Nezvyčajná menštruácia a snažíme sa o dieťa
Ahojte, potrebovala by som sa informovať, či niektorá mala podobný problém ako ja. Ide o to, že cca 3.mesiac mám menštruáciu len prvé dva dni, na tretí deň nič a zvyšné dva dní mám len spinenie. MS som vždy mávala 5 dní. Začala som brať inofolic ale ten beriem len prvý mesiac. Cervikálny hlien v obdobi ovu tiež už nemám taký aký som mávala, príde mi hustejší. Mala ste niektorá niečo podobné? Upravilo sa vám to nejako? K lekárovi som objednaná o dva týždne, len som zvedavá či to môže značiť nejaký problém lebo som z toho už hotová, ešte k tomu keď sa snažíme o druhé bábätko. Ďakujem za každú odpoveď.
@mamina123321 koľko máš rokov?
Vsak to je super, cim kratsia a menej silna menstruacia tym lepsie. Podla mna dobry znak. Sama mam teraz 2 mesiace taku 3 dnovu, u mna je to urcite poklesom stresu za posledneho pol roka
@palicka 26
@mamina123321 tak žeby hormóny? A tehotná byt nemôžeš? U niektorých tehotných je prvý trimester, u niektorých aj dlhšie je prítomná “slabšia” MS.
@mamina123321 tak žeby hormóny? A tehotná byt nemôžeš? U niektorých tehotných je prvý trimester, u niektorých aj dlhšie je prítomná “slabšia” MS.
@palicka aj keby som bola za to rada tak pochybujem že tehotenstvo keďže každý test čo som si doteraz dobila bol neg
Tehotenstvo to nebude, hlavne ked mas negat testy. Ja som ms ako popisujes mavala cely zivot, nevidim tam nic abnormal. (+Obrovske bolesti, takze chvalabohu bola kratka). Bud rada ze mas kratsiu. Nemusi to vobec znacit nijaky problem.
Ja mam slabu, skoro ziadnu, ked mam anovulacny cyklus.
Vsak to je super, cim kratsia a menej silna menstruacia tym lepsie. Podla mna dobry znak. Sama mam teraz 2 mesiace taku 3 dnovu, u mna je to urcite poklesom stresu za posledneho pol roka
@bluka2 nemyslim si ze je to az tak dobre. Ak sa snazi o babatko tak moze mat problem s otehotnenim.ja som mala taku menstruciu a znamenalo to ze mi nedorastala dostatocne sliznica a babatko sa nemalo kam uhniezdit. Roky som potracala kvoli tomu.
@bluka2 nemyslim si ze je to az tak dobre. Ak sa snazi o babatko tak moze mat problem s otehotnenim.ja som mala taku menstruciu a znamenalo to ze mi nedorastala dostatocne sliznica a babatko sa nemalo kam uhniezdit. Roky som potracala kvoli tomu.
@anonym_bbf404 ja mam ovulaciu potvrdenu poslednych 8 mesiacov, predtym som nesledovala. Hrubka sliznice aj progesteron na 22. den cyklu (7-8 dni po ovulaciii) mam vsetko ukazkove. Takze nemyslim, ze toto je prekazka, ale tak kazda sme ina, nehovorim za vsetkych. Ale v Afrike kde zijem je 3 dnova menstruacia uplny standard. To len z Europy od kamaratiek poznam tie tyzdnove menstruacie s nocnou plienkou (ale samozrejme s rezervou toto generalizovanie)
@palicka aj keby som bola za to rada tak pochybujem že tehotenstvo keďže každý test čo som si doteraz dobila bol neg
@mamina123321 pred prvým tehotenstvom som to mala rovnako v čase keď sme sa snažili 2-3 dni ms, hormonálny profil v poriadku iba keď som bola na gyn laparoskopiu vtedy 6dni som mala ms.. nemyslím si že by to malo značiť niečo zle, a s tým hlienom je to tiež všelijak… a je to ok
@mamina123321 ja som otehotnela na 4.den cyklu presne po takejto krátkej menštruácií

Ahoj, tiez to tak mam s priebehom, uplne presne, ako si to opisala, ale podla mna to nie je nic zle.