icon

Negatívne ovulačné testy a možné tehotenstvo

xtimkax
14. okt 2021

Stalo sa vam, ze vam nevychadzali ovu testy poz. a ostali ste tehotne?

noemikatka
Autor odpoveď zmazal
noemikatka
14. okt 2021

@xtimkax jasne

ki_ki2
14. okt 2021

Áno , 6 mesiacov ani jeden pozitívny ovu test , ani sa to k pozitívnemu nepriblížilo a ostala som tehotná ☺️

xtimkax
autor
14. okt 2021

@ki_ki2 ako sa to podarilo? Mate nieco co vam pomohlo?

ki_ki2
14. okt 2021

@xtimkax bude to zniesť ako klišé , ale v ten mesiac som sa už na všetko zo zúfalstva vykašľala . Dokonca som mala len 2x sex a ostala som tehotná . Takže asi zázrak 😁 sama som tomu nechcela veriť . Po skoro 2 rokoch intenzívneho sa snaženia , sledovania atď

xtimkax
autor
15. okt 2021

@ki_ki2 tiez mam uz 3 mesiac negat. Teraz sme zacali brat druhe balenie inofolicu a folandrolu

xtimkax
autor
Autor odpoveď zmazal
veronice
16. okt 2021

@xtimkax ano, uz 2x 😁👍❤️💙

xtimkax
autor
16. okt 2021

@ki_ki2 brala si inofolic a este nieco?

xtimkax
autor
16. okt 2021

@veronice brala si aj nieco? Ako dlho ste sa snazili? Mne uz 3 mesiac vychadzaju negat. ovulacne

ki_ki2
16. okt 2021

@xtimkax brala inofolic , pila alchemikovy čaj ale potom.som to vysadila .. skoro 2 roky sme sa snazili

xtimkax
autor
16. okt 2021

@ki_ki2 inofolic si ako dlho brala?

veronice
16. okt 2021

@xtimkax dcera bola "na prvy sup" a syn po 5.mesiacoch. Nebrala som nic, len kyselinu listovu. Ja vravim ze Pan Boh nas ma rad... Mozno by bolo dobre skonzultovat s gyn ci ovulaciu realne mas. Ale ak sa snazite len 3 mesiace tak ste este "v norme". Ak sa snazite uz viac ako rok, urcite zbehni lekarovi na vysetrenia. Ja som sa tiez tak ukludnovala teraz pri druhom ze vsetko do 6-12 mesiacov je ok. Drzim palce nech sa podari 🍀🍀

xtimkax
autor
16. okt 2021

@veronice no uz sa snazime 6 mesiacov.
Dr ma este podla mna bezoberie, lebo je to kratko.

ki_ki2
16. okt 2021

@xtimkax nejakych cca 5 mesiacov

misisi93
16. okt 2021

@xtimkax aj my sme sa snažili 6 mesiacov a už sú 2 roky IVF 2 za nami

ailiba
16. okt 2021

@xtimkax záleží aj na tom, aké ovu testy. Ja som si jeden cas kúpila a neukazovali mi nič a to som mala potvrdenú ovu folikulometriou, takže určite vola... Neskôr som skúsila inu značku a tie mi ukazovali. Takže určite to je možné.