icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

veronikax
28. nov 2014

@lara1507 len som sa uz potrebovala znormalizovat 🙂)) velmi som nad tym premyslala a pocitala ;)) Az mi to liezlo na mozog 🙂)) Dnes som skusila tehu test 🙂) viem ze je skoro ...ale zvedavost nedala 🙂 teraz si len pockam na MS a ked nepride....tak aspon ma to milo prekvapi 🙂))

sissi5
28. nov 2014

@snubenci08 ahoj Ďakujem za odpoveď, meriam tak medzi siedmou - ôsmou hodinou ráno, vždy v pipinke 🙂 včera som zabudla ale stále sa tá teplota drží rovnako, a keď klesne už bude len dole alebo potom zasa stúpne?? Ďakujem 🙂

snubenci08
28. nov 2014

@katkatonkova a kedy ju nečakáš?

snubenci08
28. nov 2014

@sissi5 pri hniezdení klesne na 1, max 2 dni a potom zasa hore pôjde, ak sa plodík uhniezdi, ak nie, tak teplota začne klesať až na predovulačné hodnoty. Spravidla platí, že ak sa teplota drží hore 15-18 dní po ovu, znamená to tehu

katkatonkova
28. nov 2014

@snubenci08 myslim ze niekedy buduci tyzden ale neviem kedy....ale inac ze by som mala nejake tehu priznaky tak pochybujem...ani podbrusko..ani prsia nebolia...tak neviem.....akurat posledne dva dni som taka nejaka moc unavenaaa...aj vcera sme boli v ikei a ked sme isli popri sklade tak mi bolo na prd z tych voni co tam maju sviecky...no radsej som bola potom vonku....

snubenci08
28. nov 2014

@katkatonkova tak budeš musieť čakať 🙂 mne už je trochu lepšie, neviem či to bola nejaká nevoľnosť či čo... 😉

engie2
28. nov 2014

@butterfly333 opatrne s Inofolicom
moje skusenosti:
1/ mala som ukazkovy 28 dnovy cyklus, po mesiaci uzivania INOFOLICU rozhadzany (viem, moja blbost, ze som si ho nasadila, aj ked nebolo treba
2/ pribera sa po nom - ca. 3-4 kg za 2 mesiace, co je vela prevela
3/ tento tyzden som bola na preventivke a presne mi doktorka povedala, co tu pisali kocky - oni by mali robit tomu pripravku reklamu... ale povedala, ze nie je to vobec taky zazracny preparat. Mnoho zien si mysli, ze otehotneli vdaka nemu - zhoda nahod.. otehotneli by aj bez neho. A zase opacne, tie ktore nemozu spoliehaju nan, ze este pockaju xy mesiacov a aj tak sa nevyhnu IVF..
4/ na skratenie dlhociznych cyklov je vraj celkom fajn

katkatonkova
28. nov 2014

@engie2 ja som sa na ten inofolic pytala aj v cechach u jednej gyndoliny...a povedala ze je to blbost brat ked je clovek zdravy...akurat ze problemy narobi....vsetko je to len chemia nic viac....

butterfly333
28. nov 2014

@snubenci08 tak ja teda neviem bola som tu na stránke kde baby z neho otehotneli. Veď keď mám pravidelný cyklus tak prečo by mi to radila? No dúfam že si tým cyklus neposerkam.

butterfly333
28. nov 2014

@engie2 no trochu ste ma tu vystrašili babenky moje. Ja natešena som ho hneď kúpila dúfam že pomôže. Cyklus mám 30dňový.

katkatonkova
28. nov 2014

@butterfly333 tak snad ti to pomoze....no ja byt na tvojom mieste by som to v lekarni vratila....ale ved uvidis sama....tak teda drzim palceeee.....

butterfly333
28. nov 2014

@katkatonkova no teraz ste ma riadne zneistili normálne mám strach ho brať. A v lekárni ho veď nezoberu nazad.

katkatonkova
28. nov 2014

@butterfly333 zlatko ja som tomu tiez naletela....naivne som si myslela ze mi to pomoze otehu...no akurat som po tom dost pribrala.....a skratila sa mi mrchana.....

butterfly333
28. nov 2014

@katkatonkova ale veď tu na stránke píšu baby samé chvály že po ňom otehotneli. A ešte čo je to PCO?

mamulienka30
28. nov 2014

@engie2 lepsie by som to ani nenapisala, tak je to. Ja uvidim, co ten gynex, ci to neni rovnaka budicka, ale na moje problemy by to malo byt presne to prave.

katkatonkova
28. nov 2014

@butterfly333 reklama...ano boli tu aj baby co mu robili reklamu...no peniaze urobia svoje....PCO . policysticke vajecniky...nieco ako nepriechodne vajecniky....

kakatulik
28. nov 2014

@butterfly333 ved ak sa to neodvazis brat,predaj tu cez bazar. Urcite sa najdu baby s dlhym a rozhadzanym cyklo,ktore to v pohode kupia.

