icon

Nedarí sa nám. Je nás tu takých viac?

dzenar
15. jún 2014

S kazdej strany pocuvam len same radostne spravy ci uz o tehotenstve alebo uz o narodeni babatka a ja stale nic ja vas tu viacej takych?

zuzicek88
16. mar 2015

@uhlikova09 pocuj som chcela napisat ze laktacyt,nie lakalut ja truba

maltinta100
16. mar 2015

My sa snazime od decembra 2013 a stale nic.. Pritom prvy kratbsom.otehotnelanbez.problemov, bohuzial.som potratila a o.necele 2 mesiace.som cakala.malu...

uhlikova09
16. mar 2015

@zuzicek88 Zuzi keď mne tá intimna tiež nerobí dobre... 😒

zuzicek88
16. mar 2015

@uhlikova09 ale toto je dobre a vobec nedrazdi

zuzicek88
16. mar 2015
zuzicek88
16. mar 2015

@uhlikova09 akurat som pozerala kde byvas,skoda,ze tak daleko,to ani na cajik nemozme zajst 😒

uhlikova09
16. mar 2015

@zuzicek88 ty si nevedela,ze ja som severanka? 🙂 Popradčanka 😀

zuzicek88
17. mar 2015

@uhlikova09 vidis tak to som teda nevedela,pridem na cucoriedky mnaaam 😉

uhlikova09
17. mar 2015

@zuzicek88 príď,príď 🙂

popradka
Odpoveď bola odstránená
spisanka
17. mar 2015

@popradka niesi v tom sama ..je nas viac..

dianockadianka
17. mar 2015
Používateľ dianockadianka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dianockadianka.

Ahojte. S manželom sme sa dlho snažili o dieťatko a lekár mi vtedy povedal, že príčin, prečo nám to trvá dlhšie môže byť veľa... od stresu až po zníženú funkčnosť vaječníkov, resp. že organizmu môžu chýbať látky, ktoré sú potrebné ku gravidite ako napríklad inozitol, či kyselina listová. Nebola u mna diagnostikovaná žiadna biologická príčina, prečo by som bábo mať nemohla- všetko bolo "v norme". Skúšali sme ďalej... Potom som začala používať Inofolic, ktorý obsahuje Inozitol- kyselinu listovú. Ten zlepšuje kvalitu vajíčok a tým napomáha otehotneniu. Dokonca pôsobí protistresovo- čo sa mi čas obdobia snaženia o dieťatko naozaj hodilo.. Myslím, že práve stres z toho, že sa nám nedarí na nás oboch vplýval veľmi negatívne. Dnes mám už takmer 10 mesačný poklad, ktorý síce robí svojej mamičke program po nociach, ale nevymenila by som ho za nič 😉 (No dobre, aj oteckovi robí program). Odporúčam vyskúšať.. samozrejme netvrdím, že je to všeliek, ale treba vyskúšať všetko a najmä veci, ktoré sú neinvazívne a prírodné.. 🙂 Držím palčeky. Dúfam, že sa skoro vidíme v klube mamičiek 🙂

vcelicka29
17. mar 2015

@popradka ahoj,aj ja sa pridavam do klubu nestastnych,cochvila 35r.

daniielka
17. mar 2015

Ahojte.Tak aj ja sa pridávam k vám.Nám sa nedarí 5,5 roka a som z toho už pekne na nervy.Pred dvoma týždnami mi robili dríling vaječníkov (to je poprepichovanie obalu vaječníkov) nedochádza mi k ovulácií. Tak dúfam že teraz sa už zadarí....majú ma nastaviť na clostyl tak sa hádam aj ja dočkám dvoch čiaročiek a potom vytúženého babätka....Držím nám všetkým palce

uhlikova09
18. mar 2015

ouu ale vás tu pribudlo v tejto skupine,držím vám palce aby ste sa čochvíla tešili ako my dve so @zuzicek88 🙂 a hlavne baby,riešte to,nenechávajte to tak keď sa dlhšie nedarí 😉

