Nedarí sa nám otehotnieť
Ahojte, s priateľom sme sa rozhodli, že chceme bábo. Po prvom skúšaní som už mala pocit, že som tehotná (príznaky) ale menštruácia nakoniec prišla 😒 Počítala som si aj plodné dni tak neviem kde sa mohla stať chyba. Myslíte, že už by som mala ísť k doktorovi? Veď predsa keby nebol problém či už na mojej strane alebo partnerovej, tak by sa to podarilo...lebo zase nechce sa mi čakať rok než k nemu pôjdem 😒
@vydrnik ziadne lieky nepouzivam na podporu lebo sa bojim. Tento vikend sme obaja vypli a sme to znovu skusili a stredu si spravim tehotensky test ked budem mat volno.
@katarina198912 az teraz som si vsimla ze minula zprava sa zobrazila z chybami,nebojkaj stava sa ze babo pride ked to najmenej cakas,ebudem opisovat co vsetko mam za sebou a preco mam detiv takom veku,nieje to ale mojou vinou,vzdy som chcela velku rodinu,bohuzial nezadarilo sa,ale.mam dve deti,su zdrava a som rada ze som mama,
@vydrnik ano mate pravdu ze podstatne je ze nech sa zdrave narodia. Som zvedava na tu stredu ci budem ked si budem robit test, povedal ze nemysli nato.
@katarina198912 nemusis mi vykat,jedno ale nechapem preco su zeny co by chceli babatko a nedari sa alebo dieta je chore a zomrie a su zeny co rodia jedno za druhym a nestara sa o ne,ale zabije,nikdy som to nemala lahke,detdtvo nic moc,zazila som dobre aj velmi zle zpoznala som dobrych aj zlych ludi,spoznala som aj zibot v zahranici,a dnes sa snazim dat vsetko detom aby sa mali dobre a mali lepsie detstvo nez ja,deti su pre mna vsetko budem ti v stredu drzat pslceky nech mas na teste //,
@vydrnik hladali sme si dnes este jeden byt nech mame na vyber on nasiel za 400€ a ja nie aj ked je zariedeny pozri kolko stoji,teraz vyhodime kopec penazi a potom detom nebudeme vediet dat zaklad a potom budeme z vyplaty do vyplaty zit, a potom budeme rozmyslat ako vychadzat z peniazmi.
@katarina198912 tak to vam budem drzet palceky dvojnasob,nech sa dari aj najst dobre byvanie,mat vlastne byvanie je fajn lepsie nez byvat u rodicou,
@vydrnik to ano mate pravdu, co povedal ze ak sa nepodari tak ma neopusti kôli tomu a bude vzdy stat pei mne.
@katarina198912 nebojkaj ked vam lekar pivedal ze ste obaja v poriafku babatku nic nebrani,skus na cas na to nemyslet daj myslenky inam vypni,a ver ze az pride ten spravny cas babatko pride aj k vam
@vydrnik dobre skusim nato nemysliet
@katarina198912 nemyslim tozle cim viac budes na to myslet,budeszbytocne vestresu a to nieje dobre pro zplozeni babatka,
@vydrnik dobre skusim , rozmyslame nad terminom svadby
@katarina198912 no vidis tak sa venuj priprave svatby,budes mat myslenky kde co zariadit,vybrat,pripravit,a nebudes sa rmutit myslenkamy ze sa nedari babatko
@vydrnik uz je skoro vsetko vybavene len zajst na matriku a vypisat a dohodnut termin.
@katarina198912 a budete mat velku svatbu,aj v kostole ci len na urade,prepac ze sa pytam,ak nechces nemusis odpovedat
@vydrnik na urade zatial a neskor v kostole lebo mu chyba birmovka. Bude len o dvoch svetkou
@katarina198912 pre nas to nebola prva svatba my zme mali svatbu pred pol rokom,len svedci,a nasa suseda kamaratka ktora davala pozor na Filipka,ten mal len rok,svatbu zme mali na urade,hostinu doma,vsetko zme si nachystali sami,a podla nasich predstav
@vydrnik ved aj mi to tak budeme mat aspon usetrime, uz len saty si kupit biele .
Ahojte dievčatá máte niektorá skúsenosti s vitamínmi Optivite? Mám krátku lutealnu fázu a boli mi odporučené. Dakujem za rady
@miska_hryzka ahoj skus si to pozriet na nete alebo sa opytaj svojho gyndosa.
@miska_hryzka ahoj, jedla si to OPTIVITE ? ak áno koľko za deň a ako dlho? vďaka
@mica11 ahoj áno jedla len mesiac viac som nevydrzala keďže na 20DC som.mala ovu a 26DC som už spinila, tak som isla ku gynekológovi a ten mi dal Duphaston. Inak ten optivite aspoň tri cykly treba brať a brala som 6 tabliet denne.
@miska_hryzka takže si otehotnela vďaka duphastonu ?
@mica11 ja si myslím, že hej zobrala som ho podľa pokynov poradkyne lpp.sk
@mica11 ahoj mne dal doktor zas antikoncepciu že vraj po nej sa máme hneď snažiť a to už dieťa mám druhé sa nám nedarí vôbec

@katarina198912 budem drziat palceky aby ste coskoro mali byvanietomu ze babo pride kevbabonebyvanzed to najmenej budes cakat,ked je podla lekarou. Vsetko v poradku tak najviac moze byt prekazkou stres,takze skus na chvilu vypnut a este sa opytam beries nieco na podporu tehu