Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 jednoducho som si povedala ze pockam nebudem sa ponahlat
@butterfly333 ale ani najstaršia, neboj podarí sa😀
@snubenci08 pozerám na ten test a je tam čosi no prečo ten pokles? Aj keď nieje po čiaru.
@butterfly333 teraz mam uz aj ja strach testovat :( inac mne sa stalo pri prvom tehotenstve ze vecer som mala ktasne kolajnicky a rano vobec nic .stale sa len vecer obiavili tak mozno skus vecer a uvidis
@nynyky a ako to dopadlo? Dúfam že dobré no trápi ma Teplota.
@butterfly333 no ja este netestujem dnes pockam do zajtra aj tak ms ma neprist v piatok.aj ked som povedala vcera muzovi tak ten by bol najradsej keby palicky ocikavam kazdu hodinu 😀
@butterfly333 ahoj. Mala si aj nejaky vytok?
@mata1512 nie vôbec nič prečo?
Caute baby dobre ranko dnes som nemerala, lebo skoro rano sa spustila mrcha.Moj chlap ma stale posiela k doktorke ze sa nedari, ale vysetrili ma a nic nenasli.Snad december bude nas, co uz.
Baby odkial mate tie grafy skusim aj ja tento mesiac merat, ale nemam graf.Diky
@butterfly333 ja som mala vcera a aj dnes mam. Neviam ci je to predzvest mrchy, alebo ze by sa tvorila hlienova zatka??? Ale to je asi veeeelmi skoro..
@mata1512 a kedy má prísť?
@butterfly333 zajtra. Citala som, ze aj Tebe tak nejak
@mata1512 áno. Inak neberie tu niektorá Inofolic? Vraj to pomáha k otehotneniu.
@butterfly333 ja nie. Pila som len alchemilku a femigard a este beriem kys.listovu
@mata1512 ani ja no asi to skúsim. Ja som tiež alchemilkovy čaj duphaston a kyselinu listovu a mimistar. A asi nič z toho. 😢
podľa mňa sa asi menej snažit, nebyť tym taka prepacte za vyraz "posadnuta", my sme s manzelom nemali riadny styk cca 3 mesiace a teraz sa cielene zadarilo uzaj
@butterfly333 asi nám to tento mesiac nie je sudene. Ale ty mozes mat pokles teploty aj tym, ze si mozno spala odokryta... Či?
@lissbeth to sa povie ľahko keď si už tehotná.
@mata1512 neviem moja no cítim že príde. Tak ďalší mesiac sa dúfam zadari skúsim kúpiť ten inofolic ma tu dobré ohlasy aj doktori ho odporúčajú tak uvidíme. No a to moja teplota neviem mala som takú istú v 9DPO dúfam že ešte stúpne a ak nie ďalší mesiac je náš.
@butterfly333 skús nafotiť
@eri28 daj si fertilityfriend.com, alebo skús appku do mobilu ovuview
@butterfly333 kiežby sma sa mýlili a ms by neprisla...
@butterfly333 ak máš dobrý cyklus, neber ho. On je stvorený na napravenie nepravidelných cyklov. Keď tak len kyselinu listovú. Nepchaj do seba zbytočne chémiu.
@snubenci08 práve že tam píšu na že na tvorbu vajíčok či správne dozrievanie tak uvidím .
@lissbeth presne ako povedala @butterfly333, nesúď tu ženy, ktorým sa nedarí, keď si už sama tehotná. Niekto hold nevie na to nemyslieť.
@butterfly333 ahoj moja nebud smutna pocuvaj ma pozri sa teraz na ten test nic tam nevidis lebo bola tu kocka ktora si test pozrela po par odinach a bol tam ducha a ty si mala krasnu ciarku tak tomu neveri ze niesi tehu kedy si robila rano? Napr mne lepsie test ukaze ako rano tak nezufaj este vsak az v utorok mas dostat 🙂
@snubenci08 fotiť nejdem je to podobné ako naposledy. Čiže dnes zajtra príde. ☹
@butterfly333 ja tej mojej mrche skúsim dopomôcť... Dáme s mm večer červené vínko a ked zajtra nepríde, tak asi nepríde naozaj. Čo vy na to????

@snubenci08 áno no už nie som najmladšia. ☹