icon

Nezvyčajne slabé bolesti v podbrušku pred menštruáciou.

sabinka264
5. sep 2019

Ahojte chcem sa poradiť a ak takáto téma bola už založená tak sa vopred ospravedlňujem ale nenašla som... Takže mávam vždy veľmi veľké bolesti pri menštruácii a vôbec nič mi nepomáha... Lenže posledná menzes mi meškala len 1 den bola 31.8 a veľmi ma prekvapilo že nemala som také bolestí ako obvykle. Táto menštruácia trvala len 3 dní a dneska ráno som mala trocha krvi a bolo mi zle celý deň ma pobolievalo v podbrušku som ztoho taká že čo to môže byť. Myslíte že by mohlo ísť o tehu? Ďakujem.

Strana
z2
l_enusik
20. sep 2019

@florianabotosova ale ved ja som si ledva sadla aked som mala vstat tak to bol boj ako ma vsetko bolelo 😔 ... a kebyze sme sa mali vtedy snazit tak neviem ci by som to dokazala 😔

florianabotosova
20. sep 2019

@l_enusik presne tak ja aj keď som išla cikat tak ma ešte viac bolelo a to nemám ani zápal močových ciest alebo mechúra a bolelo to od dnes som začala brať ten inofolic tak uvadim že čo bude ďalej

l_enusik
21. sep 2019

@florianabotosova tak uz aspon vieme ze ked nas vsetko boli a test negativny tak mame ovulaciu 😂 .. aa uz sa len snazilkovat aby to vyslo 👍 drzim prsty

florianabotosova
21. sep 2019

@l_enusik presne tak ďakujem 🙂 držím prsty každej ktorá sa o bábo snaží

l_enusik
30. sep 2019

@florianabotosova je to velmi zaujimave, ale tento mesiac nemam ziadne bolesti 🙈

florianabotosova
1. okt 2019

@l_enusik naozaj? Ale odvtedy si nemala menštruáciu ako sme to riešili tu?

l_enusik
1. okt 2019

@florianabotosova mala som vtedy okolo 10.9 co trvala 3 dni a potom ten hnedy vytok ... takze som z toho salena 😔

florianabotosova
2. okt 2019

@l_enusik ani mi nehovor aj ja som už z toho na nervy

Strana
z2