icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

momamo
8. nov 2014

@monicka9 jednoznacne k nej pribudne dalsia 😀

petuskaa1
8. nov 2014

dievcata tak mne dnes rano konecne ukazalo tehu

momamo
8. nov 2014

@petuskaa1 😵 😵 😵 gratulujem. Na kolky DPO si si robila clearblue? Tiez si nan robim zalusk, len neviem kedy najlepsie, vela zien si ho chvali!

monicka9
8. nov 2014

@petuskaa1 no supiš nadhera😊 gratulujem😊😊😊

monicka9
8. nov 2014

@momamo mne napriklad digi blue clear ukazal az ked mi menzes meškal aspon 3-4dni😊 on ukazuje tyzdne od oplodnenia cize k tym pripocitaš 2 tyzdne a mas dlžku tehotenstva😊👍uzasny testik😊👍

momamo
8. nov 2014

@monicka9 kupovala si ho v lekarni? Cena bola ako?

monicka9
8. nov 2014

@momamo z pilulka sk som si ho objednala stal 7 eur ale kupovala sim ho aj v lekarni a stal okolo 8 eur len nie vsade ho maju... On ukaze plusko ako pozitivny test a potom nasledne dlzku tehotenstva bud 1-2 bud 2-3 alebo 3+😊 no a ked nie si tehotna ta minusko a nic viac.. Preto sa ho oplati robit ked uz mas // na klas.tycinkovych testoch😊😊😊

budzi
8. nov 2014

@snubenci08 ahoj teraz pozeram ze ty mas dve deti tak tesne po sebe.. si ostala hned tehu po prvom babatku? to je supeeer!! aj ked ja by som to asi nezvladla, takze klobuk dole 🙂

snubenci08
8. nov 2014

@butterfly333 ja mám aplikáciu stiahnutú volá sa ovu view. Ale graf som neskúšala stiahnuť, to asi nepôjde.

snubenci08
8. nov 2014

@budzi ahoj, hej, dcéra mala rok a pol keď sa malý narodil, nie je to nič ťažké, aspoň sa spolu teraz hrajú 😀

snubenci08
8. nov 2014

@rybicka133 tak to už by mohlo ráno ukázať

budzi
8. nov 2014

@petuskaa1 ahoj chcem sa spytat kolko ste sa snazili a ci si robila aj ovu testy a ako to cele prebehlo🙂) dakujem

budzi
8. nov 2014

@snubenci08 aha tak ja som to zle vypocitala lebo pises ze syncek ma 3 roky a dcerka 2 roky a 3 mesiace.. takze medzi nimi ako keby bolo len 9 mesiacov - co vlastne trva tehotenstvo.. tak som myslela, ze si hned otehotnela.. ale jasne, to sa uz da, ked ma 1,5 roka. A presne teraz sa zahraju uz.. to je na to to najlespie🙂 my sa tiez snazime druhy mesiac, mame 2 rocneho syna, tak dufam, ze mu coskoro pribudne partak🙂

martinadoll
8. nov 2014

Ahojte babenočky 🙂 aj ja sa pripájam. Cez týždeň pri návšteve u lekára sme to snažilkovanie začali riešiť. Po prvotnom vyšetrení som 100% v poriadku. Predpísal mi lieky na podporu a silnejšie vajíčka "Klomifén" a dodatkovú injekciu "Pregnyl" povedal mi že ak je partner v poriadku tak 90% párov sa po tejto liečbe podarí otehotnieť. Až by to nevyšlo tak ideme na Spermo. a uvidí sa že čo ďalej. Ale snáď ďalej už nepôjdeme 🙂 🙂 Liečba nám začne cca o 2 týždne. Držte nám silno palce. Myslím na všetky snažilky lebo viem aký je do pocit "nedarí sa" 🙂

nika006
9. nov 2014

Ahojte kočky..Po missed ab.a dvoch uz pravideln.MS uz začiname skúšat ale nesilím to tak uvidime🙂 Strach uz musi ist bokom..Drzim vam palceky vsetkym🙂

butterfly333
9. nov 2014

@snubenci08 ahoj mam otazočku mám stiahnutý taký kalendár no tam mi to ukazuje že MS mám mať 17.11. No posledná ms bola 18.10 cyklus mám 30 LF 15 tam ms by som mala mať 16.11 nie? Teda dúfam že nepríde.

