Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 Ak chces, tak si mozem teraz zmerat teplotu a mozme porovnat... Ja som dnes nejaka precitlivela...
@mata1512 teraz hneď?
@mata1512 hotovo 37,3
@snubenci08 este neee 🙂 ale ako vas tu citam ja si vobec nemeriam teplotu a teraz ked som zmerala tak 36.5. Znamena to nieco? Pri prvom tehu som spoxorovala az v 8tt ze mam 37.2 a lekarka mi povefala ze sa to moze stat ze je zvysena ale nieje to povinne aby bola pri tehu.
@nynyky ja si meriam každé ráno o 7h je to dobre a viem kedy je ovu a kedy sa blíži ms.A ma sa merať vždy ráno predtým ako vstaneš z postele a v rovnakú hodinu.
@butterfly333 Ja mam menej. 37,2
@mata1512 to je dobrá aj tak to nič neznamená. 😒
@butterfly333 takže podla mna si rano mala nizsiu bt koli tým odokrytym noham.
@butterfly333 tak to u mna nehrozi potom lebo ja vstavam stale inak a chodim cikat aj v noci
@butterfly333 a budes este testovat???
@mata1512 myslíš že byt to mohlo byť ono? Ty si ráno mala akú?? Keď tu nynyky píše že má teraz 36,5 a my takú vysokú nieje to čudné?
@mata1512 nie nebudem je to asi zbytočne 😒
@snubenci08 neskúsiš si teraz zmerať teplotu? To len tak chcem vedieť ten rozdiel z rána.
@butterfly333 ja som mala 37. No, je to divne, ale mozme mat aj nizku hladinu hcg. Či?
@nynyky BT má veľa podmienok aby bola správna, keď ju meriaš, kedy si si ju merala?
@mata1512 vidíš ty si mala peknú len o 0,2 rozdiel ja až o 0,5
@snubenci08 to ja len tak nudim sa
@butterfly333 počkaj idem
@butterfly333 moja, ale nezabudaj, ze Ty si spala odokryta a ja som spala zakryta. To by mi asi tiez klesla. Teoreticky by sa to malo vyrovnat, lebo aj teraz mas o 0,1 viac ako ja.
@snubenci08 ok ja len že celý deň ležkaj oddychujem tak som chcela vedieť ako sa teplota pohybuje keď ráno 36,8 a teraz 37,3.
@snubenci08 no kedy ako mi pride. Viem ze sa to tak nesmie. Ja nemam nervy na meranie bt.
@mata1512 čiže čo z toho vyplýva??
@butterfly333 mám 37 rovných
@snubenci08 a ráno bola tiež?
@butterfly333 že ešta stale mozes byt tahu. Mas vacsiu sancu ako ja. A ta ranajsia bt nehra ziadnu uholu. Spala si odokryta. Keby si spala zakryta, tak bt by mohla byt vyssia ako ta moja. Ktora teda aj v skutocnosti je.
@butterfly333 *tehu
@butterfly333 ale skúsim si zmerať okolo 9, ak tu budeš, lebo teraz je mi strašne teplo. Boli sme s deťmi vonku a prišla som premrznutá, tak som vypila pol litra teplého čaju a som v hrubej mikine. Takže teraz som asi dosť prehriata.
@mata1512 no neviem keby to tak bola pravda no nevie uvidím ráno aká bude teplota. Dúfam že vyskočí hore aj keď pochybujem.
@butterfly333 ráno 37,1

@nynyky no čiarka je pekne vidno gratulujem potichúčku 😀