icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

uhlikova09
6. mar 2015

@zuzicek88 vidíš moja blahoželám z celého srdiečka!!!! dávaj na seba pozor 🙂

zuzicek88
6. mar 2015

@uhlikova09 dakujem aj ty,inak aj ja som chora,boli ma hrdlo a mam hroznu nadchu,aj som si isla nieco kupit do lekarne,taka mlada baba tam bola,co asi nic nevie,pitala som si nieco na bolest hrdla,co mozu aj tehotne,povedala mi ze take nic neni iba pastilky na cumladie,no hroza

uhlikova09
6. mar 2015

@zuzicek88 neviem čo je na hrdlo mňa tiež bolí,cmúlam len Anticol lebo čo som čítala na nete tak tie cmúlacie lieky sa nesmú a doma mám Jox sprej ten sa tiež nesmie tak sa trápim 😒

uhlikova09
6. mar 2015

@zuzicek88 kedy ti inak vychádza termín november či december?

zuzicek88
6. mar 2015

@uhlikova09 na november,to mi povedia presne asi na tom ultrazvuku o tri tyzdne

uhlikova09
6. mar 2015

škoda že nie októbrovka ako ja 🙂 kde si budeme teraz písať? 😉
@zuzicek88

zuzicek88
6. mar 2015

@uhlikova09 neboj,nieco vymyslime,mozeme si aj sukromne spravy pisat,alebo na fb

janulka232
6. mar 2015

@zuzicek88 jej Zuzi blahoželam konečne si sa dočkala tešim sa s tebou.Držte sa

filmarika
7. mar 2015

@zuzicek88 ahoooj som sa docitala tam dalej, ze sa zadarilo 🙂)) tak to zo srdca gratulujem...my nic a znova musim na konzultaciu, ze co teraz... 😢

zuzicek88
7. mar 2015

@filmarika ahoj ano,ano zadarilo,velmi sa tesime,ale nebo,aj vam sa podari urcite,vies co aj moja kamoska mala ist na umele,potom som jej poradila jeden caj a ona je tehotna,mozno nie od caju,ale mozno aj ano .Vyhladaj si na nete Cajovna svatej Hildegardy a kup si caj na otehotnenie

zuzicek88
7. mar 2015

@janulka232 Dakujem ti krasne,este idem v pondelok zasa na krv ze na kontrolne vysetrenie a potom az o tri tyzdne uz na ultrazvuk,taka som stastna,ze sa fazulke v brusku paci

uhlikova09
7. mar 2015

@zuzicek88 ahoj Zuzi,sme dnes boli na kontole,už sme počuli aj srdiečko,bije ako zvon 🙂

zuzicek88
7. mar 2015

@uhlikova09 jeeej ahoj aka krasna fazulka,pekne rastie,musite maj velikansku radost my az o tri tyzden pojdeme na ultrazvuk

uhlikova09
7. mar 2015

@zuzicek88 jasné sa tešíme veľmi 🙂 hore má hlavu kusok pod tým bruško a vidno tam už aj pupočnú šnúru akurát som dostala lieky lebo sa ma pýtala či nešpiním lebo sa mi tam niečo olupuje ale čo presne neviem a povedala,že nemám brať lieky na astmu tak ako si mam teraz vybrať asi...jeden lekár tak a druhý tak 😔

zuzicek88
7. mar 2015

@uhlikova09 no ja by som to skusila bez liekov,alebo lieky len uplne malilinko,viem,ze sa to lahko hovori,inak ja som akurat dneska mala dostat MS ale ja som taaak strasne unavena,vzdy mavam energie na rozdavanie a teraz iba polihujem

janulka232
7. mar 2015

@zuzicek88 Nemaš zač Zuzi.Už si sa načakala dost a teraz už sa teš z fazulky.A ja sa tešim s tebou.A verim,že si ešte prečitam čo maš nove a ako rastiete.

