icon

Negatívny test a možné tehotenstvo

12. júl 2022

Ahojte žienky. Idem si k vam po radu 🙂 snazime sa s priateľom o dieťa. Mala som dostat menzes pred 5 dňami ale mešká mi stále . Robila som si 2 testy a oba boli negatívne. Od začiatku co som mala dostat ms mam pobolievanie podbruška,bolest ako keby mam dostat ms a mam ho sem tam aj nafuknute.stale chodim na wc ze ci uz nahodou neprisli a stale nic. Chodim aj castejsie na malú. Máte niektorá skúsenosti s tym ze vam vysiel tiez stale negatívny a nakoniec ste boli tehotna? Doktor ma zoberie az ked mi budu meškať viac nez 2 tyzdne takze tam sa zatial este nechystám. Dakujem vam za rady a skúsenosti 🙂🙂

ninkaam
•
12. júl 2022

Mne ukázal pozitívny výsledok dva dni pred MS.. myslím, že ak si by bola tehotná, už by si mala aspoň náznak na teste. Ale držím palceky.

stanusenka
•
12. júl 2022

Mne ukázal až 6 dní po vynechaní ms a to iba mierne slabu druhú čiarku. Bola posunuta ovulacia 😏

gertys
•
13. júl 2022

Nemozes mat priznaky ak nemas v tele hormon hcg. Ak by tie priznaky boli sposobene twhotenstvom bol by test pozitivny. To co opisujes su len vsugerovane pocity a tehotna nie si. A kym nebude test pozitivny ani nebudes. Tieto stavy sa klidne mozu opakovat kazdy mesiac. Neverila by si ako psychika dokaze navodit falosne priznaky

zuzsat
•
18. júl 2022

Doplnim len ze tehotne zeny chodia castejsie na wc lebo sa maternica zvacsila a s babom im tlaci na mocovy mechur. V rannom stadiu tehotenstva nemas dovod chodit castejsie na wc. Ja som 13tt a nechodim vobec castejsie...

stanusenka
•
19. júl 2022

@zuzsat hmm je to aj tak zaujímavé, ja som pri každom jednom tehotenstve mala ako prvý príznak chodenie často cikať 🤔a vždy som na základe toho spravila test a bol pozitívny, ešte aj pred očakávanou ms, posledne tehotenstvo som mala výnimku a test ukázal až týždeň neskôr, lebo som mala posunutú ovuláciu 🤗

zuzsat
•
Autor odpoveď zmazal
•
alison11
•
30. júl 2022

Ahoj tak ako si dopadla?

autor
•
31. júl 2022

@alison11 ahoj,ms meskala este tyzden ale nakoniec prišla

alison11
•
31. júl 2022

To mi je fakt ľúto držím palce aby sa Vám tento krát zadarilo.

autor
•
31. júl 2022

@alison11 ďakujem velmi pekne 🙂

zuzi_i
•
Autor odpoveď zmazal
•