icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mamulienka30
22. nov 2014

@katkatonkova
@iuno ja viem baby a aj pri malom ked som si merala bazalku a vyskočila hore až na 10dpo ale zasa tam bolo vidno uhniezdenie... Chcela som zajtra skúsiť test ale kašle mna to kým bazalka nevyskoci :(

Hlien po robitussine bol hlavne vodový a bolo ho velaaaa.

veronikax
22. nov 2014

@butterfly333 Dakujem ;)
@anitu Na konikovi som vlastne od mojho prveho tehu 🙂 ale v tedy som velmi nechodila na diskusie ;) ALe teraz ma to nejako zacalo bavit ;) AJ ovu test som si robila tento mesiac len zo zvedavosti ;) A ked si pozeram miestnosti ... kde ukazuju svoje tehu testy ;) ... sa tesim s nimi :D Kazde tehu ... ina zvedavost :D eheh No dufam ze sa nam to tento mesiac podarilo 🙂

katkatonkova
22. nov 2014

@mamulienka30 este netestuj...zbytocne by si sa potom stresuvala....

butterfly333
22. nov 2014

@katkatonkova Ahoj moja no ja dnes 6DC . Od včera robím torty neviem či si tu pozerala a teraz som dokončila druhú. Objednala som si ovu testy no do ovu mám ďaleko. Tak dúfam že sa zadari.

anitu
22. nov 2014

@veronikax no ja som 31dc,posledny cyklus som mala 40dnovy.tento mesiac som pila inofolic,som zvedava kedy mi pride... 🙄 prsia sa vcera viac naliali,dnes nic a dva dni obcas pobolieva podbrusko a som aj citliva,cize pms 😠

anitu
22. nov 2014

@butterfly333 veeelmi pekné 🙂

katkatonkova
22. nov 2014

@butterfly333 naaadhera....hej videla som tu KATARINKA....hihhihih.....no dievca mas veeelky talent....ja akurat upratujem...mam navarene este zo stvrtka takze dnes podojedame co treba a potom ked sa zotmie tak ideme do obchodov kuknut nejaku nabytkovu zostavu do chodby....

butterfly333
22. nov 2014

@anitu ďakujem ustata jak pes dve torty a tak ma bolia kríže. No ide sa oddychovať.

butterfly333
22. nov 2014

@katkatonkova Ďakujem moja ja už napecene ešte mi zostala plnka ovocna tak som spravila zákusok. A pôjdem kúpiť ten robitussin dúfam že to už vìde.A ty ako si na tom držím palce.

iuno
22. nov 2014

@mamulienka30 teraz by ti test nic neukazal. Testuj najskor na 10 alebo 11dpo. 😉

katkatonkova
22. nov 2014

@butterfly333 no ja uz som v obdobi cakania....takze sa snazim vselijak zabavit...starky mi schoval teploer...ale aspon na to nemyslim....viac by som sa len stresovala....mam zapnute radio...v klude si spratujem...a este si kavicku pojdem urobit....no uz sa tesim potom na vianocne pecenie...aspon nebudem na to mysliet.... 😉 😉 😉

katkatonkova
22. nov 2014

@butterfly333 no kup ten robitusin...som zvedava na jeho ucinky....a kedy mas asi ovulinu?...potom budes podavat hlasenia.... 😀 😀 😀

veronikax
22. nov 2014

@anitu ja mam 33 dnovy cyklus ;) 19teho som pozitivy ovu test ;) a v ten den sme sa naposledy s manzelom milovali 🙂 Lebo potom ochorel ;) .. Ak som dobre pochopila ovu testy tak vajicko bolo vonku 20teho 🙂 a ak do teraz nebolo oplodnene... tak uz ani nebude ;) 4.12 mam MS ... tak som zvedava 🙂 Brala by som tehotneho mikulasa :DD Vcera som citila nieco v maternici ... no dnes je to ovela silnejsie ;) par krat ma az cukne ... ako to zaboli 🙂 Tak bud to su len stavy pred MS .. ale to mavam par dni pred spustenim 🙂) alebo sa zahniezduje 🙂 CLovek by si robil v kuse tehu testy :DDD len zbytocne .. ked viem ze aj tak by este nic neukazalo 🙂
Naco je dobry Infolic ? 🙂 Uz mas nejake babatko .. ci este nie ? 🙂

butterfly333
22. nov 2014

@katkatonkova veď to nemyslieť na to . Len to kolko krát nejde. Mne začínajú plodné dni až 28.11 tak ešte týždeň času. No bojím sa že sa zas nezadari.

butterfly333
22. nov 2014

@katkatonkova no ovu presne neviem ale plodné dni od 28.11 do 4.12

anitu
22. nov 2014

@veronikax tak nech to je uhniezdovanie 😉 nemam este.rok sa snazime.inofolic je dobre na upravu cyklov a aj pri cystach.vela zien prvy alebo druhy mesiac otehotneli s inofolicom.jedna pisala ze 5rokov sa snazili,boli na vysetreniach a s inofolicom sa podarilo.neviem ci budem aj ja ten pripad..hm.podla mna med sa podari,budem viac dni pred ms citit bolest v podbrusku aj maternicu.vcera som mala napnute prsia,dnes nic.no co uz 😒

anitu
22. nov 2014

@veronikax je tu stranka inofolic skusenosti.si precitaj.vy sa kolko snazite?