tribulka88
19. mar 2015

@spisanka Ahoj 🙂 hlaasim sa po dlhsom case 🙂 takze..laparku mam za sebou ( nikdy viac dufam ) 🙂 robili mi prefuky,kvoli zrastom,vraj ich uspesne odstranili,ze to bola makacka,povedal lekar,no jeden vajcovod mi na konci uz tu tekutinu zo seba nevyplul 🙂 a ze mi aj vajecniky popalili,aby sa vajicka lahsie uvolnovali,ale,ze sa nemam bat,ze sa mi moze aj casom sam vajcovod spojazdnit 🙂 takze s mm teraz mame snusnu skoro vzdy 🙂 tak mam aspon nadej,ze ak tie zrasty su prec,ze by sa to mohlo konecne podarit 🙂

spisanka
20. mar 2015

@tribulka88 ahoj,tesim sa ze to mas uspesne za sebou a hlavne ma tesi ten pozitivny pristup,urcite vam to pomoze.A to popalenie vajecnikov nevola sa to nahodou drilling?Pytam sa koli tomu,lebo aj mne to navrhli a na buduci mesiac by som to mala postupit.Citala som,ze sa to robi hlavne zenam ktore maju PCO,ale aj tak to chcem podstupit...nemam co stratit 😉

tribulka88
20. mar 2015

@spisanka ahoj 🙂 netusin,ci sa to vola driling,mne to takto doktorka povedala.. vyskusat treba vsetko,ja som rada,ze to mam uz za sebou a dufam,ze ma uz nic podobne necaka 🙂 a kde ta budu robit? drzim ti palceky,aby si to zvladla a aby to dobre dopadlo 🙂

spisanka
20. mar 2015

@tribulka88 v krompachoch,kamoska mi tam vybavila super lekarku..a tiez mi to tak nejak vysvetlovala,ze to je narezavanie vajecnikov,aby sa uvolnilo vajicko..ak sa mozem opytat,ty mas PCO?

tribulka88
20. mar 2015

@spisanka nemam praveze,ale,ze ked mi uz odstranili zrasty,tak,ze mi uz aj rovno toto urobili,aby sa nam podarilo,lebo,ze ten cas,co sa snazime,ze je az moc... tak hadam sa konecne moje vajka spamataju 🙂 ved uz im v ceste nic nebrani 🙂

spisanka
20. mar 2015

@tribulka88 urcite sa to podari!!!!!!!!!! ver tomu!a kolko mas rokov ak to nieje tajomstvo?mozno si aj pisala,len ja som zabudlivec..Pytam sa preto ze ja mam 36 a v CAR mi pred rokom povedali,ze moje vajecniky su uz v zufalom stave a ze otehotnejem,len s umelym oplodnenim,ja tomu neverim,lebo IIVF je cisty biznis a nic ine a cim neskor otehotnejes tym viac zarobia..ja im prosto neverim!

tribulka88
20. mar 2015

@spisanka Mam 27 a to som si myslela,ze ostanem tehotna raz-dva 🙂 to umele,to je az celkom posledna moznost. tiez mam na to taky nazor,ako ty... aaale stale verim,ze sa to podari i bez toho 🙂 aj ty musis verit a nevzdavat sa 🙂

spisanka
21. mar 2015

@tribulka88 Uz som to pred casom aj vzdala,ale po tom ako mi kamoska navrhla este tu lekarku tak som zasa "v tom"namocena..skusala si aj vitaminove doplnky?js som vyskusala uz asi vsetko a aj v tejto dobe uzivam nejake vitaminy a snazim sa zdravo stravovat ..na buduci mesiac by som mala ist na Horm.profil,bola som pred rokom a vtedy bolo vsetko v poriadku.

