Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@ivietka - ja este obcas kojim tak mam cyklus strasne divny, ale tak kojit sa nechystam prestat, tak to musi ist aj tak, ja si rada pockam na krpca ;)
@mamulienka30 tak ano,pri 3 detickach nie je kam ponahlat 😀
@ivietka - ved presne tak 😀 Ale chceme malemu este niekoho v jeho veku, starsi maju 9+5 a drobec 20 mesiacov, tak s nim sa uz moc nehraju, skor ich otravuje :( Takze niekoho takeho malickeho by sme chceli este pre rovnovahu v rodine..
@anitu - to s tym predlzenim cyklu s inofolicom som tiez pocula, a moj je uz aj tak dlhy podla mna 😖 Tak som ho tento mesiac vysadila.
@mamulienka30 jej tak to je zlate 🙂 aj tak ta obdivujem ze si trufate este na stvrte 🙂
@ivietka - ved preco nie, za blaznov sme uz s troma, tak nech im sanka padne este trochu viac, my sme stastni 😀
mne cyklus zatial vobec nezmenil,len tu ovulku viac citim
@leren1
@mamulienka30 ja som mala posledny cyklus 40dnovy a mavam 32.Dufam ovulka bola,bude..Minuly mesiac testy neukazali.Dufam mi cyklus da do poriadku.Taky ovu hlien som mala minuly tyzden.Teraz obcas pocitujem vajecnik.Dufam ze tehu priznak 😕
@anitu - ja mavam praveze blby hlien, lebo este kojim a mam vysoky prolaktin 😖 Ale ovulka posledne tri mesiace co to sledujem bola kazdy raz, tak dufam, ze to bude tak aj tento mesiac... mne skace cyklus 31-40 dni veru 😖
@mamulienka30 ja tak isto.32-35 posledny 40dnovy c.A zistili mi zvyseny prolaktin.Posledny bol v norme,ale bojim sa ze to bude zle,a hlavne ze sa nepodari otehotniet 😢
@anitu - no je na to nejaka bylina, tusim vitex jahnaci sa vola... a potom salvia, vitamin E, MACA to je hadam take najznamejsie. Ja ho znizovat nechcem kedze kojim a teraz na jesen je to dobre na imunitu, kedze starsi vlaci stale nieco zo skolky.
@momamo ako mne doktor bral krv ale nic viac a v marci som bola na preventivke pytal sa ma ze co teda ze manel by mal ist na spermiogram uz som mala aj listok lenze manzel nechcel ist stale same vyhovorky nema cas a teraz dieta nechce ale hlavne ze sme sa milovali stale bez ochrany ...ale co uz a ako som mu povedala o tom spermiograme hotova katastrofa ☹

@leren1 to som nechcela...zázraky sa dejú určite🙂... Ja tomu verím. A vždy sú aj výnimky, takže sa zadariť určite môže 🙂