icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

petta87
27. nov 2014

@zuzkaa8855 u mna detto mozeme dalsi mesiac sa snazit ☹

veronikax
27. nov 2014

@kikuska3 kiez by som aj ja vydrzala netestovat do 14 DPO :DDD mam co robit kazde rano hned utekam ( este zaspata) na wc... aby som nahodou nestihla testovat :DDD som len 8 DPO ... takze by to bolo asi vlemi skoro :DD Ja mam zase pichanie v podbrusku od Ovulky... az dodnes ;) asi na 4-5 DPO to bolo az bolestive... ale preslo to .. no prsia sa zosilnuju .. kazdy den su citlivejsie ;) Prajem kraasne tehulkovanie ;)

petta87
27. nov 2014

@snubenci08
@mamulienka30 baby davam foto ako som vravela nič 😢

lara1507
27. nov 2014

@veronikax aj ja som 8DPO 😀

petta87
27. nov 2014
veronikax
27. nov 2014

@marshmallow tak zeby predsa babatko ? 🙂 Test si si robila uz ?? ci este cakas ? 🙂

veronikax
27. nov 2014

@lara1507 ja rozmyslam ze by som urobila zajtra rano test :P ... alee snazim sa odolat :DDD chcem to posunut cim dalej :DD nedockavost hrozna vec :D keby som nemala doma tehu testy... tak na to ani nemyslim :D aj keby ma v kuse nebolelo od Ovu v podbrusku .. tak mozno by som na to nemyslela v kuse :D

dasticka
27. nov 2014

@snubenci08 no tak to presne ako ja 🙂 ja sa chystám na sono budúci týžddeň asi vo štvrtok, nemusím sa objednávať. Ale aj tak mi je to trochu čudné, že 6sty týždeň, veď ak oplodnenie bolo približne v strede cyklu, do 28. dňa cyklu sú to 2 týždne, a dnes je to približne 2 týždne od 28 dňa, čiže spolu 4 týždeň tt by to mal byť podľa mňa. Či sa to berie od prvého dňa poslednej menštruácie?

marshmallow
27. nov 2014

@veronikax nerobila uz ma to nebavi kazdy mesiac :( tolko prachov vyhodenych...rok a pol nic...len neviem ze co znamenali tie bolesti v noci?A potom presli...

veronikax
27. nov 2014

@marshmallow fuha ... nevedela som .. ze tak dlho skusate ... Tak potom pevne verim !!! ze to bude skutocne tehu 🙂 ked uz meska ;) a ze MS uz nepride ;)

dasticka
27. nov 2014

@kikuska3 paradicka, blahozelam. Tento mesiac je nas dost ako sledujem toto forum 🙂

kikuska3
27. nov 2014

@lara1507 Tak uvidis co bude a test si neskusala?

kikuska3
27. nov 2014

@isabella22 Dakujem

kikuska3
27. nov 2014

@veronikax Dakujem a vydrz to co najdlhsie lebo niekedy skoro urobeny test moze zle ukazat 🙂

kikuska3
27. nov 2014

@dasticka Dakujem tiez som si vsimla ze to vyslo viacerim🙂

kikuska3
27. nov 2014

@dasticka A tehotenstvo sa rata od prveho dna predchadzajucej menstruacie.Dobra blbost ked si vlastne este neni tehotna ze? Ale zas zacina novy ciklus tak preto.

snubenci08
27. nov 2014

@dasticka od oplodnenia je to 4 týždne, to je gestačný vek, ale termín pôrodu a teda to, v koľkom si týždni, alebo mesiaci sa ráta od prvého dňa poslednej MS

isabella22
27. nov 2014

babule a kolko dni po pozitívnom ovu testiku sa mame este snazit??vcera sme keksikovali tak asi by sme mali dnes poistit nie??moc sa vtom nevyznam....

snubenci08
27. nov 2014

@mamulienka30 tak ja už nechápem. Máš normálne krvácanie!?

snubenci08
27. nov 2014

@isabella22 môžeš kľudne aj 3 dni, keďže ovu príde až do 48 hodín po pozitívnom teste. A následne je ešte stále pár hodín možné oplodnenia.

isabella22
27. nov 2014

@snubenci08 takze teraz budem mat dovolenku tak sa mozme snazit...ovu presne vychadza do 48 hod lebo vcera jak som pisala som mala podany pregnyl....ale taky pozitivny ovu som hadam este nemala....a ty sa kolko snazis??

marshmallow
27. nov 2014

@veronikax snad...no kazdy mesiac velke sklamanie...

petta87
27. nov 2014

baby mozno hlupa otazka ale tak uz človek spekuluje kade jak ked sa mu nedari 😅
chcem sa opytat ked ste po sexe a partner sa do vas spravi a vytiahne ho vyteka niečo z vas? Ako keby jeho sprmijky? 😅 trochu taka tema ale ma to teraz tak napadlo či nieje niekde chyba u mna alebo čo 😒

lara1507
27. nov 2014

@kikuska3 vsak to..ako si pisala,ze skoro urobeny test..ten mam za sebou a nic neukazal ☺ ale verim ze v pondelok ukaze a ms nepride dovtedy.

lara1507
27. nov 2014

@petta87 vyteká aj tvoja šťava aj ta jeho. Ja to robim tak ze sabzatnem tam dole a aj 3 hoďky zo mna nevytecie ani kvapka 😀. To mam nacvičené, ked si zabudnem tampón ked dostanem MS.

alenka1609
27. nov 2014

Ahojte všetci tak ja uz som to nemohla vydrzat to cakanie na tu mrchu, a zasa nic...ako to ze to tak dlho trva, nechapem 😔 ☹

isabella22
27. nov 2014

@petta87 podla mna je to uplne normalne ze aj z teba nieco yvteka 😀 neboj nie si vadna stava sa to aj mne... nejdem sa hned umyt ale lezim vodorovne alebo vyssie nohy minimalne pol hodku a potom nieco spekulujem....lebo spermijky sa do vajecnika dostanu v priebehu 15 min udajne....

dasticka
27. nov 2014

@snubenci08 aha dakujem za objasnenie 🙂 a teda ked si citam na nete ako sa vyvija babo podla tyzdnov, tak mam pozerat asi stvrty tyzden. tak?

kikuska3
27. nov 2014

@lara1507 Dzim palce aby to vyslo aj tebe 😉

lara1507
27. nov 2014

@kikuska3 no a ešte k tomu test...Woman secret baby... Iný vraj nemali v lekárni!! Moc nie som spokojná,ktorý som testovala. A gratulujem ! 🙂