icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
11. nov 2014

@katkatonkova No na test je skoro ešte nechcem a bojím sa výsledku. To tá teplota sa musí takto držať do ms?

nanervy_2
11. nov 2014

@butterfly333 to vyzera dobre.. snad ti to tak vydrzi ;)

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 vidíme 😀 len tak ďalej. Nafúknuté brucho mám aj ja trochu, ale to mám poslednou dobou každú chvíľku. Takže to ako príznak neberiem.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 tá teplota sa musí držať 18 dní :-/

butterfly333
11. nov 2014

@nanervy_2 ďakujem pekne no bojím sa aby to dopadlo dobre. A ty si mala takto pred ms aj nejaké príznaky teda keď mala prísť? Ja som 10DPO.

snubenci08
11. nov 2014

@katkatonkova ja sa tiež bojím testovania. Radšej počkám, či príde mrcha. Aj keď strašne dúfam že nedorazí.

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 no trošku cítim kríže a brucho ale len tak jemne ako pred ms.

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 18dní?? Fuuu dosť dúfam že sa udrží.

katkatonkova
11. nov 2014

@butterfly333 to su vysoke tatry???.....to mas cez co graf?...

butterfly333
11. nov 2014

@katkatonkova To mi muž stiahol. Volá sa to ženský denník.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 no malo by to tak byť, ale stačí určite keď počkáš či príde MS. Potom už ľahko spravíš test, ak by neprišla.

nanervy_2
11. nov 2014

@butterfly333 pouzivam ovuview, celkom dobra. ked uz som mala ze 35dc, tak mi aplikacia zahlasila, ze nejako mi meska, nech si spravim tehu test :D ak ti este nejakych 5 dni neklesnu, zacala by som sa potajme potichuky tesit drzim prsty

butterfly333
11. nov 2014

@nanervy_2 tak to je super teším sa s tebou a tíško v dobrom závidím dúfam že sa to podarí tento mesiac. Počkám asi do nedele. A čo povieš na graf ten pokles včera?

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 veď to to čakanie a co ak príde sklamanie? Porazí ma.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 tak to budeme dve. Musíme dúfať. Ja sa už bojím každé ráno aj merať či neklesla.

nanervy_2
11. nov 2014

@butterfly333 tak skocila ti naspat hore nie? mohla si to merat o cosi neskor, spat odokryta... dolezite je, ako sa bude spravat tesne pred ms, aj katketonkovej sa drzala hore a par dni pred ms jej padla dole... tototo.. to cakanie je najhorsie na tom vsetkom,...

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 presne aj ja. No veď sme to robili 10x naplno aj pred aj cez aj po ovu tak sa muselo zadarit. No nie?

butterfly333
11. nov 2014

@nanervy_2 merala som vždy presne no áno skočila dnes hore na 37,0 tak dúfam že sa udrží skúsim v nedeľu testnut ak sa nič nezmení. Mám strach z toho testovania. A ty si mala aj nejaké príznaky keď sa blížil termín ms?

nanervy_2
11. nov 2014

@butterfly333 vyrazky :D co ja nezvyknem mat v takom mnozstve, tak si myslim ze to bude dievca, sa hovori ze ta berie matke krasu :D :D :D ale inak vobec nic, ani prsia ma neboleli, brucho ma zacalo pobolievat az ked meskala tak den (tie stresy ze nie, nechod!!!) inak uplne rovnake ako mavam ked ma prist ms. jedine co mi trklo ze by mohlo byt bola ta teplota a to ze mi prestal chutit alkohol, mame este zo svadby take fajnotky domace, som len pozrela na flasku a mi napadlo ze fuj, ble...ani to fajne vino nic... vtedy som spozornela 🙂 preto si myslim ze u teba je nadej, kedze ta pali zaha a nezvykne a teploty su tiez fajn

butterfly333
11. nov 2014

@nanervy_2 ja alkohol nepijem. No a do ms 6dni a to pálenie zahy už je v poriadku. No nafuknute brucho nemávam no teraz to už pozorujem dva týždne lebo sme mali v robote týždeň voľno a po týždni som sa išla v robote obliecť do monteriek a ledva som ich zapla 🙂 No a za týždeň som nemohla pribrat moc nejdem a cvičím thajský box tak už neviem dúfam že budem aj ja tehu.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 tak zadariť sa muselo, len či sa vajko udrží, o to ide. Ale snáď hej.

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 ja dúfam že áno. Beriem ten duphaston tak verím že sa zadarilo aj kyselinu listovu aj mimistar som brala.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 teraz ma začalo bolieť pod bruchom, ako pred MS, ale len také mierne, občasné pobolievanie. Snáď to neznačí MS ☹ má byť až o 5 dní :-/

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 presne aj ja to tak dnes cítim ale len tak jemne tak isto ako pred ms no je to skôr až za 6dni mňa to tak skoro nezvykne pobolievat.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 veď to, ani mňa, mňa rozbolí brucho, až keď sa mrcha spustí. Ale možno si zas len namýšľam. ☹

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 neboj bude to dobre. Ty ju čakáš v nedeľu ? Tak sa bojím aj v práci nechcem na to myslieť no to sa nedá.

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 ja tiež sa snažím odreagovať upratovaním a vseličím možným, no nedá sa. Áno v nedeľu nemá prísť 😉

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 dúfam že nám nepríde nech si dá voľno konečne. Ešte že chodím do práce ta poobedna zaberie celý deň a je koniec dňa 🙂

snubenci08
11. nov 2014

@butterfly333 nová som doma. Takže u mňa naopak ☹

butterfly333
11. nov 2014

@snubenci08 to áno doma to je iné mala som týždeň voľno a to som presedela len tu na mk.