Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?
S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?
@uhlikova09 nemas zaco dakovat,ved nato su kamosky,normalne citim v srdiecku aka si stastna a to teraz aj mne dodava silu bojovat a nevzdavat sa,ale verim tomu,ze tam mozno tak o tri tyzdne aj ja ti ukazem dve obrovske kolajnice a budeme sa tesit spolu 🙂
@uhlikova09 tak to gratulujem 🙂 a mmohe by sme boli na tvojom mieste 😉 ale ešte raz veľa šťastia
@zuzicek88 Zuzi ahoooj ,takže dnes som bola na krv máme to potvrdené 🙂 Budem druhý krát mamka
@uhlikova09 no vidis,super gratulujem ti,my este stale bojujeme
@zuzicek88 kedy to presne idete?budem na vás myslieť...podarí sa uvidíš
@uhlikova09 stale to neviem,dneska som bola na ultrazvuk aj na krv a rano mi povedala doktorka,ze pravdepodobne bude v piatok odber,no na obed mi volali,ze mame ist zajtra do BA na ultrazvuk aj krv,lebo ze sa boji aby neprezreli vajicka,keby bol ten odber cez vikend a pritom v piatok uz byt nemoze,kedze 36 hodin pred odberom si musim pichnut injekciu,no som s toho uplne mimo,ze ako to nakoniec dopadne
@zuzicek88 ach jaj to ma veľmi mrzí...piatok už veru nemôže byť lebo viem podľa nás ako nán Pregnyl pichali...po 36.hodinách sex...prečo to tak robia,že pravá ruka nevie čo robí ľavá nechápem
@uhlikova09 uz aj banujem,ze sme zacali chodit aj do NR,ale do ba to mame 100 km a do NR 10 a manzel maju teraz strasne vela roboty,nemoze si s prace robit holubnik,no strasne som zvedava co nam v ba povedia,ale si myslim,ze v sobotu bude ten odber
@zuzicek88 no bodaj by bol v sobotu 🙂 viem to poznám moja s tou prácou,ja som mala neskutočný problém dostať sa do tej antisterilnej lebo je každý deň od 13:00 do 15:30 a keďže ja pracujem do 17:00 nedostala by som sa tam z práce nikdy nebyť lekárky ktorá sa nám venovala doslova po večeroch alebo skoro ráno
@zuzicek88 Zuzi zajtra? 😕
@uhlikova09 ano moja zajtra,drz silno palceky,ale poviem ti,ako som doteraz zazivala iba stres a obavy,teraz sa uz nato velmi tesim ,verim tomu,ze budem mamou
@zuzicek88 veľmi,veľmi silno držím palce a budem na vás myslieť celý deň,potom daj vedieť ako sa cítiš.Ja verím tomu,že sa to určite podarí!!!!! 🙂 My sme dnes boli na ultrazvuku,všetko ok,fazuľka v maternici.Videli sme embryo podľa lekárky len 4-5 týždeň som,podľa menzesu 6týždeň tak sa vysomár z toho 🙂 ale hlavne,že je všetko ok
@uhlikova09 ano presne tak,dolezite je,ze je tam fazulka a ze rastie. Velmi pekne ti dakujem boze,uz nech som tehu,nech aj nam uz rastie v brusku fazulka,tak velmi sa nato tesim
@zuzicek88 Zuzi podarí,zajtrajšok to istí,ver mi 😉 Posielam veľa pozitívnej energie 😉
@uhlikova09 ahoj Helka,no nemam sa moc cim chvalit,mame len jedno,jedine vajicko,ak sa oplodni,tak to bude zazrak
@zuzicek88 a už to máte za sebou? Stačí aj jediné,som tu každú chvíľu dnes lebo čakám kedy napišeš