zuzicek88
7. mar 2015

@janulka232 si strasne zlata,velmi pekne ti dakujem

uhlikova09
7. mar 2015

@zuzicek88 to je príznak tehotenstva,ja pri prvom som prvé tri mesiace len spala a spala,teraz momentálne nemám čas na spánok a necítim vôbec únavu.Vieš keď rozmýšlam čo je lepšie,dať si liek alebo sa dusiť a nedať si ho

filmarika
8. mar 2015

@zuzicek88 ja uz som vzskusala asi vsetko...ale dakujem kraaasne, idem to hned pozriet a ty si to uzivaj. tesim sa s tebou 🙂

zuzicek88
9. mar 2015

@filmarika verim ti,aj ja som skusala co sa len dalo...pravdu poviem,niekedy uz aj tie rady mi liezli na nervy ,hlavne od niekoho,kto netusi co prezivame a ze sme uz naozaj,naozaj vyskusali vsetko,ale podari sa,musi

zuzicek88
12. mar 2015

@uhlikova09 ahoj kam si sa stratila,co je s tebou? dufam,ze si v poriadku

uhlikova09
12. mar 2015

@zuzicek88 ahoj Zuzi...zle zle...zistili mi chlamydie na pľúcach,zajtra idem k lekárom,ledva ma tá striga pustila z roboty...už ma to nebaví...vraj bábätku sa nemôže nič stať ale tak so mnou to môže byť kadejaké...neviem ako ma budú liečiť ale vraj 15-20 dní na antibiotikách treba byť no a hlavne aby sa malému tým zas neuškodilo ☹

zuzicek88
12. mar 2015

@uhlikova09 chlamydie na plucach,moja to som este nikdy o takom nepocula,ale myslim na teba stale,neboj urcite bude dobre,uvidis musi byt dobre my to nevzdame a na robotu ser,to bude daka truba,hlavne nech si ty a babo v poriadku

uhlikova09
12. mar 2015

@zuzicek88 no tak mi povedali,že zato ten suchý kašel a ty ako?

zuzicek88
12. mar 2015

@uhlikova09 ja tak pomalicky,zatial sa tesim len opatrne,aspon do prveho sona mame ist dridsiateho,tak dufam,ze dopadne dobre,aj ja mam problemy,ale celkom ine so svokrou...stale do mna pre nieco rype

uhlikova09
12. mar 2015

@zuzicek88 to páči sa nieje na tu svokru.. 🙂 ja som tak na teba myslela aby vam to vyšlo všetko sa velmi tesim aj mužovi som vravela o vas..len pozor na seba na mna sa lepi vsetko co len moze vidis to...neviem ci slaba imunita tehotenstvom alebo cim ale uz nevladzem a k tomu prerabame vcera sme malovali a tak...len nech som zdrava a male tiez velmi sa bojim

zuzicek88
12. mar 2015

@uhlikova09 moje zlaticko,mas to tazke,viem ako sa citis,ja ked som uz bola tehu,som mala taku migrenu ze som si myslela,ze zomriem,potom ma bolelo priserne hrdlo,do toho nadcha,no hroza,uz mi je lepsie,ale tiez mam strach,hlavne s prveho sona co bude a ako bude ach jaj

uhlikova09
12. mar 2015

@zuzicek88 neboj nič všetko bude ok,ty nemôžeš mať mimomaternicové keďže ste po umelom a určite pekne rastie v brušku,isto neboj.V koľkom týždni budeš keď máte prvé sono?

uhlikova09
15. mar 2015

@zuzicek88 Zuzi ja mám ďalší problém,mykoza,doktor ma vystrašil,že môže poškodiť plod a keďže sim len teraz začala 10.tt tak mi nič nedal,len urobil výplach,že iné sa nesmie nič do 12.tt...nechápem prečo sa na mňa tak všetko lepí...vy čo máte nové?Inak už mám tehotenský preukaz 🙂

zuzicek88
15. mar 2015

@uhlikova09 ahoj moja,my nemame nic take zvlastne,co by stalo za rec,akurat mam stale dachu a zahlienene hrdlo. Gratulujem k tehu knizke,to je super a na tu mikozu si rob sedacie kupele s praslicky,alebo mysieho chvosta a od spodu pouzivaj mydli na intim.hygienu lacalut,ja som mavala isty cas casto tu pliagu a odkedy pouzival Lacalut mam pokoj,tak vyskusaj.Drzim silno palceky