tribulka88
21. mar 2015

@spisanka Ja som to chcela vzdat asi 2 hodiny po operacii,ked mi doktorka povedala o tom mojom pravom vajcovode,ze je zatial nefunkcny ☹ ale na druhy den mi vsetko vysvetlila a stale hovorila,ze sance su teraz vysoke,tak som jej uverila a stale tomu verim. Brala som hocico,babyplan,alch.caj som srkala,kyselinu listovu samostatne v tabletkach a teraz skusam ten inofolic. Ja som sa ho pytala,ze kedy mam prist na kontrolu s tym prolaktinom,ale vravel,ze mam dalej uzivat ten parlodel... Som rada,ze ta to znova chytilo a bojujes dalej 🙂 Drzim ti palce s tou novou lekarkou,nech s tebou vyskusa aj nemozne,lrn nech sa to podari 🙂

spisanka
21. mar 2015

@tribulka88 vela som citala o zenach ktorim lekari nedavali sancu ani pri umelom oplodneni a tie otehotneli prirodzene a nam davaju aj prirodzenou cestou tak sa nevzdavajme !Len si musime tak "nastavit mozog".Mne v centre povedali,ze prirodzene neotehotnejem a to mi povedali hned po prvej navsteve,ze moje vajecniky su uz v hroznom stave a bla bla bla.a pritom vajecniky mam podla 3 dalsich lekarov v poriadku folikuly sa mi tvoria ukazkove ..

tribulka88
21. mar 2015

@spisanka no vidis,tak potom nevidim dovod,preco si sa chcela vzdat ☹ musime verit a stale skusat 🙂 ak ti 3 lekari povedali,ze mas perfektne vajecniky a ukazkove folikuly,ved ty si stastna zena 🙂 niektore to naozaj tak nemaju a otehotneli 🙂 taaakze,mysli len na to,ze sa to podari,i ked to uz trva nejaky cas a este to mozno potrva,ale raz to pride 🙂

spisanka
22. mar 2015

@tribulka88 ja viem niet sa preco vzdavat,je len,ze v tom centre mi vzali nadej a tak som uz nemala silu ist dalej a teraz ta kamoska mi vybavila tu novu lekarku a ta tiez potvrdila,ze je vajecniky su v poriadku a zajtra k nej idem znova a o mesiac na ten drilling . A v tom mas pravdu,ze niektore maju ozajstne problemy cisty,zrasty a kadeco ine ..ja mam vsetko ok muz paradny spermogram,tak nie dufat,ALE VERIT MUSIME!!!!!!!!! a nielen my ,ale vsetky snazilky co si tu piseme..

tribulka88
22. mar 2015

@spisanka tak tomu ver...ja verim a nikdy neprestanem 🙂 niekedy naozaj psychika robi vela a prave takymto poz.pristupom sa aj deju "zazraky" 🙂 ja idem k lekarovi az po sviatkoch na meranie folikulov 🙂,tak som zvedava,ako na tom budem 🙂 zajtra ides na vysetrenie?

enwy
22. mar 2015

Baby...mam otazku, ktorá bude mozno divna... tak vas prosim, aby ste mi nepisali posmesne komentare, pytam sa to vazne seriozne, snazime sa s priatelom o babo..uz pomerne dost dlho a stale nic, nebola som to este riesit u lekara, chystam sa, avsak teraz mi priatel povedal jednu vec, ja si myslim, ze je to hlupost a tak by som chcela vediet vas nazor... mohlo by sa stat, ze sa nam nedari preto, ze mam napr vysoko polozenu maternicu a pokial nie je moj partner nejako extra velmi obdareny, ze by sa spermie mohli nedostat do nej... ? alebo je to blbost? neviem ci ju mam vysoko polozenu, to je len cisto teoreticka otazka...taktiez si nemyslim ani ze by bol moj partner malo obdareny, myslim, ze v tom smere je to v poriadku...ale co si myslite vy? dal mi dnes tuto otazku a nevedela som odpovedat, ci to tak moze byt, alebo nie..

spisanka
22. mar 2015

@tribulka88 ano zajtra idem k lekarke a dam ti vediet ako som dopadla..a tebe sa foliky predtym netvorili vobec?Mam v tom trochu zmetok ze ako to presne funguje 😀