Nevyznám sa v grafe bazálnej teploty. Môžete poradiť?
Ahojte, prosím vás mám otázočku či by mi niekto vedel poradiť s mojim grafom. Snažíme sa o mimi už vyše roka a teplotu meriam teraz tretí mesiac. Prvý graf som mala ukážkový no v týchto posledných sa vôbec nevyznám. Vopred ďakujem. ❤️
Prvý je december druhý Január a tretí tento mesiac. Nechápem tej vysokej teplote na začiatku. V decembri posledná teplota čo tak klesla som spala len 2,5hod kvôli dcérke lebo bola chorá tak možno preto tá teplota alebo kvôli ms. Na 14dpo v Januári mi vyšiel slabo pozitivny test 2 dni silnel no potom zoslabol. Počas snaženia som 4x po pozit teste dostala následne ms, dr mi len povedala že je to normálne a poslala ma domov. Momentálne som menila aj gynekológa na vyšetrenie aj krvi a celkovo kontroly lebo moja dr bola pred tým neochotná.
@katerina03728 dodrziavas zasady merania? ...po zobudeni, v rovnaky cas? Malo spanku, choroby ai. mozu narusit optimalny graf. 3mes.je dost kratko, aby si spoznala ako tvoje telo funguje. Sledujes si s tym aj hlien?
@euka210 áno všetko dodržiavam niekedy sa stane že sa zobudím skôr kvôli wc takže tam je biela gulička v grafe. Áno sledujem aj hlien aj krčok.

A ten graf? 🤷🏻♀️