icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

leren1
24. okt 2014

@snubenci08 pozriem

nanervy_2
24. okt 2014

baby, niekde som citala ze kyselina listova nepomaha k otehotneniu, ale skor v prvom trimestri ked sa vytvara nervova sustava... pomohla niekomu aj k splodeniu?

snubenci08
24. okt 2014

@katkatonkova no iné východisko nemáme ako čakať, ja mám mať plodný deň až 9.11., tak uvidíme 🙂

snubenci08
24. okt 2014

@leren1 ďakujem

snubenci08
24. okt 2014

@chelsee nič si z toho nerob, myslím že ak už niekto bábo fakt chce, tak jednoducho na to myslí. Aj ja. Pochybujem že sa nájde niekto, kto na to aspoň raz denne nepomyslí. Najlepšie je ale to, že ženské, ktoré majú do mesiaca aj 4 partnerov, chodia na potraty aj 2 razy do roka a baby, ktoré by fakt bábo chceli, tým sa nedarí. Toto je na hlavu postavené.

1martinka12
24. okt 2014

Ahojte baby 🙂 tak ako ste na tom ja som bola dnes u lekára a predpísal mi Duphaston, aby sa mi upravil cyklus. Máte stým niektorá skúsenosť?

katkatonkova
24. okt 2014

@snubenci08 to mas potom aky dlhy cyklus...ja mam len 26 dnovy....

monika123654
24. okt 2014

ahojte baby tak sa pridavam aj ja do dalsieo mesiaca kedze vcera mrcha dorazila sice meskala tri dni ☹ a mala som uz aj duha na teste a nakoniec mrcha dosla ☹ .tak uvidime co bude v novom mesiaci snad sa uz zadari ,snazime sa uz 5 mesiac.

snubenci08
24. okt 2014

@katkatonkova ja mám 29. Presne ako hodinky

katkatonkova
24. okt 2014

@snubenci08 ja som tiez presna ako hodinky....dneska podla kalendara mi vychadza ovu..no asi z toho nic nebude...muzicek je dost unaveny...uz spinka pri telke...ale nevadiiii....ked nie teraz tak nabuduce...nebudem to nejako silit..... ☹

katkatonkova
24. okt 2014

@monika123654 ahoj Moni...vitaj....my sa snazime 6 mesiac....no asi budeme aj dalsi...bo mi muzicek zaspal pri telke....

eri28
24. okt 2014

Caute babule bola som v oktobrovkach uz som po mrche, cakala som na novu skupinu a potom som nemala cas na pocitac.
snazime sa od januara z dvoma malymi prestavkami,Mynuly mesiac mi doki kazal kupit ovulacne testy, tak som testovala, ale nenasla som pozitivny ani jeden, ale podla hlienu ovulka bola.
Mame jedno deculo 2 rocne, ale chcem aspon este jedno 😉 . Tak sa k vam pridavam.MK milujem lebo som otehotnela vdaka nemu som mala prve mimi rady snaziliek.Neaky specialny navod teraz nemam iba snazit sa snazit sa a zase snazit sa. Snad to do vianoc dame vsetky,Presne takto som konikovala pred 2 rokmi a maly sa podaril v januari, a som najstastnejsia mamina zo vsetkymi starostami a radostami co zivot prinasa. 🙂

eri28
24. okt 2014

este som zabudla, tento mesiac mi dal doky vitanimy neaky folikulozol, alebo nieco take som v zahranici, neviem ci to nie je nieco ako kyselina listova, je to na podporu vajicka vyvoj ci co, ked som pochopila dobre.
A moj muz uz absolvoval aj vysetrenie spermii, ale nemame este vysledky podla mna je zdravy tak uvidimne, ked zavolaju.

butterfly333
24. okt 2014

@snubenci08 ahoj už si to skúšala vypočítať? Chapes tomu?

katkatonkova
25. okt 2014

@eri28 ahoj moja vitaaaaj....nam sa tiez este nezadarilo a to sa snazime o prve.....podla kalendara som mala mat vcera ovu....tak uvidime ako dopadneme.....

eri28
25. okt 2014

@katkatonkova ja este cakam len na ovu asi si zase kupim ovu testy 😉

katkatonkova
25. okt 2014

@eri28 ja som tiez mala ovu testy...ale poc ase som sa naucila rozoznat ovu...tak uvidime jak to bude....dnes ma zase boli v podbrusku...a sem tam som pocitila jak keby nieco vo mne elektrizovale...ale len taky sekundovy okamih....

snubenci08
25. okt 2014

@katkatonkova dobre že to tak aj berieš, lepšie ako sa tým stresovať.

zuzka337
autor
25. okt 2014

@leren1 ahoj akurat sme na ceste za tigrikami :D

snubenci08
25. okt 2014

@butterfly333 chápem, len nevypočítala som nič, lebo neviem, o koľkej som sa narodila. Musím sa k tomu nejak dopátrať.

snubenci08
25. okt 2014

@zuzka337 tak to som zvedavá, či pomôže, zaujímavá metóda. Ja by som sa asi neodvážila.

zuzka337
autor
25. okt 2014

@eri28 ahoj tak ta vitam medzi novemborvkami a snad nam to tento mesiac vide 🙂 a takto o rok budeme stastne,unavene mami :D

zuzka337
autor
25. okt 2014

@snubenci08 uvidime ci pomoze ale v kazdom pripade ja zboznujem selmicky tak ze by som isla tak ci tak,len priatel sa boji ze budem ich dnesna potrava :D

butterfly333
25. okt 2014

@snubenci08 ahoj no ja som si dnes robila ďalší ovu test to je 8DC a keď tu pozerám fotky iných bab tak ten môj 8 DC vyzerá ako u niektorých 12-13 *DC.

katkatonkova
25. okt 2014

@snubenci08 jaaaj...moja..ja som ho este vcera spracovala.....ale uz dnes si davame pauzu.....sak tiez nejsme najmladsiii...

leren1
25. okt 2014

@zuzka337 super cakame fotku 🙂

butterfly333
25. okt 2014

Trochu zle mi to foti.

katkatonkova
25. okt 2014

@butterfly333 tak tipujem este 2- 3 dni a ovu je tu....

butterfly333
25. okt 2014

@katkatonkova aj ja si myslím no neviem nejde mi to nejak lepšie odfotit ale keď si to pozriem tak je tá čiarka pekne vidieť. Asi mám zlý fotak.

katkatonkova
25. okt 2014

@butterfly333 nevadiii...na fotaku nezalezi...dolezite ze sa blizi.....ja sa dnes normalne tesim do postele...lahnem a spim....no este ideme k nasim pozret...bo som ich skoro 2 tyzdne nevidela...