Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ak ti este bude dalej graf stupat, tak to uz je skor chripka ako tehu 🙄 ale tak nadej umiera posledna.. mozno si aj dost pila vecer, ze rano bol hormon priliz rozriedeny... ak ti nedojdu este zopar dni (uz ti meska, vsak?), tak by som skusila znova a vecer pit iba mierne
@nanervy_2 nie večer nepijem už a nemeskaju mi ešte až v pondelok by mala nemala prísť. A chorá nie som.
@butterfly333 jaaj, tak potom je v poho ze ti tehu test nic neukazuje, ani mne neukazoval nic pekne dlho, ked uz mala byt, tak vtedy ta jemna ciarka, to uz som ju davala aj sem.. drzim palce nech neprideeee
ahojte dievcata...pekne citanie som mala hned z rana 🙂 mne je dnes obzvlast zle, vecer som sa nevedela rozhodnut ci slane alebo sladke palacinky tak som zjedla 2 take a 2 take 😉 ja som sa rozhodla, ze testovat nebudem az ked bude meskat....no mozno to zmenim 😀
@mijama1 😀 😀 😀 waaaw gratulujeem 🙂 tfuj tfuj nechcem nic zakriknut,ale testik vyzera viac nez dobre!! Len tak dalej ;) Ja dnes nic,teplota klesla a na tvari jebaciky ako pri ms :( Tak drzim palce a cakame dalsie info 😀 a ano rapiclear je podla mna dobry. Testy z lekarne su lepsie nez z drogerky, ale zase ked si naozaj tehotna tak kazdy test by mal byt dobry :\
Ja kocky ic dnes urobila som test z ranného mocu a nic... Len daky duch ale velmi slabý ani odfotiť ho nejde tak to beriem ze nic... No nevadí som 24 DC možno este dačo bude budem testovať naďalej ráno a ked nič tak teda vyjde to okolo vianoc😊🎄
Baby o kolkej si meriate BT?
Ahojte 🙂 Nechapem preco, ale dnes sa rozbehla ms. Prvy krat v zivote som dostala na 25DC a to mam stale cyklus ukazkovy, nechapem 😀 Po skonceni idem k dr, na sledovanie cyklus, tak snad to vyjde 😀 Nejaka nova tehulka nepribudla?
@monicka9 ahoj ako? Citam vyssie ze dnes si si robila test a ciarka slabsia ako predtym?
A moje zistenie dnes? Smejem sa natom ako som kazdy mesiac mala ine ,,tehotenske priznaky" ...
@nanervy_2 ďakujem no asi to uhniezdovani bolo až na 8DPO podľa poklesu teploty tak keď som dnes 13DPO tak počkám do nedele a kúpila som si iný test mamatest.
@mijama1 áno ten som si aj ja dnes kúpila.
@mijama1 nemám ovu test dnes som si kúpila gravitest.
@butterfly333 si to zober tak, ze vajicku moze trvat az 14 dni kym doputuje, zvacsa 5-10. a hormon zacne vytvarat az ked sa zacne uhniezdnovat, takze ak mas oplodnene lenive vajicko, tak je to len par dni co sa usadilo a ten hormon moze byt ozaj nizky... ak to cez vikend neklesnu teploty tak isto testuj v case ms 😉
@snubenci08 kedy si spravis ovu?
@nanervy_2 ok skúsim v nedeľu.
Čaute baby,
tento mesiac budem skúšať bez hormonálnych liekov.....pôjdem k jednej pani bylinkárke na bylinky... 🙂
ahojte dievčatá. Robila som si ovu testy. 11 DC mi vyšiel pozitívny, 12 DC už negatívny. (to sú tie prvé foto s troma testami) Aj podľa hlienu tak bolo plodné obdobie od cca 7 DC.
Dnes som si urobila len tak ovu test (hneď za ním aj tehu) a na to, že ovu bola 11 DC, tak sa mi tento zdá dosť silný, či? Dnes som 17 DC. žeby som netrafila ovu? môže mi takto čiarka zmovu zosilnieť? Môžem mať ovu teraz? aj keď plodný hlien už od 12 DC nemám? vôbec tomu nerozumiem.

@nanervy_2 co povies na moje dnesne fotky tehu testu?