icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

momamo
18. nov 2014

@kudusko mozno je to sposobene aj tym, ze telo sa este stale regeneruje, podla mna by si si v prvom rade mala dat dokopy ms cyklus. Dr ti nedal ziadne lieky? Su zeny ktorym sa po kyrete zadari hned dalsi cyklus a ine ktorym to trva dlhsi cas, ale ty medzi tie druhe isto nebudes patrit, drzim palce!

snubenci08
18. nov 2014

@kudusko ja som vďaka bazálke otehotnela 🙂 takže ja jej verím

snubenci08
18. nov 2014

@katickaaa skús prvý mesiac popri meraní aj testovať ovu testami, aby si si bola istá, že meriaš správne, keďže meranie má veľa podmienok, ktoré musíš dodržať, aby bolo správne

koka231
18. nov 2014

@momamo no veru stale nedosla a neviem co robyt som 31dc a asi 16dpo to uz by mi ukazal test keby som ze?

momamo
18. nov 2014

@koka231 neviem, ale myslim si ze by uz ukazal? Aky si mala doposial najdlhsi cyklus?

nynyky
18. nov 2014

@kudusko no neviem ci som ta predbehla lebo stale ma poboli brucho ako by ta mrcha mala prist :(

koka231
18. nov 2014

@momamo 32dc bol najdlhsi ale to tak asi pol roka dozadu a len raz som mala taky dlhy odvtedy to bolo do 30dc

momamo
18. nov 2014

@koka231 asi ti nic ine neostava, len vyckat ci ms pride. Inak v tvojom pripade ked sa snazite uz 5 rok, by som to isto riesili s doktorom 🙂

kudusko
18. nov 2014

@nynyky to vies ze aj ked je zena tehu to citi a este v piatok ako to budes citit? Nezlakni sa ale vten den iste uz si zabudla ja nie vlastne ty si mala kedy ten kyret nemalasi pokaslany cykus odtedy? A tento mesiac bol iny?

momamo
18. nov 2014

@nynyky prave som kukala tvoj tehotensky test v skupine duch na teste a ty ho mas ukazkovy, tehotna si isto, neboj a to pobolievanie je jasne priznak, ked som bola s prvou dcerkou tehotna tak isto ma bolelo podbrusko akoby uz mala kazdym dnom prist ms a neprisla 😀 Myslim ze si tam aj pisala ze ti test silnie, tak neni o com, ak sa chces naozaj v tom utvrdit, kup si digitalny test 😉

koka231
18. nov 2014

@momamo ja viem ze by sme to mali riesit cez doktora ja som sa snim uz aj rozpravala o tom lenze manzel nechce ist na spermiogram neviem ho tam donutit ist uz som sa mu aj vyhrazala ze sa rozvediem a take veci a nepomohlo aby som ho tam dostala ☹

momamo
18. nov 2014

@koka231 v tomto asi hlavne netreba na chlapa tlacit 😒 Drzim palce 😉

nynyky
18. nov 2014

@momamo ach velmi si ma potesila 🙂 digitalny uz mam kupeny ale pockam s nim do piatku. Inac je normalne ze tie testy po case zacnu blednut? Lebo ked sa pozriem na ten vcerajsi dnes kde bola vceta krasna ruzova palicka tak dnes je tam neake sive cudo blede.

nynyky
18. nov 2014

@kudusko kyret som mala 12.4 v den muzovych narodenin najhorsi den v zivote :( ano mala som cyklus taky vseliaky raz bol 28 dnovy potom 33 a robil si co chcel

koka231
18. nov 2014

@momamo to ano a dakujem :-/

momamo
18. nov 2014

@nynyky to je normalne dolezite je ze si tam tu ciarku mala pekne ruzovu v limite, podla mna si uz aj dnes mozes digi spravit, isto ti ukaze nieco pekne 😉

nynyky
18. nov 2014

@momamo zajtra rano skusim este klasicky mi ostal jeden a potom digi aby som nebola sklamana. Ach nech uz je piatok sa to bude naschval vliect. Ale uz si davam pozor aj v robote nic nedviham ani kavu uz nepijem 🙂 modlim sa nech mas pravdu. Uz chcem byt mamou

kudusko
18. nov 2014

@nynyky
neodpisala si mi kedy si mala a tento mesiac bol iny?

nynyky
18. nov 2014

@kudusko jaj prepac tento mesiac uz dufam nepride 🙂 a oktober bol 31dc krvacala som 2 dni a potom 4 len spinenie uplne ina ako som bola zvyknuta ale lekarka ma ujistila ze je to v poriadku a casom sa to da doporiadku

kudusko
18. nov 2014

@nynyky myslim kyret kedy si mala a teraz myslim od ovu aakao casto ste boli ked to konecne vyslo

katickaaa
18. nov 2014

@kudusko aj ja som mala kyret v apr a hned ako bolo mozne sme zacali...tento mesiac som mala pocit, ze to vyslo ale zacala som spinit tak myslim ze plodik sa neudrzal a ms som dostala vcera presne ako mala byt...tak a tento mesiac meriam kupujem testy a aj ten gel a idem na to takto bojovne 😀

wanda87
18. nov 2014

@snubenci08 ahoj moja 🙂 tak gratulujem! Ja idem k lekárovi vo štvrtok tak snáď je všetko ok, ako sa cítiš? Presunula si sa do inej skupiny?

butterfly333
18. nov 2014

@katickaaa
@kudusko
@koka231 ahojte kočeny ja som práve prišla z roboty ustata jak pes. Ako sa mi máte?
@momamo
@snubenci08

koka231
18. nov 2014

@butterfly333 ahoj moja no ja stale nic a testy negativne 😒

kudusko
18. nov 2014

@butterfly333 vsetko na hvno necitala si dostala som ale nechapem doteraz na 23dc ☹

katickaaa
18. nov 2014

@butterfly333 ahoj ja mam ozaj bojovnu naladu, akcna som...zbehla som si kupit teplomer a objednala som si ovu testy a aj gel...tak som zvedava kolko srandy si uzijeme 😀 a hlavne kolko mi to vydrzi 😉

butterfly333
18. nov 2014

@koka231 ako je to možné? Inak to isté som mala aj ja až skoro po dvoch týždňoch ukázal slabú čiarku ale aj tak potom z toho nič nebolo. Bol vak ale plod nikde.

butterfly333
18. nov 2014

@kudusko tak to mi je ľúto nie necitale prišla som z práce a ešte som nestihla všetko čo ste tu popísali prečítať. A to ako na 23DC ti prišla mrcha?

butterfly333
18. nov 2014

@katickaaa ahoj odkiaľ si si a za koľko obj ovu testy? Lebo aj ja si chcem.

koka231
18. nov 2014

@butterfly333 nemam ani len tusenie ako je to mozne 😒 som stoho nanervy ...prsia ma bolia neskutocne ...a este chodim stale cikat ale mozno som prechladnuta lebo nohy mam ako zaba studene ....ozaj krcok maternice si si nesledovala?ja ho mam lahko nahmatatelny