Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mata1512 moja ani ja už neviem čo sa to deje dúfam že sa tento rok zadari. Musíme veriť.
@momamo ja som si uz zvykla na to ze nic som sklamana ale co uz zivot ide dalej a na dobre sa dlho caka 🙂 nevadi dalsi cyklus predomnou 🙂 ...uz len pockat kedy sa navsteva dotrepe aby sme mohli s manzelikom skusat odznova 🙂 ....ale ostatnym drzim palcekyyyyy aby ste boli maminami 🙂
@butterfly333 No, musíme. Nič iné nám nezostáva. A nech Ťa mužíček v noci zakryje, ak si odokrytá. Môj to robí tiež.
@momamo dakujem si zlatá no ak to nevyšlo teraz tak ďalší mesiac možno sa zadari. Aj keď tomu nechápem meriam si bt aj ovu testy boli pozitívne a to sme sa snažili aj pred ovu cez aj po a nič??? Aj teploty pekné do včera.
@butterfly333 pozri ja som mala mega krasne ovulaky, ved si pamätas, snazili sme sa pred ovu pocas ovu a aj po nej a vidis nic, dokonca som dostala ms o 4 dni skor, co sa nikdy nestalo 😠 Neriesim, beriem to tak co ma byt bude a verim ze koniec tohto mesiaca bude uspesny...!!!
Budme rady ze uz jedny deti mame (tie 2) a su zdrave a stastne 😉 Si zober kolko je tu celkovo zien na konovi co sa snazia roky, presli aj umelym oplodnenim a nic ..
@butterfly333 a este som zabudla, neviem ci mi das za pravdu ale najviac robi psychika !!! U mna to 100% platilo pri prvom otehotneni .. Ked budes najmenej cakat tak to pride 😉
@momamo áno máš pravdu no to sklamanie. No nič ide sa ďalej a ďalší mesiac bude náš.
@butterfly333 ved to ze to sklamanie, prve tri mesiace som tym len zila, sklamania velke a povedala som si dost! Ved ked dorazi ms tak dorazi, hlavne ze sme zdravi 😉
Ved ostavame stale v novembrovkach, kedy by si mala potom dalsiu ovulaciu?
mne meska MS dnes treti den, ale uz citim ze za par dni pride, bolia ma krize, a symptomy ako kazdy mesiac :(
test si ani nejdem robit, lebo sa zbytocne z toho len stresujem, a potom som smutna. Tento mesiac som nerobila graf BT, nechcelo sami, ale mam zo septembra poctivo robeny, skuste mi pozret nato ci je graf ok, dakujem .......takze ja asi pojdem do decembra
@momamo ďalšia by mala byť 28.11 tak dúfam že sa zadari.
@momamo - takze merat po minimalne 4h spanku, lepsie po siestich. Merat v rovnaku hodinu - nastav si radsej budik, kazda hodina plus/minus ti rozhodi graf. Kup si digitalny teplomer na dve desatinne miesta a meraj vaginalne. Rano sa zobudis, natiahnes ruku, vezmes teplomer, zasunies, odmerias a az potom sa hybes! A zaznacovat si to do grafu, viacej k meraniu bazalky vediet asi netreba ;)
@butterfly333 ja by som tak tiez mala mat cca 😉 Idem skusit v utorok zavolat mojmu dr, ci by ma mohol sledovat tento cyklus aj ovulaciu. Pamätam ze pri prvom sme to tak riesili a potom sa hned zadarilo, bolo som 2x medzi 12 az 15 dnom cyklu a akurat dochadzalo k ovulacii a pekne mi povedal kedy vajicko praskne a mame sa snazit, hned potom som ochorela a bola to vlasne tzv tehotenska nadcha 😀 Rada na to spätne spominam 😀
@mamulienka30 fuha, tak nato som asi leniva si ju merat presne v rovnaku hodinu, nakolko uz jedno dieta mam a rano vstava ako sa jej chce 😀 Cize u mna to asi nehrozi
@koka231 nemáš tam čiarku? Mne sa.tam niečo mihá. Či to už mi šibe?
