Nejasné výsledky tehotenských testov - ráno negatívny, večer pozitívny
Dobrý den, chcem sa opýtať je mozne že tri testy mi vysli zo slabšou čiarkou a štvrtý už negatívny ? O babatko sa snazime , testy som robila 28.11 rano po nocnej slabšia čiarka a 29.11 večer čiarka bola viditeľnejšia dnes rano negatívny..prvé dva zelene sú z 28 tretí 29 a posledný je dnešný

Práveže nie neviem ani čo mi napadlo vyskusat si urobit , poslednu ms som mala 16.11 a nasledujúca by mala byt 13.12 ale niekedy nepride presne , to mi bolo divne že takto skoro v podstate mi ukázalo, ja by som pockala keby mi tie prvé dva neukázali náznak a tretí celkom vidna čiarka..
to je taký problém testovať až po vynechaní ms? lebo toto je len také hádanie.
Problém nie je, skôr nechápem že niečo sa najprv ukázalo, ďalší deň nič a do ms mám dost daleko čo mi je divne ako je mozne vôbec
Podľa toho, čo píšeš, máš dnes len 14. deň cyklu, teda okolo ovulácie. Ak by si bola tehotná z predchádzajúceho cyklu a MS od 16.11. bolo len slabšie krvácanie, tak čiarky by ti vybili oči.
Prvé dva testy vyzerajú ako Pepino, tie robia falošné čiarky. Mne tiež urobili celkom slušnú druhú ružovú a nič z toho nebolo, ostatné testy boli negatívne. Ak sa snažíte o bábätko, čakaj s testami kým mešká MS, ak máš odsledovanú ovuláciu, možno 10-12 dní po ovulácii by ti ducha testy ukázať mohli .
Problém nie je, skôr nechápem že niečo sa najprv ukázalo, ďalší deň nič a do ms mám dost daleko čo mi je divne ako je mozne vôbec
@vlocka16 ak ti ukazalo taku slabu ciarku a potom to vymizne tak to moze byt aj biochemicke tehotenstvo.... alekedze menstruacia este nemeska podla mna to nema ani vyznam riesit 🙈
@vlocka16 ak ti ukazalo taku slabu ciarku a potom to vymizne tak to moze byt aj biochemicke tehotenstvo.... alekedze menstruacia este nemeska podla mna to nema ani vyznam riesit 🙈
@anonym_7dc44d pri biochemickom takto rýchlo klesa hcg?nemam žiadnu skusenost s tehotenstvom preto sa pytan
@anonym_7dc44d pri biochemickom takto rýchlo klesa hcg?nemam žiadnu skusenost s tehotenstvom preto sa pytan
@vlocka16 ano, ale u teba to nebude tym... ved si nejaky 14 den cyklu.... Jaby som na tvojom misste zavolala ku svojmu gyneklogovi.... ked viac testov pozitivnych to je predsa len divne....
@vlocka16 ano, ale u teba to nebude tym... ved si nejaky 14 den cyklu.... Jaby som na tvojom misste zavolala ku svojmu gyneklogovi.... ked viac testov pozitivnych to je predsa len divne....
@anonym_7dc44d skúsim zavolat sa objednat na pp a by som mu to aj spomenula, uvidim čo mi povie snáď bude všetko v poriadku
@anonym_7dc44d skúsim zavolat sa objednat na pp a by som mu to aj spomenula, uvidim čo mi povie snáď bude všetko v poriadku
@vlocka16 drzim palce 🙂

A uz Ti aspon meska ms? Aj tie "pozitivne" su velmi slabe.