kalista32
28. nov 2014

ahojte žienky chcem vás len pozdraviť 🙂

kalista32
28. nov 2014

@sissi5 ahojko no moja ja len , že merania mám až až .. 😒 už to nerobím lebo mi nijak nepomohlo 2 neúspešné IVF 😒 a sna-žilkovanie 7 rokov už začínam nazývať týraním partnera ale aj seba 😖 😖 😀

sissi5
28. nov 2014

@kalista32 tak to ma mrzí, neviem čim všetkým si prešla no prajem ti veľa šťastia aby sa Vám to bábätko podarilo. my sa snažíme druhý mesiac a už aj to je na mňa veľa, myslela som si že to bude jednoduché ale na tomto fóre som si už prečítala veľa osudov, až ma tak zabolí. všetkým ženám, ktoré túžia po bábätku to zo srdca prajem... ja len verím, že sa to podarí a budeme mať krásne a zdravé bábätká

lara1507
28. nov 2014

@veronikax presne. Ja som mala dostať včera, dnes zas nic.. A z toho mam teda daleko vacsiu radost ako zo skoreho testu,kt.som tiez spáchala 😀 a uz ma tym ze mešká ms nejaky test nevie rozhádzať. Zajtra si pojdem kúpiť a az v nedelu rano urobim. Príznaky... Mam len tlaky obcas vo vajecnikoch ako ked mas vetry a neda sa ti p...t 😊 a je mi tazko aj light raňajok.. Bradavky bolia ale cele prsia nie.. Zato ovuláciu som myslela ze ma od bolesti vajec.,krížov a noh odvezu asi. Výtok mam biely ako pri m alex,ale tomu nedávam za príznak. Na test mam aj tak asi skoro,kedze ovu som mala 18,19.. Tak si držme palce !! 👍😘

darinka.b
28. nov 2014

ahojte baby, patrim k vam snazilkam uz od leta, akurat mame po ovu, ale chcem vam tiez napisat o inofolicu a potvrdila mi to aj moja gynekologicka, mala som pravidelny cyklus nasadila som si sama inofolic a skoncila som s totalne rozhadzanym cyklom. takze zdrave kocky urcite nie inofolic a gynekologicka mi hovorila ze je to dobre pre baby, ktore maju neprirodzene dlhy cyklus ze ho upravi. 🙂 🙂 🙂 teraz mam uz cyklus oki. 😉

lara1507
28. nov 2014

@veronikax a ja som to zariekla... práve som si našla papieri silno ružové. Spúšťa sa MS!!!!!!!!!! a to som si myslela, že to dáme na prvý krát :(

butterfly333
28. nov 2014

@darinka.b Ahoj takže ho nemám brať inofolic? Potom prečo mi ho sestrička odporučila? Ona je veľmi zlatá tak ja neviem či to brať či nie.

isabella22
28. nov 2014

@butterfly333 a kolky DC si ked mas 16mmfolik?aj ti nieco viac pivedal k tomu??

isabella22
28. nov 2014

@lara1507 preco sa vzdavas???kolky den po si???ja som prave doplnala spermijky a utriem sa jemne ruzovucky vytok...nwm co to bolo uhniezdenie tazko to by bolo skoro...

mijama1
28. nov 2014

@butterfly333 ahoj ja nemam skusenosti inofolicom ale co to citam o tom si myslim ze Ti to viac uskodi ako pomoze len moj nazor :( viem ze tuzis moc po babatku ktora nie ze ? a smutne je ze si natrafila na doktora ktory bol neochotny Ti poradit ber len kyselinu listovu mas pekny 30 dnovy cyklus vies kedy Ti chodi ovulka ja by som si uz zajtra tu tabletku nedala moja.... radsej si nasad po ovulke aj dva dni pre istotu ze skoncila ten duphaston

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 a vieš že som sa prestala vzdavat? Takto navečer ružové špinenie ako začiatok MS, predtym vzdy do rana sa to samozrejme spustilo na co som prisla hned rano na wc... Tieklo by mi to aj ušami a nič! Stmavlo to špinenie zo vcera do rana do bledunkohneda a teraz ani kvapka. A za dalsie dnes rano by som umierala od bolesti,pretoze mne sa bolest dostaví okamzite a mam len jemne popichavanie. Takze dnes utekám do lekárne a idem robit test! Vcera mi den meškal menzes,dnes by to bol druhy a ovu som mala neskoro. 18,19 DC.. Cyklus mavam 30,max31.

laracroft2
29. nov 2014

@mijama1 pane bože duphaston nie !!!! Mne ho nasadila endokrinologicka na posilnenie zlteho telieska. Brala som to dva mesiace a po vysadeni ( už som to odmietla brať) moja menstruacia ktora bola presna ako svajciarske hodinky vynechala mesiac. Je to umely hormon s vedľajšími účinkami. A keď sme šli do CAR tak ma lekar dobre zdrbal ze načo duphaston a kto mi to kázal ved je to svinstvo. Ja s tým úplne súhlasím. Nikdy by som to už nevzala do úst. Keď už hormón tak utrogestan ten má účinnú látku mikronizovany progesteron (je prírodný).

lara1507
29. nov 2014

@isabella22 a ty si kolky DPO?