@momamo vieš aj ja ked po toľkých problémoch čo som mala má gyn sledoval prišla dom k nemu a povedal mippresne v tento deň sa máme snažiť a prísť o dva týždne tak sme sa snažili prišla som o dva týždne na kontrolu a dnes je z toho 14r syn. Tak možno to skúsim aj ja znovu.
@butterfly333 super, tak to skus opät 😅 Podla mna je to najlepsie riesenie, nakolko on tam vsetko vidi 100% a vie kedy co a ako sa bude diat v tvojom tele. Aj mne este tato moznost dava velku nadej, uz sa len objednat, drzim palce..
Neboj budeme mat pekne cerstve vianocne darceky, este ani testy nestihnu poriadne zaschnut 😀
@momamo ďakujem, dúfam že bude silnie, keďže ovu test som dnes robila a čiarka nebola skoro ani vidieť
@snubenci08 ako sa citis? Volala si uz dr?
@snubenci08 ja v tomto ovu testom neverim, co sa tyka potvrdenie tehotestva. Ked ti tak pekne ukazal tehotensky test, tak neni o com 😉 Jasne ze to tam je, skusam iba tehotenskymi. Niektorym zenam co si aj tu na mk najdes skupinu, ovulaky neukazali tehotenstvo aj ked ho mali uz potvrdene od dr.
@snubenci08 nevies uz na kolkej strane si ho mala, daj este foto, ale skus spravit dalsi 😉
@momamo nevolala, ešte mám len ducha na teste, zajtra spravím test ešte a uvidím, ešte je asi skoro a nič by nevidel, len neviem, prečo mám ovu negatívne
@momamo aha ja som myslela, že ovu ukáže vždy, lebo pri synovi mi ukázalo a pre dcére som neskúšala
@snubenci08 to je jasne ze by este nic nevidel, mala som skor na mysli objednanie sa o nejake 3 tyzdne 😉 O tych ovulacnych som ti vyssie pisala, skus tehotensky
@snubenci08 nevidela som tam nic ale vies co teraz som ho pozerala a ci mi sibe alebo mam fatamorganu ale sa mi tam za urciteho svetla nieco ukazuje velmi slabo viditelne :-/ tak neviem
@snubenci08 nie nemusi ti vzdy, daj si do fora o tehotenstve a ovulacnych a uvidis, co zeny pisu, niektorym ukazu hned a niektorym ani ked su tehototne a maju to od dr potvrdene ..Tu aspon jasne vidiet, ze nie vsetko je pravidlo a kazda sme ina 😀

Ahojte, tak ja som 3DC, tento mesiac je este nadej 😀 Rozmyslam, premyslam, ze by som skusila tento cyklus merat bazalku, len mi prosim dajte rady, tipy ako na to ! Dakujem
@snubenci08 jeeeeej 😅 Potisku gratulujem, pekne ciarky ti vysli! Drzim palce aby test silnel 😉
@butterfly333 Ahoj, citala som spätne a k tvojmu testu, ja som to takto mala 2 mesiace dozadu a u mna islo o biochemicke tehotenstvo. Preto mi aj gynekolog povedal ze v ziadnom pripade si nemam robit testy skor ako nepride ms, mal vela zien ktorym dokonca vysli krasne 2 ciarky a nakoniec nic z toho nebolo. Mala som vsetky ,,priznaky tehotenstva, dokonca mi aj meskala ..
Cize test ti musi ukazat pekne 2 ciarky v limite 😉 Nezufuj, drzim ti palce, prajem ti to velmi !!! Ale ak by nahodou nevyslo, neboj ved sa este len prvy mesiac snazite a do konca novembra daleko 🙂 Drz sa !!
@koka231 😒 Tak draha ideme dalej do toho tak to vyzera podla tvojho testu, drzim palce !