veronikax
22. nov 2014

@anitu No ja som cely zivot bola v tom ... ze mam presne 28 dnovy cyklus 🙂 lebo ja som to pocitala od konca MS ... a pred mesiacom som zistila.. ze cyklus sa pocita od zaciatku MS :D
Tak Veronicka sa nam podarila.. da sa povedat.. hned .. v July 2012 sme zacali tesne pred MS a nic ...
a v auguste sme sli naplno cely mesiac.. 28 augusta som uz vedela ze som tehu 🙂 ...
Druhe babatko .... sme zase zacali min. mesiac tesne pred MS :D A teraz November uz ideme na plno 🙂
Nedokazem si ani predstavit..... rok sa snazit ... Musi to byt velmi tazke... a hlavne psychycke...
Mne raz poradil gynekolog ... ze treba hlavne romantiku a najlepsie sa to dari na nejakom vylete... ze clovek uplne vypne ... No to tak isto neplati pre kazdeho .. a zase aj ked niekto berie antikoncepciu .. tak potom su s tym problemi ..

butterfly333
22. nov 2014

@katkatonkova pozerala som na nete je veľa sirupov na hlien tak to je jedno aký kúpim?

anitu
22. nov 2014

@veronikax Ja som antiku nikdy nebrala.aj ja som si myslela ze mam 28dnovy,tiez som pocitala od posledneho dna ms 😀

kudusko
22. nov 2014

@butterfly333 ahoj moja ty aky talent mas? NADHERA mas sikovne ruky ja dnes 5DC uz koncim ms ale moj drahy je este stale chory ma zapal priedusiek tak dufam ze ked pride ovu bude fit v pondelok cakam telefonat od doki a pozitivne vysledky HP mi robili vies koli tym vykyvom raz 42 potom 23DC tak uvidime ale drahy sa narodil 24.12.tak by som ho potesila takym darcekom pod stromcekom aj narodeninam 🙂

butterfly333
22. nov 2014

@kudusko Ďakujem moja. Ja som 6DC no do ovu ďaleko. Tak ja dúfam že sa nám zadari každej z nás a na vianoce bude krásny darček. Môj ma 28.12 narodky. Ja rozmýšľam nad tým sirupom na hlien veď ich je veľa ktorý je najlepší? Nemáš s tým skúsenosť?

lzusak
22. nov 2014

No 10 alebo 11 den po ovulke (neviem kedy presne bola) test biely ako sneh. Utesujem sa tym ze pijem straaasne vela caju pretoze som chora a tym sa hcg objavi neskor.staaaaale veriiiim 🙂

mamulienka30
22. nov 2014

@lzusak - urcite sa este ciarka objavi, treba verit 🙂 Aj ked teda ja som to vzdala, tehotna sa necitim a bodka. Tak sa na to vrhneme v decembri... ked prijde mrcha ako ma a ovulka tiez, este mozeme mat ducha pod vianocny stromcek.

lzusak
22. nov 2014

@mamulienka30 presne tak, netreba sa stresovat, ked nie teraz tak nabuduce to vyjde 🙂 boli by to ale krasne vianoce s miminkom v brusku 🙂 ja som aj priznaky citila,citim,bolelo ma cely cas podbrusko,lenze to uz si tu mozno vsetky len nahovarame,pomaly uz vraciame tri dni po oplodneni 🙂

dasticka
22. nov 2014

@iuno ja som mala take pocity, ako by som mala dostat kramy, takze vobec by som si nemyslela ze som tehotna 🙂 test som si spravila iba nahodou, lebo som bola chora, a chcela som si kupit tabletky, tak reku pre istotu si spravim test, aby som nieco nepojedla ak by som bola tehotna

mamulienka30
22. nov 2014

@lzusak podbrusko ma boli uz od ovulky, ja mam tusaka, ze s toho zas bude cysta 🙄 Aj ked uz aj to sa dnes zmiernilo o dost, takze necitim NIC a to sa mi nepaci 😔 Tak si nejdem nahovarat nieco, co tam proste nie je a tesim sa na predvianocne snazilkovanie pri stromceku a voni sviecok 😵 😵 😵 Tym, ze uz tri deti mame to neberiem vobec tragicky, jedine, co som chcela bolo aby babo bolo letne kvoli obliekaniu a kocikovaniu, ale to je vlastne uplne jedno ze ano... hlavne, nech je nam jedneho dna dopriate este jedno, to mi staci, kludne aj v hlbokej zime 😅

dasticka
22. nov 2014

@snubenci08 Ahoj. Ako sa citis? Ja mam niekedy bolesti v krizoch aj v podbrusku, ale teraz uz zriedkavejsie, a mam taaky vytok, ako standardne, keby som nebola tehu, je to normalne? Ty si tu v tejto oblasti ako taky vsevedko 🙂

dasticka
22. nov 2014

@koka231 Ako dopadla tvoja navsteva u lekara? Dufam ze uspesne 🙂

lzusak
22. nov 2014

@mamulienka30 to si krasne napisala a plne s tebou suhlasim.my mame jedneho chrusta ale ked som sa teraz testovala a cakala som na vysledok kt.bol negativny,hovorim mu ze asi babatko este nebude a on na to:bude bude babatko,mamina bude babatko. Tak uz sa mu ziada surodenec a aj ja uz by som chcela take male klbko v naruci.