icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
8. nov 2014

@magda_sandorova ahoj no ja myslim že je pozitívny takže si tehu. Tak gratulujem. Pošli foto.

snubenci08
8. nov 2014

@rybicka133 no ak si 26dc, to už by mohol aj test ukázať, ale z osobnej skúsenosti viem, že aj sugescia je dosť možná. Ako dlhý máš cyklus?

snubenci08
8. nov 2014

@magda_sandorova ánomožné to je skús hodiť sem foto

snubenci08
8. nov 2014

@butterfly333 a ty ako pokračuješ?

butterfly333
8. nov 2014

@magda_sandorova a to si nemala žiadne príznaky ani pri uhniezdovani? Žiadne špinenie či bolesti ako pri ms?Ja som 7DPO a tiež sa s manželom snažíme aj pred ovu aj po ovu naplno. Bojím sa že nebudem tehu čo ak sa nrzadarilo je také možné že ideme na plno a nenastane oplodnenie?

butterfly333
8. nov 2014

@snubenci08 ahoj moja no teplota stále rovnako. A chcem sa spýtať aj ty si robíš graf? Ja áno no chcem ho sem hodiť no nejde vieš mi nejaký graf poradiť ale aby bol po slovensky nech sa v tom význam.

magda_sandorova
8. nov 2014

Zienky, posledna menstr.zacala15.10, cyklus mavam 25 -26 dni...no testik je v kosi zajtra urobim novy, ale az rano.....nemala som ziadne spinenie, iba vytok...taky bezny..nic vyniocne, prsia ma nebolia..ale to ma nebolia ani pri menstr....tak ja neviem..sama som zvedava ako to dopadne...neverim ze by sa nam podarilo opat na 1-krat...a to mam este otocenu maternicu .

lucia28988
8. nov 2014

dievcata ahojte dlho som tu nebola v stredu som bola u dr na rocnej prehliadke tam som mu spomenula ze ze sa snazime uz asi 4 mes o babo teda snazime sa tobrat bud alebo ale teda ja by som chcela a ze inofolic beriem anic ale som po kyrete 4.6 to bolo vtedy sa nam mala podarila na prvy krat a aj druhe tehu bolo hned na druhy krat tak mi hned dal tabletky clostilbedyt nie som presvedcena ze tak skoro to treba co vy nato ?

monicka9
8. nov 2014

@magda_sandorova ale mne takto ukázalo minule tehotenstvo ze najpr duch a po 2-3 hodinách jemnú ciarocku //. Ono píšu ze neodcitavat po uplynutí času ale predsa tehu test je velmi citlivý na hcg či ze keď ho trošičku zachytí zjaví sa ta čiaročka aj po limite.. Toľko. Môj názor aj moja skusenost😊😊😊držím ti palce a sleduj každým dnom či silnie ciarocka😊ak áno tak potom si tehotna👍😊😊

monicka9
8. nov 2014

@magda_sandorova MUSÍŠ VERIŤ všetko je mozne😉😊😊

kudusko
8. nov 2014

@magda_sandorova Jasne si tehu ked je ruzovy tak iste si gratulujem aj ja mam dnes ovu pozitivny tak ideme na to 🙂

butterfly333
8. nov 2014

@magda_sandorova a aký bol ten výtok mliečny? V ktorý deň DPO bol. Lebo aj ja som len taký mliečny výtok mala.

rybicka133
8. nov 2014

@snubenci08 29-30 dňový

momamo
8. nov 2014

@monicka9 asi ta sklamem, ale pepina niesu vobec spolahlive testy, vela zien tu na fore pisalo ze ukazuju 2 ciarky a v skutocnosti vobec niesu tehotne ...
@lara1507 ked som ja otehotnela s prvou dcerkou tak skoro hned po oplodneni, som paradne ochorela a mala sa nakoniec vydarila 😀 Ono sa to aj niekedy hovori ze je to tehotenska choroba 😀

lara1507
8. nov 2014

@momamo žeby aj angína? 😁👍 Popravde mne prislo zle uz niekoľkokrát aj z vody. Dnes ma pálila záha ale pripisujem to rozhodne chorobe.. To by bolo krásne keby pre tehu ale naivitu si nechcem pripustiť. Rada by som keby to bolo na prvy šup. November je náš žienky! Budeme úspešné!

