Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 Dakujem 🙂 a ty ako si uzivas tehu ? A co priznaky ?
@mamulienka30 mozem vediet na co si pila ten robitussin? to ma nejaky ucinok na hlien? a ak ano, mukoliticky alebo antitusicky sirup? diky 😉
@wewika1 - fuuu ano je v tych rozdiel na nejakom fore som citala ze ten s CE (?) tusim nekupovat ale ten druhy pohladam to vecer. Kazdopadne je to na riedenie hlienu, v usa maju dokonca robitussin fertile... princip ten isty, hlien sa rozriedi v celom organizme, aj tam dolu.
@2ivka3 - ved je skoro fakt... mam ist nejaky ocikat aj ja aby si videla, ze musiii este byt negativny 😀
@mamulienka30 pokial je to na riedenie hlienu, tak je to mukolyticky, dakujem 😉 som obklopena liekmi kazdy den a stale nieco zvlakam domov, co by mohlo overene ucinkovat 😀 uz to u nas pomaly vyzera ako v praci 😀
@ zuzkaa8855 neviem tak si myslim necitim sa ani zle ani nič.... sem tam ma skubne v prsiach a vo vaječníkoch tak tahavo a zas nič a teraz cez víkend mi ma dojst mrcha takze neviem 😖
@mamulienka30 ako casto a v akom objeme ho uzivas pri takejto indikacii? viem ako sa uziva na kasel, ale s tymto som sa este naozaj nestretla 😀
@wewika1 od pozitívneho ovulacneho testu 3-4x denne účinkuje do pár hodín.
no takze zaniesla som krv do laboratoria a dosla mi mrcha ☹ takze nic ☹ ☹ ☹ ☹
@engie2 ja ked som si robila ovulacne testy nikdy som ich nemala pozitivne a dokonca som isla aj za lekarkou ze nemam ovulaciu niekolko mesiacov a ani hlien vobec nemam a aha som tehotna. Takze ja neverim ovulacnym trstom. Prestala som testovat porozorovat sa a len sme si to uzivali.
@koka231 zlatko to ma mrzi....keby ten tvoj muz chcel ist aspon na SPG...aby ste vedeli na com ste...tu jeho strach a ani hrdost nepomozu....to ze tvoj muz nevyjadril a nepodporil...nevadi...myslim ze aj jeho to vo vnutri zerie ze to nevyslo...len kazdy sa stym inac vysporiada....keby si mala nejakych znamich co podstupili SPG..aspon by vedel ze v tom neni sam....moj tiez pojde na SPG v januari ked nam to nevide....takto sa budete len dalej trapit...a uz davno ste mohli mat babatko....tak mu povedz ze ked nepojde tak osobne dotiahnem za vajca k doktorovi....
@koka231 Ale to predsa neznamena, ze nemozes byt tehotna! Nechcem Ti davat nadej, ale kolke zeny mali menstruaciu a boli tehotne.. nevesaj hlavku.. Ak aj nie, ideme dalej, nie si jedina, podporime Ta my tu, ked sa manzel uzaviera sam do seba.
Ale urcite nehladaj chybu v sebe, ste na to dvaja, takze pekne krasne - aj chlap nech ide k urologovi. Aj my tak urobime. Dam sa kompletne vysetrit ja, chcem poprosit aj o folikumetriu. A priatel pojde tiez. Nech vieme, ci sme v poriadku a ide "len" o psychicky problem alebo treba prirode pomoct.
@nynyky dakujem za odpoved, ja testujem uz treti mesiac a naozaj nikdy som nemala pozitivny ovu test :( som z toho zmatena, ked vidim ake krasne testy tu maju niektore snazilky.. Testujem zvacsa od 8DC do kedy je uz ciarka na teste uplne slabulinka. Ale ten hlien mam posledne dva cykly - od kedy pijem grepovy dzus krasny 🙂 Tak som sa orientovala nan. Len stale neviem kedy je teda ovulacia podla hlienu. Idem googlit.
A gratulujem Ti, prajem, nech vsetko prebieha bez problemov 🙂
@engie2
@nynyky
@katkatonkova dakujem vam dievcata za podporu ste moc zlate aj som si poplakala ako som to citala ☹ som stoho strasne znicena ked vidim manzela ze nic este viac ma to trapi ...ja ho nutim ist k doktorovi uz hadam 2 roky a stale nejde ☹ uz som mu povedala ze sa snim rozvediem ked nepojde a ani to nepomohlo ☹ placen ako male decko ☹ boze ked ja som sa tak tesila ze konecne to vyslo a nic ☹ ☹ ☹
tak ja vas tu ak z dialky sledujem, tehulkam gratulujem 🙂 a ktorým to nevyslo, nebojte, raz pride aj vas cas..
