icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
17. nov 2014

@katkatonkova to je na tom vždy najlepšie 😀

koka231
17. nov 2014

Kocky testy mam uz kupene 🙂 ale len pepino :-/ uz len dojst domou a otestovat sa 🙂

snubenci08
17. nov 2014

@koka231 tak potom hoď info. Som zvedavá

butterfly333
17. nov 2014

Baby čo ste varili tie moje deti sú preberačne.

anitu
17. nov 2014

Caute.Ja som 26dc,na 22-ci 23dc ma pichalo v pravom vajecniku a kazdy den ma boli hlava.teraz som aj nachladnuta,necitim ze by menzes mal prist,cykly mam dlhsie.uz by som tak testovala....no nechcem sa zase sklamat.Aale,keby nahodou,tak to by bol ale pekny darcek na moje narodeniny 🙂

anitu
17. nov 2014

Jaj,a kazdy den mam raz,dvakrat biely,niekedy do zlta hlien na papieri..

snubenci08
17. nov 2014

@butterfly333 ja to mám jednoduché. Naše deti milujú polievky, takže každý druhý deň iná 😀

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - my sme mali kacaciu polievku a ked dojdu deti zo skoly a skolky bude este rizoto...

snubenci08
17. nov 2014

@anitu musíš počkať či príde MS, alebo testnúť, iné nemáš čo urobiť

mamulienka30
17. nov 2014

Boze ja som len 3dpo to je otrava, ako sa ja este aspon tyzden zamestnam 😀 😀 😀

sandy3911
17. nov 2014

8 DPO 😉

koka231
17. nov 2014

@snubenci08 jasneeee ze dam 🙂

dasticka
17. nov 2014

@snubenci08 to je graf zo septembra 🙂 v októbri som mala mykózu cez plodné dni, tak to nemalo význam merať, a teraz sa mi zase nechcelo merať tento mesiac 🙂 teraz mi mešká MS už štyri dni, ale cítim sa tak ako by som mala dostať, tak ani test si nerobím, nafúknutá som ako slon, kríže ma bolia, typické príznaky pred MS ako stále

snubenci08
17. nov 2014

@dasticka aj som si myslela, máš to tam napísané.

emily29
17. nov 2014

Ahoj.
Stále tu chodím a čítam rôzne príspevky a snažím sa dočítať niejakej rady .Ja osobne sa snažím 4,5 roka a mám uz toho dosť za sebou. No najhoršie je to, že proste problém žiaden nieje o to je to ťažšie.
No nevzdavam to aj napriek pribúdajúcim rokom.
Október už viem že sa nevydaril tak ideme na november ;).

snubenci08
17. nov 2014

@koka231 ešte si netestovala?

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 veď dnes sú školy zatvorené je voľno.

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - ako kde 😉 Nehovorim, ze tu mam v pase napisane spravne bydlisko 😉

dasticka
17. nov 2014

ešte sa chcem podeliť s vami o skúsenosť z ovulačným testom. Testovala som sa cca 7 dní v čase ovulácie každé ráno, a tiež v čase ovulácie som bola objednaná na preventívnu prehliadku u gyndoša. Až na 17 DC mi vyšli 2 čiarky na teste, a na 17 DC bola kontrola. Robil mi sono, a s určitosťou mi potvrdil, že ovulácia už musela dávno prebehnúť........takže veriť týmto testom alebo neveriť. Našťastie som sa neriadila iba testami, ale svojím inštinktom a príznakmi svojho tela, ale zostala som v pomykove keď dr na sone videl že už je po ovulácii, a test mi iba vtedy ukázal že začína ovulácia................aké máte skúsenosti vy?

mamulienka30
17. nov 2014

@dasticka - no skusenost - ze lekari su casto dost mimo, ci uz ovulacia prebehla alebo nie, je to xy pripadov, kedy udajne nebola ziadna ovulka v cykle a sups, zena tehotna..

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 to znamená že deti nemajú voľný deň? Aha tak to som nevedela neviem ktorá odkiaľ ste.

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - nie nemaju dnes volno ;) Lepsie pre mna, trosku kludu len s jednym doma, mozem sa sustredit na pracu ;) Zijeme v rakusku, mam tu napisane kde byva moja mama, mam to tak naschval, lebo ked som si do pasu dala rakusko, hned mi vypisovali baby kvoli sto tisic koninam a pridavkom na deti a davkam z rakuska a kieho mariu, na take blbosti ja nemam cas im radit.

butterfly333
17. nov 2014

@snubenci08 moja aj si mala ten hlien v tomto cykle lebo ja som práve že ú mňa žiadne nespozorovala iba vlhko no je niečo na tvorbu hlienov okrem grepoveho džúsu a neviem či pomáha a to som ho pila.

snubenci08
17. nov 2014

@butterfly333 ja si hlien nejak nesledujem, len viem že pred ovu mám taký úplne riedky

bibi21
17. nov 2014

Babiny mozme sa snazit o babo ked berie muz atb.ml zapal pluc ale uz je fit

snubenci08
17. nov 2014

@mamulienka30 aj ty žiješ v AT? Aj ja 😀 kde presne?

snubenci08
17. nov 2014

@bibi21 myslím že hej, ale záleží aké atb

mamulienka30
17. nov 2014

@butterfly333 - pomaha na hlien aj robitussin a teda ja som si kupila tento cyklus pre seed ten gel priatelsky k spermoskam, som zvedava, ci to pomohlo.

butterfly333
17. nov 2014

@mamulienka30 Jáj ale škola im neuškodí. No tam u vás sa určite lepšie žije ako tu. Keby sa to dalo aj ja tam idem vždy som to chcela no zas všetko nemôžme mať. Čo už. No ja zajtra do práce tak trocha zabudnem na to že sa nezadarilo A verím že sa zadari.

mamulienka30
17. nov 2014

@snubenci08 - ja som tu inkognito, chodi mi sem bratova manzelka, keby vie, ze sa snazime o mimi tak obvola celu rodinu a bude drby roznasat 😖 Takze radsej ziadne dalsie infosky von sorry 😅