@uhlikova09 si zlata,dakujem ti zato,ano,uz mam po odbere,boli 4 folikuly,ale iba v jednom bolo vajicko,vraj,ale moc tomu neverim,podla mna som mala mat odber v piatok,ale ta doktorka v nr to posrala. No co uz,hlavne,ze ja aspon jedno,len este neni iste,ci sa oplodni,zajtra rano okolo 8-9 bude volat embriolog ak sa oplodni,tak uz v pondelok bude vklad
@zuzicek88 jasné,ja si tiež myslím,že sa to nemalo nechať na sobotu ale nevadí Zuzi oplodní sa uvidiš 🙂 sa stavím,že sa to podarí,prajem vám to zo ♡ keď už ste toľko toho prežili...že si to proste zaslúžite a teraz ste na rade 🙂 ja mám problém,niečo na mňa lezie,len čajíkujem,hrdlo ma bolí ale nič zobrať nemôžem 😒 ešte,že mám tento týždeň dovolenku,v piatok ideme do BA na Katy Perry,tak dúfam,že budem fit dovtedy
@uhlikova09 este jedna hodina a dozviem sa pravdu,no pevne verim,ze nas buduci potom uk bojuje o prezitie na tejto zemi a v pondelok pojde rast do bruska 🙂
caute baby, pridavam sa k vam...snazime sa rok aj pol a nic...presla som si snad uz vsetkymi stavmi. od revania, merania bazalnej, kupovania testov ovulacnych aj tehotenskych, cez ducha na tehotenskom teste, az sme skoncili na IUI. a ja na prednisone. zmenila som sposob stravovania, tesim sa na jar, ako zacnem behat a snazim sa mysliet pozitivne. nie vzdy to vsak ide. hlavne ked vidim okolo seba same tehotne a ja stale nic....o tyzden idem na krv, takze drzte palce a ja ich budem drzat vam 🙂
@zuzicek88 potom hneď píš keď budeš vedieť
@uhlikova09 jupiiii prave mi volali,fazulka zije a zajtra o pol desiatej nam ju daju do bruska
@zuzicek88 ježiš Zuzik blahoželám!!!!som ti to hovorilaaaaaaa 😀 sa teším,veľmiiiiiiiii
@uhlikova09 dakujeeeem,ale este celkom vyhrate nemame,este sa musi fazulke zapacit aj v brusku,ale ja verim tomu,ze sa bude
@filmarika Ahoj a dakujem Ti dobre,silno mi drz palce a ja budem drzat tebe,viem presne ako sa citis,aj ja som si tym presla,najskor normalka,urcite sa podari po pol roku uz ti to zane vrtat hlavou,ze uz by sa aj mohlo a po roku uz je to strach,co ak sa nepodari,co ak je niekde problem a preco..aj ja som vyskusala vsetko mozne bt,kys.listovu,inofolic,rozne vitaminy,bylinky,kvapky,no moj nazor je ten,ked sa dlhsie nedari,je to plytvanie casom,aj peniazmi,preto treba hladat pricinu,alebo ako v mojom veku ist na umele,budem ti drzat palce tu ti bude s nami dobre,my sa jedna druhu podporujeme a vzdy podrzime,ked budeme spolu verit,podari sa,musi sa podarit,aj ja od zajtra sa zdravo stravujem,nepijem kavu,pocuvam krasnu meditacnu hudbu,proste vsetko preto ,aby sa nasej fazulke v brusku pacilo a aby tam zostala,ked budes mat akekolvek otazky,kludne sa pytaj,ked budem vediet poradit,poradim drzim palce
@zuzicek88 aaa myslim,že sa uchytí len dávaj na seba pozor 🙂
@uhlikova09 slubujem,ze budem a prajem ti krasny tyzden a poklopkaj si po brusku a povec malinkej fazulke,ze je pozdravuje teta Zuzka nech poslucha a pekne rastie hihi

@zuzicek88 ja skáčem a veľmi sa teším,ani nevieš ako,som zvedavá ako rodina zareaguje 🙂 a ďakujem Zuzi za všetko 🙂 napišem potom v piatok,keď ma pozrie doktorka.Som dnes bola aj u svojho ženského,tak povedal,že v 7-8 týždni mám prísť pre preukaz ale ani ma nepozrel