monicka9
8. nov 2014

@momamo ano vraj "duchuju" pepina lebo presvita kanalik no mne vsetky 4 tehotenstva ukazal dobre preto ich aj nadalej kupujem... Dnes som si 20dc spravila test pepino a veru ani duch len kanalik presvital...

momamo
8. nov 2014

@lara1507 tak tak november je nas, presne tento mesiac sme aj prvu dcerku splodili 😀
Ptuj ptuj nech nam to vsetkym vyjde 😅

momamo
8. nov 2014

@monicka9 kolko dnove mas cykly? Monzo este bolo skoro. Ja mam 28 dnove a dnes som tiez 20DC ale isto keby som si spravila test tak by mi nic neukazal, ja sa chystam v stredu 😀

momamo
8. nov 2014

Aaaaa zeny, nechcem predbiehat udalosti, ale posledne 3 dni ma sem tam dost pobolievalo podbrusko (mozno islo o uhniezdovanie) a od dnesneho rana nic 😀 Kurnik posunut si teraz tak cas o par dni dopredu, nemate niektora zazracny prsten? 😀 😀

lara1507
8. nov 2014

@momamo a vieš kedy mávaš ovulku? Lebo ja nie 😁 kedze kazdy mesiac inak. Ja si poctivo musim počkať do MS. Ale ak si mala špinenie už môže co to znamenať 👍

monicka9
8. nov 2014

@momamo ja tieto pepino 100rokov kupujem 😂😂😂uz ked som pred 11 rokmi otehotnela prvy krat tak pepinom som testovala a potom vsetky tehotenstva😊👍 ale mam aj ine znacky poskusane; mamatest, gravitest, baby test, rapi clear, digi clear blue, woman secret,..😂jooj ja som uz starý testovač😊 vies co? Mam 28 dc pravidelne stale len som potrebovala spravit test či sa mi uz vyplavilo hcg po potrate lebo to tak postupne klesa dlhsie.., ked som vzdy otehotnela tak testik pekne uz cca 22-23 dc ukazal jemnunku ciarocku a v cca 25-26 dc uz vyraznejsiu//😊 ale tak zalezi kedy dojde aj k oplodneniu.. Nejake vysetrenia po potrate ma cakaju pondelok tak som chcela vediet ci naaahodou tam nie je daky duch😂😂😂

momamo
8. nov 2014

@lara1507 ano skusala som ovu testy, takze viem kedy bola ...

momamo
8. nov 2014

@monicka9 aha, to som nevedela co sa tyka tvojho potratu 😢 Tak ked ti ukazal teraz negativne, tak to znamena ze uz z predchadzajuceho tehotenstva mas prec hcg.. A mozno sa ti v tele zacina tvorit nove, len je este cas na testovanie. Prajem ti to aby si coskoro nasla // 😅

monicka9
8. nov 2014

@momamo ano ved sa ukaze ci to vyslo o par dni spravim test😊😊😊dakujem aj ja verim tomu ze to coskoro vyjde😊 musiiii😂😂😂

momamo
8. nov 2014

@monicka9 kedy budes testovat? Pockaj so mnou do stredy rana, budeme v tom spolu 😀 Co?

monicka9
8. nov 2014

@momamo no vies co? Aj som planovala okolo stredy urobit dalsi test😂😂😂 ok👍

momamo
8. nov 2014

@monicka9 ok tak v stredu rano ideme spolu do toho, plati?

monicka9
8. nov 2014

@momamo ok plati tesiiim sa😊 zvysky hcg ma uz "strasit" nebudu na teste😂 uz len tehotenska ciarocka moze byť👍😂😂😂minuly rok po potrate sa mi tiez vyse mesiaca a pol vyplavoval hcg sranda ze tak dlho... Teraz som vlastne skoro 2 mesiace po potrate tak uz som čistá😂

magda_sandorova
8. nov 2014

@butterfly333 No ten vytok nejak extra nesledujem, registrujem ze je ale j to mam aj normalne pocas cyklu, sem tam je nieco na gatkach..tak som tomu nepripisovala dolezitost.

monicka9
8. nov 2014

@momamo cize zaciname testikom s jednou čiarkou😂/ som zvedeva ako bude vypadat v stredu😂