@koka231 ja som mala presne tvoj pripad ale minuly mesiac.. 2x duch na teste, tehu priznaky, a potom to prislo..
@engie2 ja sa sledujem podla hlienu, pravidelne kazdy mesiac podla neho viem, ze mi zacinaju plodne dni ..mne sa zacina produkovat pred ovulaciou cca 2 dni.. no a mal byt aj po ovu byt..ale kazda zena je ina.. aj nieco vygooglis, daj vediet 🙂 no ale tento mesiac som bez hlienu 🙄 neviem co sa deje a to by som uz mal byt po ..
@koka231 a preco je taky zataty? Aj moj priatel sa mi priznal, ze sa boji.. ci mu nieco nezistia. Ale to nie je riesenie, strkat hlavu do piesku. Mrzi ma, ze je taky hrdopysko ten Tvoj manzel. Nastastie ste mladunki, netlaci Vas vek. Kolko sa vlastne snazite?
A neplac, ono to raz prist musi!
@lublub dakujem za reakciu. Urcite si kup 100% grepovy dzus, to je zazrak! ja som nemala hlien a teraz ho mozem rozdavat. A pijem aj alchemilku od 1DC do ca. 12-13DC.
Vyguglila som presne to co si napisala, ovulacny hlien je predzvest plodnych dni - jeho zazracnost vsak spociva v tom, ze ked je hlien - preziju spermie v nom aj 5 dni. Ked nie je, zomieraju za par hodin.
@engie2 ja neviem preco je taky zataty ....mlady ani nie on ma 30 a mladsi uz ani nebude :-/ ale mozno toto mu da lekciu a mozno zacne so sebou nieco robyt ....tak to sa neda neplakat vies ked sa niekto 5 rokou snazi miluje sa bez ochrany vzdy naplno a teraz ma takuto nadej ako som mala ja a nic stoho svagrina ma uz dve deti druha ta caka druhe no ked ich vidim puka mi srdce ... ☹ ale musim dat hlavu hore a sak je tu dalsi cyklus
@koka231 je mi to luto, ja som tiez zazila taketo sklamania, len to chce cas a byt pozitivne naladena 😉 u nas po roku snazenia isiel ten moj na vysetrenie a zistili mu ze ma malo a pomale spermie a ze sa musime viac snazit a za 4mes. sa nam to podarilo, no potratila som tak zase velke sklamanie aj jemu to bolo luto ale nerozpraval o tom, bral to tak ze nie sme ani prvi ani posledni...a teraz sa ma sam pytal ci ma ist znovu po roku ako je na tom...on sportuje, nefajci a bral aj vitamin E. snad sa ten tvoj uvedomi a urobi to pre vas, nic to nie v porovnani s tym co sme ochotne robit my zeny... 🙂

Ahojte snazilky, pozeram, ze tento mesiac bol pre viacere uspesny 🙂
Najviac ma zaujala @ snubenci08 - pri Tebe som si uvedomila, aky mocny pan je psychika. Stahovali ste sa, na snazilkovanie nebol cas, asi ani energia.. myslienky ste urcite mali niekde inde. A olala, je to tam 🙂
Tak rozmyslam, ci sa neprestahovat :D
Chcela by som sa s Vami poradit - robila som si ovulacne testy, ziadny nebol pozitivny / teda nikdy nebola ta testovacia ciarka az taka tmava.. Ale som neporiadna co sa tekutin tyka - neviem ich nejako obmedzit :( takze mavam zriedeny moc. Moja otazka ale je - ak som mala plodny hlien - co viem na 100% - uplne ukazkovy... bol to priznak ovulacie? mala som ho vyse dvoch dni.. ale velke mnozstvo (to pripisujem grepovym dzusom, ktore som vypila asi pol litra kazdy den od MS). Neviete mi povedat, ked sa objavi ovulacny hlien - uz je ovulacia alebo len pride? pretoze posledny sexik sme mali prave prvy den, ked sa mi objavil hlien - to bol 13DC. Potom odisiel priatel na sluzobnu cestu... Dakujem za kazdu radu.