Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 ten moj zas nieco robi v strednej izbe..tam mame zatial sklad pokial nebudeme mat nejaky zahradny domcek...a vcera mal uuuuspech...chytil do klepcov dve mysi...na povale....
Ďakujem....idem spinkat už....aj zajtra je deň....alebo budeme zajtra o niečo múdrejšie....🙂
@snubenci08 uz v tom mam hokej.....kde je ktora...takze smer rakusy....no my tam chodime nakupovat...mam dobru susedu...povie ze ideme na vylet a cely den nas neni.....
@snubenci08 tak drzim palce pri kazdodennom rannom merani 🙂
@katkatonkova no môj má panický strach z myší. Radšej by sa odsťahoval, ako chytať myš 😀
@katkatonkova kde chodíte?
@ivietka ďakujem, nápodobne😀
bud do hainburgu, alebo do kittse alebo sme minule boli tusim v brucku?...tam je tiez kopec obchodov....
@katkatonkova aha, no my sme pri Viedni
@katkatonkova no nič, idem to dopozerať a spať. Ráno sa ozvem a nahlásim teplotu, dúfam že vysokú 🙂 dobrú noc
Ahojte tak ze dnes dom dostala mrchu i ked o niekolko dni skor ale nezelana navsteva dorazila,sklamanie obrovske ☹ ☹ ☹
Babizne vam ostanym drzim velmi palce aby k vam nedorazila 🙂
@snubenci08 nie moja ja som HC.
@snubenci08
@katkatonkova Dobré ránko babenky moje tak poslušne hlásim moja dnešná teplota 37,1 🙂 Dúfam že to tak vydrží.
@petanka33 tak ako pokračuješ dnes?
@butterfly333 ja poslušne hlásim svoju 37,1, aj ja moc dúfam
@snubenci08 tak to sme na tom rovnako super len nech sa to tak pekne drží. Čo sa tu dialo včera ja som mala poobednu aj dnes mám Tak som mimo obraz.
@butterfly333 včera vlastne ani nič, ja som šla skoro spať, každý večer sa nemôžem dočkať rána, no než ukáže teplomer teplotu mám poriadny strach 🙂
@zuzka337 tak to nám je ľúto. Toto poznáme každá. Raz sa ale aj tak musí zadariť 😉
@snubenci08 veď aj ja a to som prišla okolo 22.30 z roboty no a späť o 23h a už o 4h som čumela na hodiny nutné som musela na wc no vydržala som to až do 7h rana. No a dnes posledna smena a potom 5dni voľno.
Dobre ráno.....baby,
Teplota stale nad 37.....🙂
@petanka33 tak to je super určite z toho bude tehu držím palce.
Ahojte kocky, my už jedno dieťatko máme, to sa nám podarilo za dva mesiace splodiť. Teraz v januári bude mať dva roky a povedali sme si že skúsime šťastie znovu; -) uvidíme kedy sa nám podarí druhé
@petanka33 aj ty!? Koľko máš do MS?
@butterfly333 takže aj ty budeš doma čakať nervózne či nedorazí potvora :-/
@petanka33 počkaj, ty si si dnes nemala robiť test?
@snubenci08 áno budem čakať no pozamkynam dvere zavrieme poriadne okná aby neprišla. 🙂
@butterfly333 to čakanie je najhoršie :-/
@butterfly333 koľko si dnes DPO?
@snubenci08 DPO 11. A ty? A ako je to s teplotou ak by mala prísť ms kedy začne klesať?

@katkatonkova ja som bývala v Senici, teraz som v AT. V BA je tuším butterfly.