Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 práveže ani toho ducha som nemala 😒 čo by teoreticky už mohol byť, nie? Mňa tiež to podbruško pobolieva, aj vaječníky a dnes to špinenie..prsia vôbec, iba na dotyk, ale to je klasicky ako pred menštruáciou.
a teplomer asi digitalny ci mam iba ten.
@adrianna23 no ja som robila ráno tehu test pepino z ranného moču a nič snehobiele. No poobede som si kúpila mamatest a hneď som ho testla ale tiež nič až keď neskôr som pozerala na test tak pod určitým uhlom tam niečo je. Tak počkám do nedele.
@eri28 meria sa rano hned po prebudeni...takze lepsie je ked mas bteplomer po ruke...no a dolezite je aby bol spanok 4 - 6 hodin...
@katkatonkova aha a koko tam ma byt pri tehu a kolko pri mrche ci ako je to baby???
@adrianna23 ono treba vyskusat viacero testov...nie kazdy je schopny hned aspon dusika ukazat....
@butterfly333 pockaj a sama vies ze pobede mas nizsie hcg pri rannom tehu ked ti rano nic neukazalo ja viem najhorsia je ta nedockavost ale uvidis teplota ta nepusti dole to je najlepsi tehu priznak
@eri28 pred ovu by mali byt teploty nizsie a po ovu by ti mali postupne stupat.....moze sa stat ze par dni po ovu ti trocha klesne..to by malo znamenat uhniezdovanie.....
@eri28 zo spodu meraj.
Babyyyyy...u nas sa to dnes vypada na romantikus...starky isiel zapalit do krbu..... 😀 😀 😀
@eri28 ked mas mrchu si nemerias iba hned po nej a kazde rano zapisujes kazdy ma teploty ine ale po mrche byva nizka teplota ked mas ovu ti vyskoci o pol stupna a viac hore treba skusat a pak sa ti drzi po ovulke az do ms az beklesne ored cakajucou ms a trva 15-18 dni si pravdepodobne tehu
@mijama1 áno ta nedočkavost viem že naj je z ranného tak počkám do nedele veď teplota suprova tak dúfam že sa udrží.
@butterfly333 tak tak drzim palceky
Vdaka tak zajtra odmeriam, ale vala si od toho neslubujem zda sa mi to mravencia praca kazde rano, tak uvidim podam hlasenie.Idem hodit sprchu a dobru noc som mrtva
@butterfly333
@mijama1
@katkatonkova diky za info
Kočky držím palce..ja okrem toho zápalu mam typické PMS...zjedla by som aj manžela 😠 čiže už teraz som jasná a neskutočne nahnevano smutná... 😨 😢 prečo to nemôže byť také jednoduché, ale vždy sa čosi skomplikuje..joj.. čiže ja opäť akčniem s drahým o mesiac... ale vám strašne držím palce butterfly333
@vierkaaa85 ale čo to moja čo sa deje?
@mijama1 už som spravila ovu test a nič. Tá druhá čiarka ani len vidno nebola
@butterfly333 juuuu..nieco sa tam crtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
@snubenci08 a čo povieš na môj?
@butterfly333 - veru je tam dusik, aj ked slaby na 15dpo, pri starsich si kedy mala pozitivne testy?
@katkatonkova aj mne aj mužovi sa tam niečo črtá je to robené poobede tak asi preto slabučka.

@butterfly333
@mijama1 baby jia nemeriam teplotu na to som sa este neodhodlala.