Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@kudusko ja som vďaka bazálke otehotnela 🙂 takže ja jej verím
@katickaaa skús prvý mesiac popri meraní aj testovať ovu testami, aby si si bola istá, že meriaš správne, keďže meranie má veľa podmienok, ktoré musíš dodržať, aby bolo správne
@nynyky prave som kukala tvoj tehotensky test v skupine duch na teste a ty ho mas ukazkovy, tehotna si isto, neboj a to pobolievanie je jasne priznak, ked som bola s prvou dcerkou tehotna tak isto ma bolelo podbrusko akoby uz mala kazdym dnom prist ms a neprisla 😀 Myslim ze si tam aj pisala ze ti test silnie, tak neni o com, ak sa chces naozaj v tom utvrdit, kup si digitalny test 😉
@kudusko aj ja som mala kyret v apr a hned ako bolo mozne sme zacali...tento mesiac som mala pocit, ze to vyslo ale zacala som spinit tak myslim ze plodik sa neudrzal a ms som dostala vcera presne ako mala byt...tak a tento mesiac meriam kupujem testy a aj ten gel a idem na to takto bojovne 😀
@snubenci08 ahoj moja 🙂 tak gratulujem! Ja idem k lekárovi vo štvrtok tak snáď je všetko ok, ako sa cítiš? Presunula si sa do inej skupiny?
@katickaaa
@kudusko
@koka231 ahojte kočeny ja som práve prišla z roboty ustata jak pes. Ako sa mi máte?
@momamo
@snubenci08
@butterfly333 ahoj moja no ja stale nic a testy negativne 😒
@butterfly333 vsetko na hvno necitala si dostala som ale nechapem doteraz na 23dc ☹
@butterfly333 ahoj ja mam ozaj bojovnu naladu, akcna som...zbehla som si kupit teplomer a objednala som si ovu testy a aj gel...tak som zvedava kolko srandy si uzijeme 😀 a hlavne kolko mi to vydrzi 😉
@koka231 ako je to možné? Inak to isté som mala aj ja až skoro po dvoch týždňoch ukázal slabú čiarku ale aj tak potom z toho nič nebolo. Bol vak ale plod nikde.
@kudusko tak to mi je ľúto nie necitale prišla som z práce a ešte som nestihla všetko čo ste tu popísali prečítať. A to ako na 23DC ti prišla mrcha?
@katickaaa ahoj odkiaľ si si a za koľko obj ovu testy? Lebo aj ja si chcem.
@butterfly333 nemam ani len tusenie ako je to mozne 😒 som stoho nanervy ...prsia ma bolia neskutocne ...a este chodim stale cikat ale mozno som prechladnuta lebo nohy mam ako zaba studene ....ozaj krcok maternice si si nesledovala?ja ho mam lahko nahmatatelny

@kudusko mozno je to sposobene aj tym, ze telo sa este stale regeneruje, podla mna by si si v prvom rade mala dat dokopy ms cyklus. Dr ti nedal ziadne lieky? Su zeny ktorym sa po kyrete zadari hned dalsi cyklus a ine ktorym to trva dlhsi cas, ale ty medzi tie druhe isto nebudes patrit, drzim palce!