Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Tak som tu aj ja, presuvám sa s vami z oktobra do novembra 😒
@katkatonkova to už máš po ovu? A akú si mala teplou pred ovu?
@alenka1609 ahoj vitaj medzi nami.
@butterfly333 ano..to uz je po ovu...myslim ze podla teploty bola uvu 12DC...a tam bola teplota 36,50....ale kazda z nas ma inu teplotu....
@katkatonkova to áno každá sme iná uvidím dúfam že sa aj ja čoskoro dočkam.
@katkatonkova mám taký vlhký pocit okupala som sa a dom v pyžame a nejaké ich mám vlhké no hlien to nieje myslíš že by to mohlo byť na dobrej ceste už by som mohla mať aj ten správny hlien čo myslíš? Ďakujem
baby tak ja sa hlasim moj je zdravy dosli vysledku z labaku a ja som bola na gynde tiez je vsetko okej.Jedine co vadilo doktorke, ze mam nadvahu, ale mne sa neda schudnut uz rok.V piatok idem na kontrolu chcu mi odsledovat ovu, a asi aj v pondelok uvidim, lebo ovu vyzera na pondelok.Som zvedava ci to tento mesiac vyjde ked ma sleduju ako pokusneho kralika 😀 .
@eri28 tak držím palce aj ja idem zajtra ale len na preventívnu prehliadku no hneď sa ho spýtam ako som na tom . Malá by som mať už čo chvíľa ovulku som 12DC tak nech ma pozrie.
@leren1 tiež teraz? No fakt jedine ráno, lebo večer budeme radi keď sa doplazíme do postele. 😀
@butterfly333 ja mám ovu až 18DC, teda o necelý týždeň, len teraz veľa stresujem, cez víkend sa sťahujeme, treba vybaviť veľa vecí, deťom prehlásiť škôlku, už teraz ma poráža, tak dúfam, že to snaženiu neuškodí. :-/
@katkatonkova nevyzerajú takto tehu grafy? Keď sa teplota drží hore? Ja tomu moc nerozumiem, keďže som ešte nemerala.
@butterfly333 to uz vyzera byt na dobrej ceste...tak drzim palecky....ja som vecer zaspala okolo pol deviatej...no potom som sa zobudila okolo pol jedenastej....pretiahla starkeho a spokojne zaspala......
@eri28 radsej moja nech ta sleduju ako keby sa mali na teba vykaslat....ja mam tiez nadvahu...prestala som v maji fajcit...no a braôa som inofolic...takze aj tem mi dvihol kilecka hore....
@snubenci08 co sa tyka toho grafu tak to am takto prvy krat...aj dnes mi isla teplota na 36,88....tak ja len dufam ze to bude tehu.....podbrusko uz neboli....no hlava vcera bolela...na jednej strane a teraz trosku citim na druhej strane....tak uvidim.....
@snubenci08 Dúfam aj ja no neboj budem ti držať palce aby sa zadarilo.
@katkatonkova ahoj ja som 13DC a druhý deň sa mi drží teplota. 36,7 tak dúfam že príde už ta ovu a ten správny čas.
@katkatonkova to bude asi hniezdenie či? Držím palce. 🙂
@butterfly333 snáď sa zadarí :-/
@snubenci08 dúfam aj ja . Teraz idem ku gyn na preventívnu prehliadku tak uvidíme čo mi povie.
@butterfly333 no, my to mame presne opacne. U nas je doma mm, ale nevadi. Aspon naberie síl... 😀
@butterfly333 a skusila si aj ovu testy.?....no uvidime kolko budes mat zajtra...lebo ked by si mala viacej jak ja...tak je pravdepodobnost ze ovu prebehla....
@snubenci08 tak uz by sa patrilo uhniezdovat.....jaaaak...jaka by som bola stastnaaaaaa.......
Ahojte kočky, tak sa pridávam aj ja..dnes 1DC, takže tento mesiac dám do toho všetko, čo je v mojich silách..lebo už ozaj neviem. Asi začnem aj svičiť alebo čo...proste chce to nejakú zmenu..Snažíme sa od mája a nič:((
@elinka112 ahojky...aj my sa snazime od maja...takze sup snazilkovat.....kludne aj 1DC....a nozicky horeeeeee.....nech tu uz kazda mame krasne ///////////////////...ciarocky...nech je ich veeela 😉
@katkatonkova Ja som sa tento mesiac uz akosi nasr....:D a chcem nejaku zmenu, lebo uz mi z toho prepne!! Tento mesiac idem aj na folikulometriu, tak som zvedava ;) Chystas sa nieco robit tento mesiac inak ako zvycajne?
@butterfly333 tak sa potom hlás s výsledkom. 🙂
@elinka112 ja som si povedala ze ked sa nam do konca roka nezadari tak idem ku doky nech zisti co sa deje...teraz som uz po ovu tak len cakam ci nam to tento mesiac vyslo....
@katkatonkova no snáď sa teplota udrží hore 🙂 a guľôčka sa uhniezdi.

@snubenci08 a ako sa zatiaľ cítiš?