icon

Nevyšla nám IUI. Môžem vysadiť Utrogestan?

anicka001
23. máj 2020

Ahojte chcem sa opýtať totiž mám dojem že ani druhá iui nám nevyšla 😔 už mám 12 deň po nej a test ráno snehobiely hoci predvčerom na ultrazvuku mi doktorka povedala že mám sliznicu veľmi vysoko že môže to byť aj tehotenstvo ( bola som tak šťastná ...) no skôr mám pocit že to je kvôli menzesu už ... za 5dní mi má prísť a o kŕčoch ani nehovorím.Myslite že môžem utrogestan ktorý vag. užívam 4x denne vysadiť aj sama keď viem že to nevyšlo ? Alebo ho treba postupne ? 27dmeho idem na odber krvi kvôli hcg 😌Ďakujem pekne 🙏

wejuska7910
•
23. máj 2020

@anicka001 aj ja som tak bola dr ze vyzera to slubne sliznica vysoka a ten den vysledky hcg negativne.uz by si mala minimalne ducha,ja by som vysadila uz

anicka001
autor
•
23. máj 2020

@wejuska7910 tiež si myslím že zbytočne tie hormóny beriem cez utrogestan . Asi už dnes večer vezmem poslednú dávku ... Akurát nemusel by sa postupne vysadiť ? Ďakujem ti ☘️

wejuska7910
•
23. máj 2020

@anicka001 ja by som uz nebrala vobec ani vecer. Sprav este zajtra test a budes mat naisto. Nie nemusia sa postupne

anicka001
autor
•
23. máj 2020

@wejuska7910 dobre teda ďakujem 😌

wejuska7910
•
23. máj 2020

@anicka001 nieje zaco.

s_a
•
23. máj 2020

Ešte by som skúsila test inej značky napríklad, ak si skúšala len 1

anicka001
autor
•
23. máj 2020

@s_a ďakujem ja som odskúšala už veľa a rôznych tých testov no som chcela vedieť dokedy je to pregnylový duch a kedy už nie ... Ale mám ešte clearblue tak ho vyskúšam za pár dní . No už má tak bolí brucho akoby som ms mala mať tak neviem . Možno ten utrogestan to robí ...

anicka001
autor
•
23. máj 2020

Ináč keby ste niektorá chcela tak mám na predaj tieto zvyšné nepoužité kapsulky Inofolic Combi ostalo mi ich 30 ks.Môžem priviezť autom v rámci Po alebo poslať poštou . 😌🙌

s_a
•
23. máj 2020

To ma mrzí, ale nádej umiera posledná a bolesť brucha ako pred ms je úplne bežná aj na začiatku tehotenstva 🙂

anicka001
autor
•
23. máj 2020

@s_a ďakujem pekne 😌