Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ved uvidis, snad uz ten boj vyhras. Nemusis byt nafuknuta. Kazda sme ina 😉
@snubenci08 no dufam že máš pravdu a už aj mne sa zadari.
@snubenci08 ahoj ako Ti dopadli tie odbery na toxoplazmozu? Este stale to mas ci uz lepsie aj Ti dal na to lieky? A screening ako pohodka? Ja nic nove poradnu mam az 28 ho + odber krvy a tak pomalicky si rastieme zle mi byva stale a spat by som spala aj cez den 🙂
@snubenci08 ahoj si v poriadku dufam ze nie si v nemocke ? Dlhsie si mi neodpisala tak myslim na Teba ci si ok
@mijama1 ahoj ano, vsetko je ok, len vysledky z toxo este niesu
@snubenci08 tak to je dobre ze ste v poriadku a dufam ze aj vysledky budu 😉
@mijama1 mali by byt zajtra alebo pozajtra. Trva im to dost dlho. Aj moj gynekolog nadaval, ze si s tym davaju nacas ked vidia ze ide o tehotnu zenu. Dam vediet. Okrem toho nevolnosti su este dost aj u mna. Aj ked mam pocit, ze trosku zacinaju ustupovat
@snubenci08 tak to teda ma doktor pravdu :( ach jo... u mna najviac rano ked mam prazdny zaludok a cez den stale daco prejem aby mi zle nebolo :D
@mijama1 presne tak aj u mna
@snubenci08 tak co ako si nakoniec dopadla s vysledkami? Ja som dnes bola na poradni dnes mi brala krv na genetiku vysledky budem mat za tyzden. Ale co mi robila krvne testy minule tak mi zistila zvysenu stitnu :( takze zajtra idem na endokrinologiu a uvidim .... Pri prvom tehu som ziadny problem nemala zo stitnou. Uz si na vahe daco pribrala? Ja uz dve kila lol.
@mijama1 ahoj ja som pribrala zatial 3, vysledky stale nemam, kedze prve boli nerozhodne, museli mi brat krv znovu. Maju byt hotove zajtra tak uvidim, inak vsetko ok, len mam hrozne bolesti hlavy uz 3 dni.
Ahoj tak ako? Ja som bola na endonrinokogii zobrala mi krv a idem tam 6.2 tak uvidim co mi povie.Horsie je co riesim ze som svoje 16 mesacne baby zaockovala proti osypkam,mumpsu a rubeoly a ochorel mi :( tiez som sa dozvedela ze ak som tehotna 1 trimetri neodporuca sa ockovat:( a mne to nikto nepovedal tak radsej za tyzden idem na krv na rubeolu pre istotu a klud nasi doktori ti povedia ze nic ti nehrozi teda plodu a beru to na lahku vahu:( joj
@snubenci08 som ta zabudla oznacit si precitaj o spravu vyssie 🙂
@mijama1 vysledky uz mam konecne, niesu ani zle ani dobre. Su tak na hrane, takze lieky mi dali pre istotu, ale len pre istotu ba preliecenie na 10 dni, manzel mi vcera urobil radost, boli sme pozriet kocik, co uz dlho po nom pozerame, tak sme ho konecne vudeli na zivo, lebo tazko sa zhana predajna, kde by bol vystaveny.
@snubenci08 tak aspon troska dobra sprava hlavne ze Ti dali lieky pre istotu aj ty budes kludnejsia. Ja s kocarom nemam problem mam ho ako novy po starsom len jemu musim kupit daku buginu daco budem musiet vymysliet 🙂
@mijama1 my sme mali nový kočík pre prvé aj druhé, taj chceme aj pre tretie. Sme troška marnotratny. Ale chceme taký čo sa nám akurát páči 😉

@snubenci08 a ja nič 😢