icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@julypetkova
@katkatonkova ahoj,vcera som si z "nudy" robila aj tehu test a aj ovu test,tehu len jedna a na ovu som mala tu druhu slabu ,14.by som mala dostat mrchu,myslis teda ze by som mohla byt tehu alebo nechapem teraz :( ovulku som mala cca 29-2.11. ze by to mohlo aj ukazat este tu ovulku,ale podla mna to je dlha doba a dalsia ovu je dosr daleko
@snubenci08
@nanervy_2

nanervy_2
9. nov 2014

@zuzka337 skus ovu este o den dva neskor, citala som ze aj pred ms niekedy ovu ukazuju slabu.. ale ak ti bude silniet, skusila by som tehu... ak si mala ovu kolo 1ho, tak teoreticky vajicko uz by sa mohlo hniezdit... drzim palce... 😎

zuzka337
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 skusim zajtra ked vstanem ked ze teraz som do 5rana v robote :( ale mrch by mala byt cca o tyzden cize niesom az tak pred ms...snad to vyslo aspon dufam ale moc tomu neverim kedze pocas mojej ovu som mala celodennku ale dva dni pred sme snazilkovi a aj 1.a 2.11. To cakanie ma uz ubija 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 to aj mňa mrcha ma prísť 17.11 no dúfam verím že nepríde.Tiež by som sa testla no je skoro.

zuzka337
autor
9. nov 2014

@butterfly333 mohli by si dat mrchy zimny spanok a zobudit sa az v lete 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 áno presne to by mali spraviť. Koľko si DPO

zuzka337
autor
9. nov 2014

@butterfly333 ak spravne pocitam tak by som mala byt 9DPO.

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 ja 8DPO

zuzka337
autor
9. nov 2014

@butterfly333 co myslis ukazuje aj ovu test tehotnost ci nie? Ale snad si budeme o par tyz.pisat ze sme tehulky 🙂 a usetrime na vianociach a jediny darcek co dame nasim drahym ze budu tatovia :D :D :D len aby to boli tieto vianoce :/

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 ja neviem píše sa tu že sa to dá zistiť no ale kedy pred ms neviem. Tak ja dúfam a verím že to budú tieto vianoce.

nanervy_2
9. nov 2014

@zuzka337 ak Pan da a dietatko sa bude vyvijat ako ma, tak my planujeme na vianoce dat foto z ultrazvuku starym rodicom pod stromcek 🙂 snad partnerom to poviete aj skor, ci nie? no a celkom sa tesim ze nebudem mat kramy, kludne nemusia prist aj ten dalsi cas ked budem kojit... 😎

zuzka337
autor
9. nov 2014

@butterfly333 tak ja pevne dufam ze to uz budu tieto vianoce 🙂 mno uvidim nech uz prejde tyzden lebo cakat to je otras len snad uz sa dockam aj // 🙂 a drzim palce aby aj ty si si nasla // akazda jedna ktora chce mimino 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 aj ja verím že sa to podarí lebo môj vek už nieje naj 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 pekne to mate naplanovane a drzim palceky aby vsetko dopadlo najlepsie,mno ja najskor az po mesiaci to asi poviem a rodine az po 3.ked ja som pred nedavnom potretila a obavam sa ze mi to zas doslo ked ze mi s priatelom mame odlisne RH tak ze tam je velke riziko vzdy :( a nechcem aby sa tesili a potom zas :( radcsej to zvladnem zo zaciatku sama aj keby co bolo.ale snad bude vsetko v poriadku ked budem tehu a dotiahneme to uz do konca 🙂 ako sa hovori do 3tice vsetko dobre 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@butterfly333 ale no ja som sa podarila mojej mamke ked mala 39rokov 🙂 tak ze vek nehra rolu a takych pripadov je velmi vela 🙂 taknze neboj sa a uvidis onedlho budes tehulka 🙂

nanervy_2
9. nov 2014

@zuzka337 joj, to je hrozne 😒 beries dopredu aj nejake tabletky na oslabenie imunity?
tiez som rozmyslala ze mamke poviem az po 3tom mesiaci, ale toto bude jej prve vnuca a asi by mala vediet co a ako, aj keby sa nieco stalo medzitym... ostatna rodina az neskor..
a to vydrzis partnerovi nepovedat? ja som skusala, ale nevydalo....

zuzka337
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 na oslabenie ? Nie neberiem nic mi ani neodporucala lekarka ale ja som si nasadila aspon alechemilku,ty by si mi vedela nieco poradit ked ze ja uz menim aj moju gtn.lebo ked som sa jej pytala na to ze ked budem teho tak co ona ze pocka kym budu komplikacie,tak ze dakujem pekne za taku p... s prepacenim,do konca ani nezistovala ako mame krv s priatelom ci ze to uplne zanedbala.
Mno je mi to jasne ze to neutajim ale budem sa silno moc snazit,teda ak sa nam podari :/