snubenci08
9. nov 2014

@butterfly333 no ak máš 30 dňový, tak by si mala dostať 17.,ak dobre rátam

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 @snubenci08 ahojte kockyyyy....ako sa mi mate?...ja uz mam po ms...takze dneska zaciname naostro....teplta rano 36,73....tak nech sa tento mesiac zadari....vcera bolo u nas vecer veselo...mali sme tu suseda a chlapi pili domace jablcko 54%...no obaja opituckyyyyy...no potom mi tu zacali bit ziarovku.../ este nemame lampy...len snury so ziarovkami/ a divili sa ze sa im to uhyba.....no strasne....ale sranda velika.....jedina vyhoda je ze ked si chlapi daju obcas domace ze moj muz potom nechrape....no ale zase o snazeni nemoze byt reci...tak to nechame na dneska..... 😀 😀 😀

snubenci08
9. nov 2014

@katkatonkova ahoj, no dlho si tu nebola, ja zatiaľ nič, meriam teplotu, včera 37, dnes 36,9. Tak uvidíme. Ale neverím tomu, že by sa zadarilo.

petuskaa1
9. nov 2014

@momamo ahoj dnes by som mala dostat menzs a robila som si ho vcera

petuskaa1
9. nov 2014

@budzi ahoj,no snazili sme sa od augusta a ovu som si nerobila nasadila som si inofolic a zaujimave je ze sme mali v oktobri sex len dva krat 🙂

katkatonkova
9. nov 2014

@snubenci08 ahojky...aj som tu obcas vcera nakukla...ale mala som doma kopec roboty a este so susedou sme boli na nakupoch....takze som ani nevarila a kupila som hotove jedlo mne aj muzovi.....ja zacinam odznova......ja som tiez verila a stale verim ze otehotnieme...ci teraz alebo dalsi mesiac urcite.....teploty mas nahodou super.....a pocitovo to ako vidis?

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova no ahoj moja tak to vám bolo super veď treba sa aj odreagovať. No ja zatiaľ v pohode aj keď by som mala byť 8DPO no žiadne spinenie som zatiaľ nemala no moc to radšej nevnímam ale brucho tak trocha som cítila ale mňa ani pred ms nikdy nebolí. No ešte niečo išla som späť už o 20h no a vstala som o 5rano keďže som už potrebovala na wc tak som si najprv zamerala BT a išla potom na wc. Ráta sa táto teplota? Kedzesom spala 9h v kuse.

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 Ahojky...no bolo dost veselo.....kedze ja nepijem tak ich mozem vzdy pozorovat.....to je super ze si spala 9 hodin v kuse....a pri merani to vobec nevadi....aspon je telo odpocinute.....no moj muz uz je hore...teda este lezi v posteli ale uz popija kavicku a dava si keksik...taka nedelna siesta....ozaj a teplotka stupa?

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova áno rada by som ti ukázala graf no ten čo mám takú ružovú knižku nejde stiahnuť. Ako a z akej stránky máš ty ten graf. No teplota najprv po ovu 37,1. 37,1.37,0.37,0.36,9.36,9.36,9.37,0 ta posledná dnes.

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 juuu...tak to su super teploty...ja to mam zo stranky womenzone.cz....tam si das menstruacny kalendar a ides podla neho....

butterfly333
9. nov 2014

@petuskaa1 ahoj tak to gratulujem a držím palčeky aby bolo všetko v poriadku. A co je to inofolic na čo je to dobré?

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova to sa tam treba prihlásiť no mne to neberie nič. To normálne do googlu že nie cez obchod play?

petuskaa1
9. nov 2014

@butterfly333 inofolic je na podporu tehotenstva je to ako vitamin + kyselina listova uzila som 3 balenia rano a vecer

babatenko
9. nov 2014

Kočky,dnes som 27 DC a neda sa mi to lepsie odfotot,no mam tam ducha
Tak pockam teda dva dni - ak vydrzim 😀 menzes by mal dorazit zajtra alebo v utorok. Na margo tehu testov -dcerku mi ukazalo,az ked som bola v 6.tt 😕