icon

Negatívne testy a možné tehotenstvo. Aká je šanca?

annnny
3. máj 2026

Ahojte Baby,

S priateľom sa snažíme už dlhšiu dobu o babo .
Tento mesiac podľa aplikácie som mala ovuláciu od 10.04-19.04.
Sex sme mali 12,14,15.04
22.04 som mala 5-6 dni také špinenie myslela som si že mi prišla MS o 9 dni skôr lenže bolo to len špinenie a MS sa nerozbehla ( bolo to skôr jemne krvy s hlinenom ) podľa aplikácie mohlo ist o uhnezdenie , vcera som mala dostať MS no neprišla testy som si robila 30.04/01.05/03.05
Všetky testy negatívne myslite si že by bola reálna šanca na tehu ? Alebo stretli ste sa s tým že vám test ukázal až neskôr ? Podľa aplikácie by mi mal test ukázať až 06.05 správny výsledok , len ja som už dnes (03.05) dúfala že bude aspoň duch .
Za každý komentár budem rada ❤️

stellarstar
3. máj 2026

Máš aplikáciu správne nastavenú? A vôbec odkiaľ má apka vedieť že si mala ovu a uhniezdenie?

anonym_f55bc9
3. máj 2026

Ovulacia od 10. do 19.4. To sa mi nejak nezda

anonym_a19f3d
3. máj 2026

5-6 dní špinenie sa mi zdá na uhniezdenie dlho, napadla mi posunutá ovulácia, ale aj na to sa mi to zdá dlhé špinenie. Mohlo ísť o niečo úplne iné, hormonálnu nerovnováhu a pod, čo ti rozhodilo aj MS. Nejakých 18 dní od styku, ak by si bola tehotná, test by už veľmi pravdepodobne ukázal. Nejaká šanca tam ešte bude, ale skôr malá. Ovuláciu si sleduj iným spôsobom, nie aplikáciou, tá len odhaduje čo sa deje štatisticky, ale nie u každej ženy je ovulácia a plodné dni okolo nej v strede cyklu.

anonym_a0499a
3. máj 2026

Za prve, na aplikaciu zabudni. Ziadna aplikacia netusi, kedy Ty realne ovulujes. Nauc sa sledovat svoje telo. Cudujem sa, ze ak sa snazite uz dlhsiu dobu, nemas zakladne znalosti o tom, ako to funguje. Spoliehat sa na aplikaciu co Ti ukazuje ovulaciu (???) tyzden, to je cele zle. A to nemyslim v zlom, nastuduj si o tom viac.

Za dalsie, ak bol posledny styk 15.4., test 3.5. by Ti uz urcite tehotenstvo ukazal, takze tehotna pravdepodobne nebudes.

petamich
3. máj 2026

Ak by som sa riadila aplikaciou neotehotnela by som nikdy 🙂 mam krasny pravidelny 29 dnovy cyklus a ovulujem 9. den - podla aplikacie 16ty.

Ak sa snazite uz dlhsie a zatial sa nedari, mozno by bolo treba bud skusit odsledovat tu ovulaciu alebo skratka mat nechraneny styk, kazdy druhy den priebezne a je velka pravdepodobnost, ze ak je vsetko v poriadku, tak sa skratka trafite.

A suhlasim s nazorom vyssie, ze test by ti uz dnes urcite ukazal relativne spolahlivy vysledok, ak by datumy sedeli a ovulovala si vtedy, ked pises.

Drzim paste!

weruska1311
3. máj 2026

To máš sex len 3x? Veď idem naplno stále, keď chcem byť tehu a nie riadiť sa nejakou appkou, čo mi napíše

annnny
autor
Autor odpoveď zmazal
annnny
autor
3. máj 2026
@weruska1311

To máš sex len 3x? Veď idem naplno stále, keď chcem byť tehu a nie riadiť sa nejakou appkou, čo mi napíše

@weruska1311 sex máme pravidelne len tento mesiac bol priateľ pracovne odcestovaní

anonym_a0499a
3. máj 2026
@petamich

Ak by som sa riadila aplikaciou neotehotnela by som nikdy 🙂 mam krasny pravidelny 29 dnovy cyklus a ovulujem 9. den - podla aplikacie 16ty.

