Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 aha, lebo niektoré baby píšu že majú lepšie krámy a pod. Ja som brala ten inofolic a mala som po ňom brutálne bolestivý menzes...nič iné...
@snubenci08 ja mám menzes v pohode a bez bolesti iba ten prvý deň trochu vaječníky bolia.No a ten mimistar som si dala dnes prvú. A budem asi 1x denne brať to stačí asi keď beriem aj ten femibion čo myslíš?
@butterfly333 myslím že hej
@snubenci08 a berieš ho aj ty či nie? Som zabudla či som sa to pýtala.
@butterfly333 nie, ja som si povedala že už do seba nebudem nič pchať, keď to stojí toľko peňazí a žiadny účinok.
@snubenci08 ja to tiež skušam len od dnes áno je to drahé 20tabletiek 15e som platila v lekárni. No uvidíme či pomôžu vieš ja už mám 35r ty si ešte mladá.
@butterfly333 no ty tiež nie si stará 🙂 môj svokor bude mať 50 a má 2-ročné decko 🙂
@snubenci08 tak to je super no a čo jeho žena ta určite 50r nemá. 🙂
@butterfly333
@henika777
Baby drzim vam palce nech jej mesiac november prinesie // 🙂
@zuzka337 ahoj ďakujem tebe tiež prajem aby sme si našli // držím palce. A ako dlho snažilkuješ?
@butterfly333 mi teraz len druhy mesiac ..zial pred par mesiacmi sme dosli o nase male v 8tt som potratila ...
@zuzka337 aj ja vo februári tak sme potom sa na to vykašlali no ja to chcem skúsiť znova.
@butterfly333 to mi je luto,,,mi hned ako sme uz mohli tak sme zacali zial zatial nam to nevyslo ale uz mam aj ovu testy nakupene,cakam na inofolic a neviem ci si kupit pakost smradlavu alebo alchemiku 🙂 tak sme sa trosku na to vyzbrojili :D snad nam to tento rok vide 🙂
@butterfly333 šak toto...tá je o rok staršia
...bude mať 51 😀
@zuzka337 aj ja držím palce všetkým 😉
@zuzka337 na čo je tá alchemilka?
@zuzka337 tak to držím palce. Ty deti ešte nemáš však? Dúfam že sa to teraz podarí. No ja dve mám no ak by sa podarilo tak by ma to moc potešilo. Lebo už mám 35r a 5potratov a raz som rodila mŕtve. Preto sa trochu bojím aby som ho vynosila a hlavne bez problémov.
@snubenci08 to vážne? Tak to gratulujem.
@butterfly333 ani nemáš k čomu...čo ti poviem...
@butterfly333 bože nevedela som že už máš toľko za sebou. To muselo byť strašné. Snáď sa ti skoro podarí a na všetko zlé zabudneš...
@butterfly333 fuu tak to mi je velice luto ...nie ja este som nemala to stastie ale uz mam 2potraty za sebou :( velmi sa bojim aj ked nam to podari budem kazdu kontrou velmi trpnut ci je vsetko ok.... ono moj priatel ma rh A+ a ja B- :( ale drzim v kazdom pripade palce nech vam to vide a nech je vsetko v poriadku 🙂
@snubenci08 to vazne porodila v 49rokoch?
@snubenci08 prečo že nemám k čomu? Ja že keď v takom veku sa im podarilo to malé. Dúfam že som nič zlé nenapisala.
@snubenci08 áno mám toho veľmi veľa za sebou. Už v 18r som ležala v BA na onkológii kde mi operovali nádor na maternici teraz má síce iný tvar ale vynosila som dve zdravé deti aj keď som mala obe tehotenstva rizikové. No dúfam že toto už vyde a bez problémov.
@zuzka337 aj ja držím tebe palce. A to vadí že máte také krvné skupiny? Ja aj muž máme obaja 0 rh pozitív tiež sa lekár obával ale všetko dopadlo dobre.
@butterfly333 to je velky problem,ak dieta si zobere partnerovu krv tak moje telo nechce prijat plod a bere to ako niaky "bacil" tym padom ho zo seba vyluci..ono sa to da udajne aj zachranit protilatkami ale moja gyn.to zanedbala :(
@zuzka337 tak to mi je ľúto dúfam že ti pomôžu nejako aby si mohla mať dieťa a verím že to dobre dopadne.
@zuzka337 a ak sa môžem spýtať ako kedy sa robia tie ovu testy? Lebo dnes som si kúpila ten mimistar a k tomu som dostala tie ovu testy. Tak že ako a keďy.
Ahojte baby aj ja sa k vám pridavam ms dosla tento mesiac , tak dufam ze na mesiac to vide beriem kys. Listovu 2x denne a pijem alchemilku na upravu cyklu tak vam drzim palce 🙂 🙂

@henika777 tak vitaj Medzi nami, nech sa čoskoro zadarí