Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 tak uz mam spinenie....ale nie je to cista krv....ale spinava. mala som ju spolu s hlienom... ide do hneda,,,a je slaba....no citim podbrusko ako keby mala dojst..... ☹ ☹ ☹ tak ja uz neviem....
@katkatonkova veď to by malo byť to hniezdenie či nie??
@butterfly333 zlatkom ja sa v tom nevyznam,,,my este deti nemame......no brusko citim jak keby mala dojst...nic silne ale citim to....
@katkatonkova ja síce mám dve no nikdy som to takto neriešila len som otehotnela žiadne ovu testy tehu testy len jeden aj ten hneď pozitívny. Tak tiež to tu len zisťujem čo a ako tak dúfam že to vìde. No môže to byť aj tehu príznak. Verím že to tak je.
@butterfly333 tak snaaad...toto som este nemala tak nevviem.....
@katkatonkova neboj moja ja verím že to bude dobré treba veriť.😋
@butterfly333 no uz brusko prestalo boliet....tak uvidime co bude v piatok.....
@katkatonkova a čo to špinenie je už ok?
@butterfly333 spinenie zatial ok...no uvidime....minule som mala s cistou krvou spinenie...to bolo po ovu a terat to bola spinava krv s hlienom.....
Ahojte. Dnes som 5DC a mrcha sa pomaly chýli ku koncu, takže pomaly nastáva obdobie striehnutia na ovulku a snažilkovane. Držím palce. Nech nám to všetkým vyjde.
@katkatonkova no tak teraz čakať do piatku? Dúfam že to bude v poriadku . No ja zatiaľ len 3DPO tak ešte mám čas 13dní a dúfam že už nedorazi.
@marcelaaaa ešte máš ten gynex? za koľko by si predala ten zvyšok? dík.
@katkatonkova ahoj sťahovali sme dádo at, ďalší týždeň v stredu až nám prídu zapojiť net. Potom sa ozvem
@monicka9 - inac, zistovala som info ci sa moze gynex s kys. listovou alebo gs mimistar - pan z regeneracneho centra sa sice vyjadril ze ten pripravok gs mimistar nepozna, ale ak bude medzi nimi aspon 20 minut tak je to ok..
@jankes ahoj akurat sa mi dnes jedna babena ozvala tak to posielam jej
@marcelaaaa ok
@littledesire aha no tak dobre😊
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@monicka9 tak to verim ,ze aj na nas sa usmeje stastie 😀 ,jasne tak sa budeme chvalit testikmi ,ako sme na tom,ako su na tom nase ciarky 🙂
@nanervy_2 ako bab yvravia,nic si z toho nerob ,moj je taky isty vzdy mi hovoril pridte za dva tyzdne bude vidiet viac,ze nic nevidi a nakoniec videl ,ale to uz bolo neskoro ,ked uz nebilo srdiecko, ☹
@julypetkova dakujem.. to ma mrzi s tym srdieckom.. to asi asi ani neda ani velmi ovplyvnit, ze?
@katkatonkova dobre ranko aj Tebe... Aj ja som klesla, z 37,1 na 36,7... ☹
@mata1512 a ty mas kolko dni do mrchy...ja by som mala dostat uz v piatok...dnes som 25DC...
@katkatonkova
Nechcem ťa strašiť, ale vyzerá to ako pokles BT pred MS ☹
@petra212 to uz som si uvedomila...a je mi jasne ze ju dostanem....a mozno aj dnes alebo zajtra...bo uz mam mierne spinenie a pobrusko trocha citim.....ale nic sa nedeje...ideme dalej.... 🙂 🙂 🙂
len takto som to mala prvy krat....ze mi to najprv pekn e stupalo...a potom aj pekne klesalo....
@katkatonkova
Ja som len usudzovala podla svojich grafov, mne vzdy dva dni pres MS pekne teplota klesa ... takze to uz mam jasne.
Ano, ideme dalej ... nový cyklus, nová nádej .... tak nech sa vám zadarí v novom cykle ... 😉

@nanervy_2 mne tiez vždy povedal ze treba prísť keď 1-2 týždne mešká lebo aj tak nič na sone neuvidí a keď uvidí len dutinka v maternici (ešte len bodočku na sone) veľa krat sa žena zbytočne nadchne a plodík ešte moze odísť s meškajúcou menštruáciou ze je to často v tom 4-5 tt... Toto mi povedal ale ja som tiez vždy šla keď mi meškalo 3-4 dni tak ze ťa chápem a ten prístup sestričky a doktora je hnusný taký neľudsky😣