Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Ahojte dievcata 🙂
Som tu nova, tiez sa snazime o babo, tak sa pridavam k novembrovym snazilkam a drzim nam vsetkym place 🙂
@butterfly333 na MK mi bolo odporucene ju brat od 1DC do ovu a potom vysadit do kym nedojde zas mrcha,ze ju mam brat 2tyzdne a potom pauzu
@wanda87 ahojky...vitaj medzi nami.....ako dlho sa snazite?...aj beries nejake vitaminy?
@wanda87 ahoj vitaj medzi nami dievčatami dúfam že sa nám zadari.
tak baby, kupila som si gel na otehotnenenie a cakam na zazrak.
@melania1 predpokladam ze si si kupila conceive gel.....tak snad sa ti zadariiii...je pravda ze vtedy spermijky nevytecuuuu....ja ho tiez pouzivam no zatial nic....uvidime 1 novembrovy tyzden.....
@katkatonkova snazime sa 2mesiace a beriem zatial len kyselinu listovu 🙂
@wanda87 my sa snazime od maja...ja uz som brala aj femibion 800 aj inofolic...no az po case som pochopila ze inofolic je hlavne pre tie baby co maju problemy s cyklom a nemozu otehu....tak som pribrala aj 7 kil....tak som to vysadila a tento cyklus beriem uz len kys.listovu...tak snad sa nam uz tento mesiac konecne zadarilo....aj si merias BT?...bazalnu teplotu....
@katkatonkova BT si zatial nemeriam, akurat som ovulku testovala uz minuly mesiac tak uvidime ci to zabralo... ale myslim, ze mrcha pride, lebo nic ani prsia nebolia iba trochu brucho ako pred ms...ty ked cakas?
@snubenci08 ahojky draaaga...tak zase jeden pre teba...dnes teplota 36,92...inac zase mam bolesti v podbrusku....
@wanda87 no najradsej by som az za 9 mesiacov cakala....no ak sa nezadari tak cca 7.novembra....a ty kedy ocakavas?
@katkatonkova tiez by som najradsej az za 9mes ale cakam 9.11.
@butterfly333 ahoj dakujem, akurat dosla mrcha ☹
MILA MRCHA....AJ KED SI POTREBNA, TAK TA TU VSETKY PROSIME ABY SI SI ASPON NA ROK ZOBRALA DOVOLENKU A NAM KONECNE DOPRIALA BATOZKY STASTIA..... 🙂 😉 🙂
@alenka1609 ale to nie 😒
@katkatonkova drzme si palce🙂 snad sa stane zazrak🙂
@melania1 VED SA BLIZIA VIANOCE...A TO JE DEN A CAS ZAZRAKOV...TAKZE KED UZ BUDEME PAPAT SALATIK A KAPRA....UZ BUDEME MAT V BRUSKU MALE RYBYCKY.... 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova dúfa že máš pravdu a už všetky budeme mať ten malý zázrak pod srdcom.
@butterfly333 PROSTE TOMU VERIIIIIM....
Ahojte. Tak my sa snažíme od februára a zatiaľ neúspešne. Pripájam sa k vám, kedže dnes došla mrcha aj napriek tomu, že mi doky povedal termín ovulky a poctivo sme sa snažili.
@radka752 ahoj a vitaj medzi nami držím palce aby sa zadarilo.

Ahojte, tak dnes som si robila dalsi ovulak a ciarka stale poriadne silna, vecer si to este raz pre istotu poistime..
Zeny ja nedavam na tieto ovulacne testy dopustit, nakolko som vzdy ovulaciu citila a bola v tom ze je v rovnaky cas v cykle, nakolko ho mam skoro na chlp pravidelny, ale hovby 😀 Ovulaciu mam ovela skor ako som si myslela a to sa ani necitim, tak zeby prebiehala. Takze ja ovulaky jednoznacne odporucam!!! Teraz uz len cakat, ci sa malicke uchyti a bude na svojom spravnom mieste ...