icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

petkakv
14. nov 2014

Baby viete mi V skratke napísať princíp ovulacnych Testov?pri prvom som otehotnela tak rýchlo že som ovu testy ani nestihla otvoriť A dala som ich kamoske.

mamulienka30
14. nov 2014

@elinka112 - vsak toto, mam pocit, ze sa v sebe vobec nevyznam a dost ma to stve 😝 😀 Ved uvidime co uz teraz, musime pockat na rozsudok o par dni ;)

kudusko
14. nov 2014

@butterfly333
@snubenci08 Baby sledujem vas par dni ste super ako sa doplnate cakam uz rano aby vam sa drzala ta teplota testiky super zatial a dufam ze aj rano tu bude same pozitivne testy so super teplotami prajem vam to z celeho srcdca
@butterfly333 drz sa 😉 😵 😉

snubenci08
14. nov 2014

@mamulienka30 aha to som nevedela že až nad 60 musíš mať 😀

snubenci08
14. nov 2014

@butterfly333 strašne nám držím palce, budeš testovať ráno?

snubenci08
14. nov 2014

@mijama1 tak uvidíme ako sa to vyvinie. Skúsim ráno teplotu a dám hlásenie 😀

snubenci08
14. nov 2014

@kudusko ďakujeme 😉

snubenci08
14. nov 2014

@eri28 a musíš merať každé ráno v rovnakú hodinu. Hneď po zobudení, tak aby si mala teplomer po ruke a nevstávala z postele. Spánok musí byť aspoň 6 hodín najlepšie bez prerušenia, teplotu ovplyvní aj to, keď sa v noci ideš vycikať.

mijama1
14. nov 2014

@snubenci08 oki precitam si ja zajtra tiez napisem aka teplota a skusim rapiclear

snubenci08
14. nov 2014

@mata1512 aj si skúsila ten test?

snubenci08
14. nov 2014

@mijama1 ok aj ty potom hoď foto. Nech vidíme rozdiel 😀

snubenci08
14. nov 2014

@wanda87 daj sem potom foto z ranného testovania

mijama1
15. nov 2014

Ahojte baby mno neviem uz som na vazkach teplota stale 37.1 rano co je super ale co ma vecer pred spanim vystrasilo ze som mala cerveny vytok troska ked som si sadla na wc to ste mali vidiet ako som hned lihala do postele :D dnes rano sa to premenilo na hnedy vytok. Urobila som si rapiclear ale je ovela slabsia ciara ako vcera z gravitestu co som mala tak neviem pockam do pondelka a dufam ze to krvacanie sa nevrati lebo toto som mala prvy prvom tehu a musela som ist do nemocky na tyzden polezat dali mi inekciu proti zastaveniu a nasadili duphaston... a co baby vy hmm pochvalte sa snubenci a butterfly ake teplotky mate?

mijama1
15. nov 2014

@mijama1 ze je vidiet menej ako vcera mozno je to ty. ze je to rapiclear ....co myslite?

snubenci08
15. nov 2014

@mijama1 ahoj tak ja teplotu mám stále hore 37. Test skúsim spraviť neskôr, alebo zajtra. Ešte neviem. Ale podľa mňa také zašpinenie nevadí, keďže viem, že veľa žien má ešte aj normálnu MS, aj keď sú tehu. Môže to byť z toho. Že si ešte telo neuvedomilo, že je tehu, tak sa to trošku spustilo.

butterfly333
15. nov 2014

@kudusko ahoj moja a ďakujem že si taká zlatá ja dnes teplota 37,1 dúfam že je to ok.

mijama1
15. nov 2014

@snubenci08 dakujem dufam ze mas pravdu 😉 a teda mame pekne teploty

butterfly333
15. nov 2014

@mijama1 dobre ránko moja ja sa hlásim moja dnešná teplota 37,1 síce trošku klesla no dúfam že je to v norme. A čo ty ako? Dúfam že už lepšie a to lezanie v nemocnici poznám prelezala som tam celé tehu.

mijama1
15. nov 2014

@butterfly333 pekne teploty zostali neboj

butterfly333
15. nov 2014

@mijama1 ďakujem test skúsim zajtra.

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 Ahoj moja pozerám že teplotka super tak ako ja tak dúfam že sa zadarilo.

mijama1
15. nov 2014

@butterfly333 ja skusim az v pondelok mam doma uz len posledny gravitest pondelok si pojdem kupit este aspon jeden uvidim podla pondelka ako vyjde test....a dufam ze sa to slabe krvacanie cez vikend nevrati ☹

butterfly333
15. nov 2014

@mijama1 uvidìš bude to v poriadku musíme veriť neboj.

snubenci08
15. nov 2014

@mijama1 samozrejme že mám pravdu 😀

mamulienka30
15. nov 2014

Ranecko, tak ja uz po ovu do kelu, sexik vcera ziaden, tak mam s toho taku nejaku depku 😝 Ja viem, ze spermosky s predvcera mohli v plodnom hliene prezit, ale ja mam hlienu vlastneho vzdy biedne, pouzivame preseed, ale ci to staci 😔 Lebo minuly mesiac tiez tak, sexik sme mali len den pred ovu a nie v den ovu a neostala som tehotna ::(

snubenci08
15. nov 2014

@butterfly333 ja tiež dúfam, priložím graf a idem skúsiť asi testnúť
@mijama1 ešte máš tie bolesti v podbrušku? Ja ešte trochu áno

snubenci08
15. nov 2014

@mamulienka30 ahoj, tak podľa mňa by sa mohlo zadariť, veď potvorky žijú niekoľko hodín

mamulienka30
15. nov 2014

@snubenci08 - uvidime no momentalne som nejaka sklamana :( Ale uz s tym nic nenarobim, uz len vydrzat par dni na vysledok... ved ked tak december to isti 😝 Drzim mooooc palceky pri testovani!

koka231
15. nov 2014

Ahojte dievcence no co ako sa mavate?ja mam dnes 28dc zajtra by mala dojst tak cakam ako dieta na cukrik co dojde nedojde ....priznaky uz ziadne ani podbrusko ma konecne neboli po dvoch tyzdnoch len som nafuknuta tak uvidim a vy ako?

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 ideš testnut? Aký máš test? Ja zajtra skúsim mamatest no mám už posledný tak pôjde ešte kúpiť dúfam že sme tehu musím to vedieť skôr aby som mohla v práci povedať viem že je to skoro no u nás je zakázané robiť tehotná mala by som z toho zle ak by sa niečo nedajbože stalo. Verím že bude v poriadku.