleni si vytuzeneho dietatka o ktore sa snazime s manzelom uz viac ako 12 rokov a nic dnes som zacala brat mimistar a kyselinu listovu . Prosim pomozte mi nech sa nam to podari . Dakujem Vam vsetkym .
mate nejaky typ na ruzenec alebo motlidbu, ktory by pomohol k vytuzenemu dietatku?
Pripájame sa a prosíme o modlitbu 🙂
Pripajam sa taktiez a prosime o modlitbu 🙂
Pripájam sa a prosím o modlitbu pre počatie zdravého dieťatka.
Toto je zaujimava tema, nam sa babätko nedari 8 rokov a už nie som najmladšia, velmi velmi prosim, aby sa stal zazrak a mala som tehotenske bruško a zdrave babätko.
Baby posielam za každú modlibicku aby sa vám splnil sen...ja mam aspoň dcerku a veľmi tuzim po chlapcovi(potratila som v 20tt)ale nedari sa tak už len cakam a dufam..
@worker_falcon riadime sa Novým zákonom, nie Starým
Môj otec mi hovoril príbeh keď som bola malá že sa im tiež nedarilo s mamou dlho počať dieťa že sa modlili a navštívili aj baziliku sedembolestnej panny marie v šaštine že ju prešiel klačiaci kolom dokola a počas toho sa modlí a ze boh ich prozby vyslišal a o rok sa im narodil syn, môj brat a potom ja. Keď bola púť v šaštíne tak sme tam s priateľom boli a ja som sa modlila aby som nemala problém s otehotnením ako malá moja mamka a môžem povedať že asi ma boh vyslišal (podľa mna aj dosť skoro) pretože teraz čakám bábätko a to som chcela ešte aspoň pár rôčkov počkat 🙂
Aj ja prosím o modlitbu ,a ja sa za vás rada pomodlim.Všetko je Božia vôľa,tak nech sa stane,veľa som počula,že modlitba ma veľkú silu.Už tu niekto dal to svedectvo,no ak ho niekto nevidel,vložíme ho ešte raz.
My sme poziadali o pasik sv.Dominika a k tomu modlitbu. Skuste si to vyhladat 🙂

Ahojte! My už máme jedného osemročného chlapca a veľmi by sme chceli ešte jedno dieťa. Už štyri roky sa snažíme a nič. Spolu s manželom sa modlíme rôzne modlitby za počatý život, novénu za uzdravenie tela a duše. Ale myslím si,že skupinová modlitba je silnejšia ako individuálne. Tak Vás veeeeľmi chcem všetkých poprosiť, aby ste vo svojich modlitbách mysleli aj na nás! Veeeeeeľmi pekne Vam ĎAKUJEME!