Negatívny tehotenský test na 10 DPO. Môže sa zmeniť?
Ahojte dievcata, dnes by som mala byt 10 dpo
2-3 dni po ovu ma začali bolieť prsia po bokoch, asi 5dpo do 7dpo som chodila častejšie na veľkú potrebu a 8-9dpo ma skoro celý deň bolelo podbrusko. PMS som nikdy nemala, brucho ma keď tak bolelo len deň pred menštruáciou. Dnes som 10 DPO a test negatívny ( pepino), môže sa objaviť čiarka ešte alebo už by na 10DPO mal byt aspoň duch?
2-3dni po ovu nie je realne aby si pocitovala akekolvek priznaky, ved telo ani nevie, ze si tehotna , rovnako tak 5-7dpo🤦🏼♀️ a 10dpo uz by mal Pepino ukazat ale mohlo dojst k oplodneniu neskor, spermie preziju 5dni v tele. Pockaj na den MS a otestuj sa znova. Prve priznaky vies pocitovat az po uhniezdeni v maternici co je spravidla 7-10dni od oplodnenia vajicka.
Vsak aspon do dna ocakavanej menstruacie pockaj...cikat naPepino 10dpo je trochu no... lovenie duchov 🥲
Nechápem toto testovanie pepinom.. veď všade sa píše aké sú nespolahlivé.. inak tiež si myslím, že 2 dni po ovu nemáš šancu citit na sebe nejaké príznaky. A to fakt nemyslím v zlom. Tiež som na sebe videla všetky tehotenské príznaky keď sme sa snažili, takže nesúdim... keď som po roku a pol otehotnela a naozaj som mala tehu príznaky tak som si ich ani nepripúšťala, myslela som, že to mám len v hlave.
Skús o 2 dni spraviť test ale inú značku. Možno uvidíš niečo viac.
Záleží aj od toho aký máš cyklus. Ten prvý krát neviem kedy som sa testovala, vôbec som nečakala, že niekedy otehotniem, takže som to nesledovala ale v 2.tehotenstve mi vyšiel pozit test asi až po 14 dňoch. Daj potom vedieť, držím palce.
nie len pepino su zle ale aj mama test a slniečko si sluničko :D
@saska626 Tieto priznaky, co mas je reakcia na zvyseny progesteron, co mas normalne po ovulacii, nie je to znak tehotenstva. Testuj az ked ti bude meskat, inak je to zbytocne.

na 10DPO by mohlo byť už niečo vidno, ale nemusí. Skús test o 2 dni