icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
10. nov 2014

@snubenci08 no my čo som si zapísal tak 10x naplno aj pred ovu cez aj po tak sa dúfam zadarilo len to čakanie.

rybicka133
10. nov 2014

@snubenci08 PMS ___??? tak ja nechápem

rybicka133
10. nov 2014

@snubenci08 ako PMS už nechápem totálne ničomu, pomoc chcem byť tehu

koka231
10. nov 2014

@snubenci08 ano mam ten isty co vcera som si robila a potom mam este druhy ale to je 25 tieto pepino su tusim 10 ...tak neviem zda sa mi ze je biely tentokrat :-/

snubenci08
10. nov 2014

@rybicka133 predmenštruačný syndróm 🙂

rybicka133
10. nov 2014

@snubenci08 tak klasika ako tvrdím dojde mrcha

snubenci08
10. nov 2014

@koka231 a to pepina vedia robiť falošných duchov...tak teraz neviem, ak sa ti zdá byť biely, tak asi aj je :-/

snubenci08
10. nov 2014

@rybicka133 kedy máš dostať?

koka231
10. nov 2014

@snubenci08 no zda sa mi tak co uz ale doteraz som stale pouzivala pepino a nikdy mi ducha neukazali az vcera

snubenci08
10. nov 2014

@koka231 tazko povedať :-/ uvidíš

petanka33
10. nov 2014

Caute, stale nič....🙂

snubenci08
10. nov 2014

@petanka33 čo stále nič?

snubenci08
10. nov 2014

@petanka33 aha už viem...držím palce

rybicka133
10. nov 2014

@snubenci08 zajtra, alebo pozajtra 😒

snubenci08
10. nov 2014

@rybicka133 no možno ťa prekvapí a nepríde

engie2
10. nov 2014

@butterfly333 ahoj, ja som bola velmi napuchnuta z Inofolicu, neberies ho nahodou? ale je tu aj prijemnejsia alternativa 🙂 .... ze si tehotna 🙂

butterfly333
10. nov 2014

@engie2 Ajoj nie neberiem iba duphaston. No dúfam že máš pravdu. Dnes som teda mala by som byť 9DPO a 23DC aj teploty sa držia no škoda neviem sem dať graf

engie2
10. nov 2014

@butterfly333 Duphaston su hormony? Aj z neho to moze byt.
Nechcem Ti brat nadej, v ziadnom pripade.. len aby si predisla sklamaniu, lebo ja som si tiez nahovarala kopu priznakov. A mam cerstvo tehotne dve kolegynky, obe schudli prve tyzdne tehotenstva :-/ cim nechcem povedat, ze to tak ma kazda... Co mi hovorili priznaky, len som pocuvala a potom som si hovorila, to mam aj ja, aj to mam aj ja. Napriklad jednu sustavne svrbia bradavky.. mna nikdy nesvrbievali a cuduj sa svete, zacali...
Ale co to tu Tebe pisem, pozeram, ze mas dve deticky, cize poznas velmi dobre 🙂 pre mna je vsetko novum... nikdy by som nebola verila, aka dokaze byt autosugescia vyrazna aj co sa tela tyka...

Ale MS sa dostavila ako hodinky. Dnes som 6 DC a ideme do boja 🙂 vcera ovu test - uz skoro taka tmava ciarka ako kontrolna.. takze je mozne, ze bude ovu 8DC

butterfly333
10. nov 2014

@engie2 tak to máš super budem držať palce aby to vyšlo. Ano mám dve deti no už je to dávno vtedy som sa nikdy takto nesledovala neriešila to. Skrátka mi prišlo zle na odpadnutie. Kúpila som si test a //. No už vtedy som mala brucho nafuknute keďže som bola úplne chuda a všimla si To aj segra a to som ani nevedela že som tehu. Dúfam že to bude dobré a všetko bude tak ako chceme. Viem že tie príznaky nemusia nič znamenať.

engie2
10. nov 2014

@butterfly333 vidis, tak to je dobra sprava, ze si to tak mala aj predosle tehotenstva 🙂 Ty poznas najlepsie svoje telo. Bude to dobre, musi byt 🙂

Ja si stale hovorim, ze prestanem na to mysliet, vsimat si, testovat, pocitat... a nedokazem to :(

butterfly333
10. nov 2014

@engie2 no my snažíme len tento mesiac tak uvidíme no teploty sa držia hore tak dúfam že sa zadarilo do ms 7dní. No ja idem za chvíľu do práce tak tam hádam nebudem mať cas na to myslieť. No čo si pamätám pri oboch tehu som žiadne príznaky nemala tak ako sa to tu píše. Ja totiž ani pred ms ani cez nemavam bolesti no a ani pri ovu nemavam. Trošku cítim vaječníky aj brucho no nie moc tak slabo.

rybicka133
10. nov 2014

@snubenci08 ani nevieš ako túžim po tom, aby tvoje slová boli pravda

snubenci08
10. nov 2014

@rybicka133 tak to sme v tom obe😀

snubenci08
10. nov 2014

@leren1 ahoj a ty ako pokračuješ?

krestankalivia
10. nov 2014

Ahojte, tak my po prvom mesiaci snaženia neúspešne.. došla mrcha... No budeme skúšať ďalej... Žiaľ ja nemam pravidelný ciklus a neviem si zistiť plodné dni, teda zatial som podla testov neskúšala.. Snaď sa aj k tomu dostanem :D Inak baby na čo je dobrá ta kyselina listová? :D vďaka a prajem veľa šťastia, nech sa darí.. 🙂

leren1
10. nov 2014

@snubenci08 ahoj jonasov termin 31.10 sme skusili a teraz by mala byt ovu tak ideme na to...sice sme si povrdali ze to neriesime ale vyuzijeme to ked uz to je.aj ked neviem ci ju mam bo bolest v podbrusku je uz 4-ty den...a vy ako ?

nanervy_2
10. nov 2014

@katkatonkova tak som oficialne vydarela snazilka, prave idem od gynekologa, , babo je tam kde ma byt, vidno uz aj zltkovy vak 🙂 takze najblizsie koncom novembra dostanem oficialne tehotensku knizku 🙂 vdaka za drzanie prstov, dufam ze babo bude pekne pokracovat ako ma

katkatonkova
10. nov 2014

@nanervy_2 juuuu to je super...tak konecne to uz mas potvrdene.....stalo to za to....no uz ti mozem len zazelat krasne tehulkovanie a nech vsetko ide tak jak ma byt.....tesiiiiim..... 🙂 🙂 🙂

mojezlate
10. nov 2014

Ahojte aj mi zaciname tento mesiac tak dufam ze nam to vsetkym vijde 🙂

snubenci08
10. nov 2014

@leren1 ja čakám či dostanem MS, aj keď tomu moc neverím, keďže sme sa snažili veľmi málo kvôli tomu sťahovaniu.