Ak sa snazite uz dlhsie a zatial sa nedari, mozno by bolo treba bud skusit odsledovat tu ovulaciu alebo skratka mat nechraneny styk, kazdy druhy den priebezne a je velka pravdepodobnost, ze ak je vsetko v poriadku, tak sa skratka trafite.

A suhlasim s nazorom vyssie, ze test by ti uz dnes urcite ukazal relativne spolahlivy vysledok, ak by datumy sedeli a ovulovala si vtedy, ked pises.

Drzim paste!

@petamich u mna rovnako, 28-29 dni pravidelne a ovulacia vzdy 9.-10. den. Aj ked aplikacia ukazuje 15ty.
Na aplikacie sa netreba vobec spoliehat, niekedy lepsie keby ani neboli 🙃

anonym_aa186c
3. máj 2026

@annnny ako ma appka vediet kedy maš ovulaciu ? 🤣🤣🤣

annnny
autor
Autor odpoveď zmazal
stellarstar
3. máj 2026
@annnny
Odpoveď bola zmazaná

@annnny radím ti otvoriť google a študovať 🙏 celé zlé veď ty nemáš ani šajnu. Ze ovu 9 dni? Ovu ak prebehne vajíčko je 24 48 h oplodnenia schopné, nebude ti 7 či 9 dni čakať

januska12323
3. máj 2026

Aplikácia len odhaduje, nevie kedy a či reálne bola.

denisa_deniska
3. máj 2026

Podľa toho, čo píšeš, ani len netusíš, že ovulácia je moment, nie 9dňová záležitosť 😏 fakt si to ešte naštuduj, a appku používaj len na zapisovanie, a príp. sledovanie ms, nie ako pomôcku pri otehotnení. 😊

anonym_e0f263
3. máj 2026

Asi myslela plodné dni...

annnny
autor
3. máj 2026
@anonym_e0f263

Asi myslela plodné dni...

@anonym_e0f263 áno plodne dni som mylsela zle som sa vyjadrila

annnny
autor
3. máj 2026

Baby , zle som sa vyjadrila myslela dom plodne dni nie ovulaciu

stellarstar
3. máj 2026
@annnny

Baby , zle som sa vyjadrila myslela dom plodne dni nie ovulaciu

@annnny jasné 👍

anonym_e9c20b
3. máj 2026

ešte by som počkala pár dní a zas spravila test.

greta93
4. máj 2026

@annnny Ahoj. Tiez si myslim, ze na aplikaciu sa netreba spoliehať nase tela tak nefunguju, ale napr moja chyta okruh plodnych dni. Ale ja mam cyklus 28-30 dnovy cyklus a mavam ovulaciu presne v strede cyklu. Ak to chces vedieť s istotou buď si meraj bazalnu teplotu, ale na toto ja nemam nervy ani čas. Ovulacne pasiky su istota a keď tak si sleduj plodny hlien 🙂. Joj veď nepustajte sa tak do nej tak nevedela prepana nikto studovany z neba nespadol.

annnny
autor
4. máj 2026
@greta93

@annnny Ahoj. Tiez si myslim, ze na aplikaciu sa netreba spoliehať nase tela tak nefunguju, ale napr moja chyta okruh plodnych dni. Ale ja mam cyklus 28-30 dnovy cyklus a mavam ovulaciu presne v strede cyklu. Ak to chces vedieť s istotou buď si meraj bazalnu teplotu, ale na toto ja nemam nervy ani čas. Ovulacne pasiky su istota a keď tak si sleduj plodny hlien 🙂. Joj veď nepustajte sa tak do nej tak nevedela prepana nikto studovany z neba nespadol.

@greta93 Ďakujem ❤️