nanervy_2
9. nov 2014

@zuzka337 tak asi neporadim, niekedy davno kamoska kde som studovala riesila, ona bola - a priatel + a vytvarala protilatky proti +. mari sa mi, ze na to sa berie nieco na oslabenie imunity, aby telo nebojovalo proti plodu... ale ci je to naopak alebo nie, neviem, to len tak co sa letmo pamatam. to skor nejaky odbornik na tuto temu by bol mudrejsi... aj tu na konikovi uz som videla tuto temu
tak lekari uz si zvyknuti asi na hystericke pacientky co citaju koniny, takze cakaju kym to bude realny problem.. 😕

zuzka337
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 aha mno u nas to je tal isto priatel A+ a ja B- :( tak ja sa velmi bojim ked budem teho ze co a ako dalej :( tak ale snad mi niektp bude vediet poradot ale od kedy som potratila som tam bola len raz a to hned po tom ja k nej nechcem ist aj keby co bolo.len najst si normalneho gyn.v Ba mam pocit ze je zazrak co pocuvam od kamaratiek :(

nanervy_2
9. nov 2014

@zuzka337 tak my tu mame porodnicko-gynokologicke centrum v kosiciach, tak snad nieco take tam musite mat tiez .. napr: http://najmama.aktuality.sk/forum/porod/2641/rh... ked si pozries diskusie, tak ich sledovali na protilatky....

magda_sandorova
9. nov 2014

Ahojte snazilky, dneska rano opat test, najprv len duch, do polhodinky ciarka zruzovela o cosi viac..asi tak ako vcera..bohuzial neviem vam to tu dat..neviem najst kablik k telef...menzes mal dnes dorazit, zatial nic...priznaky ziadne...ale nakupila som testy do zasoby, tak pokracujem rano v testovani...kedy sa ma ist ku doktorovi na potvrdenie? mam pockat?

nanervy_2
9. nov 2014

@magda_sandorova ak necakas ziadne komplikacie, tak este pockaj kym nebudes aspon 6 az 8 tehotenskom tyzdni, to jest ked ti bude menzes meskat tak 2 tyzdne. ja som sla skor, lebo u mna bola tak 25% sanca na mimomaternicove, akurat co mi lekar aj s jeho sestrou vynadali a aj tak nic nevidel... a velke gratulujem!!!

monicka9
9. nov 2014

@magda_sandorova gratulujem tak je to na dobrej ceste😊 a súhlasím s nanervy_2 ak nie su žiadne komplikácie,spinenie,krvácanie,bolesti,... Tak ísť radšej neskôr k dr.. Keď aspoň 2 týždne mešká aby uz aj dr niečo videl na sone... Ja som tak raz bola od 4tt a nic nevidel,v 5tt len bodku, v 6tt zase nebola este akcia srdca, ...a vpriebehu 8tt mi 5 x sono robil to nie je myslím si ok pre plodik😒 iné je napr.po potrate alebo keď su ťažkosti a treba to podchytiť uz v začiatkoch vtedy treba ísť skorveru...

monicka9
9. nov 2014

@zuzka337 aj ja som po potratoch a 2 x kyretaz tak si vravím do tretice všetko dobre😊😊😊👍 a tiez uz nikomu nepoviem ze som tehu lebo moji rodičia a najbližší sa potom nadchnú a tešia sa tak keď sa mi to podarí konecne,vydržím do 3 mesiaca😊

zuzka337
autor
9. nov 2014

@monicka9 tak drzim palce aby to tak aj bolo,ono zial cela moja rodina teda ta najblizsia bola pri tom ked sa to dialo :( a bolo to strasne e uz nechcem aby sa ro opakovalo sa tyka pofyzickej strane ale hlavne psychickej clhroza:( tiaz som mala 2x kyretaz snad uz NIKDY nebude ziadna.teraz dufam ze sa nam to podarilo 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@nanervy_2 dakujem co to som si precitala 🙂

momamo
9. nov 2014

@zuzka337 Ahoj, na testovanie mas este cas v danom DPO a co sa tyka testovanie ovulacnymi testami, ak ide o tehotenstvo tak na ovulacnom ti musi vyjst testovacia ciarka bud rovnako silna alebo este silnejsie ako kontrolna. Ked tam mas aj testovaciu ciarku akeho kolvek odtienu len nie silnejsieho ako kontrolna tak je test negativny! Ovulacne na zistenie tehotenstva sa robia iba z ranneho mocu. Ked zistujes iba ovulaciu tak z ranneho nie.

snubenci08
9. nov 2014

@rybicka133 tak skús počkať do MS, možno sa ti ešte nevylučuje HCG. Alebo to možno je negatívne. Tažko povedať :-/

momamo
9. nov 2014

@zuzka337 a este som zabudla ked uz chces testovat tak tehotenskym testom, vela zien celkovo na konikovi davali do fora, ze nie kazdej ovulacny zachyti tehotenstvo. Jednej zachytil hned a dalsej silna testovacia ciarka vysla az v 7tt ..Cize tak, na tehotenstvo mas urcene tehotenske testy ..Drzim palce

snubenci08
9. nov 2014

@mata1512 to ké ešte dosť skoro, ešte nebudeš mať ani vajíčko uhniezdené