Nedari sa nám splodiť bábätko
Ahojte mam 24rokov partner ma 25rokov. Od 18sti ch som brala antikoncepciu Katya prestala som v maji. Chcely by sme babetko no nedari sa nam. Mate niaku radu ako tomu napomoct?
Ja by som pockala, kym sa telo "vycisti", upravi cyklus, lebo po tych tabletkach by som sa necudovala ani potratu.
@nnnuuunnn Prečo ju strašiť rovno potratom?Aby,keď sa im konečne podarí,rovno sa stresovala,že čo ak..?Ja som tiež brala HAK a hneď po vysadení som otehotnela,a nepotratila som.Rovnako X mojich kamosiek.Treba odsledovať cyklus,JE možné,že naozaj po vysadení ešte nenabehla ovulácia,u niekoho to trvá dlhšie.Od mája je to relatívne skoro,ešte by som možno počkala trošku a potom to riešila.
@karin04 podla mna je to este velmi skoro, zdravím parom trva v priemere aj rok, kym sa to podarí 🙂 nemozeme par rokov oplodneniu brániť a nasledne hneď otehotnieť, držím palce 🙂
Dakujem vam za odpovede zatial som zacala brat Femibion 0. Cyklus mam pravidelny ovulaciu som zatial nesledovala skusim si kupit ovulacny test a sledovat. 🙂
6 rokov berieš antikoncepciu a máš 4 r.syna?
Ovuláciu som si merala ovu testami len raz, a aj to mi vyšla negatívne...tak som to skúsila ináč a po 40.tke bez problémov 2x otehotnela takmer hneď (skôr som sa nesnažila, nemala som partnera vhodného na otcovstvo- poznamka len preto aby nedošlo k diskusii že predsa sa nám 20 rokov nedaeilo).

@karin04 mas odsledovanu ovulaciu? Cyklus v poriadku? Este sa snazite kratko a este po vysadeni antikoncepcie sa vraj nemusi vzdy hned podarit.