Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ved ak mas nutkanie si spravit test, tak sup do toho, ak by ti aj vysiel negativny nic sa nedeje, pockas do ms a ak nepride spravis dalsi!!! Ja niekedy testovanie mam ako hobby, len tie prachy 😀 😀
@monicka9 No ja mám mať ms 17.11 dúfam že nepríde zajtra som 24DC myslíš že by už mohlo byť niečo vydiet?
@butterfly333 aj aj mam dostat 17-teho 😀 Dnes som 21DC, casu este dost 😀
@momamo bojím sa sklamania 😒
@momamo ja som 23DC tiež si myslím že času dosť.A máš aj nejaké príznaky? Špinenie a čo graf teploty ako sa držia?
@butterfly333 zial pri mojej robote sa ani neda kedze som 19,5 hod v praci :(
@butterfly333 tak potom netestuj 😀 Neboj!! Len ja osobne keby som mala stale takto rozmyslat ako ty, ci uz ci nie, co ako citim tak sa asi zcvoknem 😉 Mysli pozitivne, co ma byt bude, my to neovplyvnime, aspon ja to tak uz beriem. Nestresujem, nepozorujem, len tisko cakam 😀
@momamo dakujem za povzbudenie ale tesit sa nechcem pokial tam neuvidim jasne dve // a kym mi nebude meskat ale aj minuly mesiac som skusala testovat a testy boli biele moc biele a teraz ten naznak slabulinky v kutiku duse skacem dva metre ale nedavam to niejako najavo zeby sa usmiala stastena aj na mna s manzelom 🙂 prepac za gramatiku 🙂
@butterfly333 ja graf nemam, nikdy som si nemerala BT, jednak som nato leniva a neni to osobne moje gusto sledovania cyklu ... Spinenie ziadne to som nemala ani pri prvom tehotenstve a ine priznaky? Neviem, neriesim. Doteraz som si uz dlho myslela roznymi priznakmy ze to vyslo a trt. Tak som sa nato vykaslala a nechavam to plynut!
@zuzka337 pane bože tak dlho??? Mne stačí 8h s autičkami v práci no na 3smeny.
@butterfly333 no 24Dc ja uz urcite spravím testik👍ono záleží kedy dôjde k uhniezdeniu aby testik zachytil hcg v moci ale moje skúsenosti so všetkými tehotenstvami je ze v 24DC uz som mala výrazného ducha takého duchoruzovociarkoveho😂😂😂
Ahojte,
tak ja som dnes 26 DC ...zatiaľ nič.... minulý mesiac aj predtým MS prišla 24 DC....
držte moc palčeky! A ani sa necítim nejako, že by malo niečo prísť...inokedy ma už bolia prsia, teraz nič, aj brucho už ma bolí a teraz nič.
Ovulku som mala až 30.10. - takže teraz je to eštelen 11 DPO....
😲 😵 😲
@butterfly333 s autickami ? :D tak ja robim v herni a hlavne sedim na prdeli tu sa nenarobim :D myslis ze ked som uz v takom DC uz nemam sancu tento mesiac ? :-/
baby....v piatok som si v lekárni kúpila CEMIO tehotenský tester - tri v jednom balení...do troch eur .... 🙂
s citlivosťou 10
@koka231 tak vždy je nejaká výnimka, niektoré ženy, aj keď ich je veľmi málo, majú ovu aj hneď po MS, takže je to možné 😀 držím palce 😉
@snubenci08 dakujem keby ozaj ta ciarka silnela a nebol to len falosny poplach tak by som bola po piatich rokoch snazenia sa ta najstastnejsia zena na tejto planete a v celom vesmire 🙂
@zuzka337 nemáš šancu na čo?Ja by som aj možno zajtra tehu test spravila no mám doma len pepino.

@butterfly333 menzes mam mat 18.11 alebo 19.11. Noo ja ked som bola tehotná tak pri mojom pravidelnom 28DC uz mi ukázalo pekného ducha toho 23-24DC no a v 25-26DC uz jemnú ružovú ciarocku pekne viditelnu😊